Belaltı muhabbeti haricinde, karşı cins ile ne tür konularda muhabbet edersiniz?
Bende sohbeti ilerletmeme problemi olunca sorayım dedim. Yani galiba ortak ilgi alanları olmayınca karşı taraf ile muhabbet gitmiyor. Hemcinslerde sorun yok ama. Onlarla video oyunları, korku film ve teknoloji hakkında falan olunca su gibi akıyor.
Sizleri merak ettim o yüzden ne gibi konularla ilerliyor.🤦
Benim ilgi alanlarımda sanırsam kısıtlı olunca karşı cins ile ortak payda çıkmıyor olsa gerek ya da benim cidden konuşacak mecalim kalmamış, tükenmişim iyice.
Konu açıp, ortaya sorular bırakıp karşımdakinin sohbete odaklanmasını sağlarım. Sonra kenara çekilir ve konuşmasını dinlerim. İnsanlar konuşmaya o kadar aç ki. Kısa cümlelerim bile sohbet sonunda kişinin aramızdan huzurla ayrıldığını gösterir. Ama bu sürekli olan bir durum değil. Şu sıralar hiç değil çünkü yaş aldıkça böylesine güzel sohbet ettiğin bir insanın bakış açısı arkadaşça kalmıyor. Ben şu sıralar yorgunum. O bakışlara maruz kalmak istemiyorum.
İlgi alanları aynı olmayan hemcinslerin de sohbeti akmaz ki, herhangi bir filmin bir sahnesinden upuzun bir konu açılabilir, konu konuyu söker. Yeter ki istesin ve azıcık muhabbet konusu olsun.
Kanki valla bunun bi taktiği yok inanır mısın, bir şeytan tüyü lazım sohbetin devamını getirecek bir şeyler kendiliğinden açılıyor zaten taktik meselesi değil bu yani üzgünüm bebeğam