Yaş farkı olan çiftler niye evlenir bir süre sonra bu fark sıkıntı olmaz mı? Hayatın ne getireceğini bilemiyorum ama bence yaş farkı ileride sıkıntı yaratır hele 25, 20 yaş farkı önemlidir diye düşünüyorum aşk olduğunu düşünmüyorum
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaş farkı olan çiftler niye evlenir bir süre sonra bu fark sıkıntı olmaz mı? Hayatın ne getireceğini bilemiyorum ama bence yaş farkı ileride sıkıntı yaratır hele 25, 20 yaş farkı önemlidir diye düşünüyorum aşk olduğunu düşünmüyorum
Yüksek ihtimalle mutlu olamazlar. Ben şu an 23 yaşındayım ve 33 yaşındaki bir erkekle ne hayata bakış açım ne de deneyimlerim aynı olmaz. Dolayısıyla anlaşamayız uyumlu olamayız. Anlaşamadığın insanı da sevemezsin.
Yaş farkı konusuna ben de biraz şüpheci yaklaşanlardanım açıkçası. Hayatın ritmi, enerjisi ve beklentileri kuşaklar arasında çok değişiyor. 20 yaş gibi büyük farklarda başlarda aşk ve heyecan olsa bile ilerleyen yıllarda ortak zevklerde, sosyal hayatta tıkanmalar yaşanabiliyor.
İki insanın aynı olgunlukta hissetmesi ve hayatı aynı hızda yaşaması bence ilişkinin ömrünü uzatan en tatlı şey. Yine de istisnalar olabiliyor tabii ki. Sen kaç yaş farkına kadar tamam dersin peki? ✨💖
Cevap
11Cevap
Olur zihniyet farkı olur illa özellikle 10 üstü olunca ama yinede nadir vakalar olur
23 yaşındayım sadece kendi yasitlarim ilgimi çekiyor sırf yakisikli diye bir iki kere 30 yaşında kişilerle konuştum birbirimizle aynı frekansta değiliz bana göre hiç enerjik değiller. herkes dengini sevsin ilerde dedemi bakmak istiyorlar
Kesinlikle
Ben 45 sen 35 nasil mutlu olabilirsin?
Bence yas farki en fazla 7
Öyle
Yoksa olmaz
Sizce neden
Bilmem ne desem yalan derim
Olmaz dediğiniz için sordum
Olmaz yas cok diye dusunuyorum
Sizin yaşınız kaç
Sevgilimi olacaz 🙂 yaş 45
Yoo merak ettim
Sen kac yasindasin
40
5 yas kucuksun
Yasinda yasima uygun 😊😊
Normal sorunuz bitti anormal sorunuz başladı
Evet bu bı gerçek durum
Kisisel tercih bu eskiden kaldı
Eskiyle ne alaka yaş farkı kapanır mı
Baban annenden 10 yas buyuk sorman normal
Senin baban öyle sanırım
Pasaport erkegiz biz
En fazla 5
Sürmez ya kız aldatır genciyle
Öyle ya da adamı bir süre sonra yanına yakistirmaz
maks 7 -8 olmalı
Olurlar
10 bu zamanda fazla
Evet Mutlu olabilir
Yaş farkı olanlar mutlu olabilir öyle mi
Gerçek aşk varsa kesinlikle Mutlu olabilir yani Düşünsene Her anlamda senin tamamlıyor sana çok uygun biri Ee yaş farkı var diye Ayrılacak mısın
Ayrılmak değil ama ben şu an 35 yaşındayım sizce 55 yasinda biriyle evlendim beş sene sonra ne olabilir hayat enerjisi aynı mı olacak
Kesinlikle seni anlıyorum yaş farkı epey var ama Bazı insanlar gerçekten kendine bakıyor Fit kalıyor enerjisi yerinde yani adam nasıl biri bu da önemli görünüşü tipi Hayat enerjisi
Yaş farkı belli tabi ki adamda yaşını gösteriyor ama parası var
Açık konuşmak gerekirse Tabii ki finansal durum önemli yani geçim masrafı var sonuçta adam ı sen tanıyorsun iyi niyetli geçinebileceğin anlaşabileceğin biri ise evlenebilirsin yani hayat geçip gidiyor evlenmeyip Ne yapacaksın başka kim var taliplerin seçeneklerin var mı yani bir şeyleri konuşmak lazım evlilikten önce asla çekinme konuşun net bir şekilde ona göre sağlam karar ver Hakkında hayırlısı olsun
Sizin yaşınız kaç
41..
Herhalde kendinizden15 yaş küçük biriyle evlenmezsiniz
Bak sana samimiyetle şöyle ifade edeyim ben gerçekten evlenmeyi düşünmüyorum ama hayat sürprizlerle dolu Yani gerçekten bana uyum sağlayabilecek birine rastlarsam Onunla beraber hayatımı sürdürmek isterim ve yaş farkı benim için önemli olmaz ama sana da benim gibi ol diyemem Her insan Farklı
olurlaro lur
Libidon yüksekse sıkıntı yaşarsır knk
20 yaş farkı ne ya
Bı tanıdığım kendinden 20 yaş büyük bir adamla evlendi adamın durumu iyi kızın iyi bir maaşı var ama bilemiyorum sürer mi bu ilişki bir de çocuk yapacak o adamdan
20 yaş farkı imkansız hadi 10 bi nebzede 20 direk ölüm ya
Yaşıt olmalı
FB deno aralık iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?