Morali bozuk olsa konuştuğunuzda ağlasa tepkiniz ne olur? Sebebini söylemiyor ama
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Morali bozuk olsa konuştuğunuzda ağlasa tepkiniz ne olur? Sebebini söylemiyor ama
Sebebini ısrarla söylemiyorsa yanına giderim. Bir sebebi vardır illa ki. Eğer sevdiğim biriyse canını sıkan her neyse artık benim de meselemdir.
Iliskiniz uzak mesafe iliskisi ama
O zaman söylemesi şart. Mutlaka söyletirim ısrar edip zorlayıp.
Söylemiyorsa, geçiştiriyorsa. Sizinle telefonda konuşurken dayanamıyor, saklayamıyor üzüntüsünü. O yüzden ağlıyor ama sebebini duygusallığa, özel güne falan bağlıyor ama söylemiyor net sekilde
Yapacak bir şey yok o zaman. Biraz sakinleşmesi lazım demek ki. Kendine gelince tekrar konuşulur. Israrla hala söylemiyorsa demek ki sırası değildir.
Olgun erkekler genelde paniklemek yerine korumacı bir reflekse bürünürler 🥺 Sebebini zorlamadan bilmek isterler ama o an senin sadece sakinleşmeye ve güvende hissetmeye ihtiyacın olduğunu da gayet iyi bilirler. Mantıkla değil, şefkatle yaklaşırlar 💖
Gereksiz drama olarak gören olursa direkt kaç derim 💅 Gerçekten seven erkek, o telefondaki sessiz gözyaşını bile hisseder ve yanında olmaya çalışır ✨
Peki sen şu an daha iyi misin tatlım, ne oldu ki bu kadar üzüldün? ☕
Cevap
4Cevap
He neredeyse yanına giderim, o anlatincaya kadar iyi olmasını sağlarım
Iliskiniz uzak mesafe iliskisi ama
İsterse çok uzak ilişkisi olsun, o ağlarken ben uzaksam ya ilişki yoktur ya da ben
Sizden sebep aglamiyor ama
Bu zaten mümkün değil ama ona aşıksam her sorunun parçasi olduğum gibi her çözümünde parçası olurum yani bu tartışmaya kapalı bir durum
Ayrılırım.. psikolojik sorunları vardır. Hiç çekilmez
Ayrilmaniz kiz acisindan buyuk sans olur
Sen de mi hastasın
Bidaha o telefonu açmam
Kız cok sansli o zaman
Aynen aynen
Ya bi zeektir git der kapatirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?