Eski sevgilim yazdı, ona sevgili yaptın mı diye sorayım mı 🤣🤣
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgilim yazdı, ona sevgili yaptın mı diye sorayım mı 🤣🤣
Cevap
7Cevap
Sohbete devam edin çok istekli gösterir bu sizi sormayın
Devam etmiyor
Merak ettim nasıl olduğunu dedi orada kaldi
Olsun bir başlangıç aralıklarla yine ulaşacaktır kapıyı açık bırakmışsınız
Aslında ben kapattım o ısrarla açık kalsın derdinde ben başka eski sevgiliyi unutamadım durumlar çok karışık dhhdhd
Kafanızda başka birileri varsa iletişim cevap da vermeyin ortalığı karıştırmayın
Hahahah başka biri var kafam da ama oda alkolik cikti ya onla da evlilik olmazkii
Böyle çoklu iletişimler sonunda ortada kalır insan umarım öyle olur böyle dalga dalga iletişim doğru değil
10 kişi bulup ego tatmini işte belki 1 i evlenir diye ama nerde
Kötü bir durum umarım saygı sevgi çerçevesinde biriyle iletişim kurulur da devamı gelir
Insallah yaa
inşallah
Hayır
Ok
Sevgili yapsa sana niye yazsın
Oda var
Ama yedek tutan cok
Önemli değil ki. Ya sevgili yapmayı denedi olmadı, sana döndü. Ya da seni elinin altında tutmak istiyor konuştuğu birileri yine var. Her türlü sana zarar bence engeli bas geç. Vakti kaybetme bir kere bir şey yaşamışsın onunla olmamış yolunu ayırmışsın bir daha aynı şeyleri yapıp ayrılmaya gerek yok boşuna vakit kaybı. He 500 yıl yaşarım ben diyorsan sen bilirsin.
Vakit kaybı onu değil başka eski sevgiliyi istiyom
O zaman istemediğine umut verme bas engeli. İstediğine gidip yaz. Baktın o da istiyor konuşuyor devam edersin. İstemiyorsa umudu keser önüne bakarsın başka sulara yelken açarsın.
Oyle de istediğim alkolik cikti ya onunla da evlilik mümkün değil
O zaman onu da salla başkası nasip sana artık
Hahahaha içen adam dan olmaz diyosun dhfjd
Evet olmaz. Alkolik olmak kumar bağımlılığı gibidir. Her şeyi satar karısını dahi. Hiç bir şey kalmayınca kolanya içmeye başlar o da zatwn 1-2 yıka öldürür
Madde peki kolonyami hshdjd
içinde kalmasın
Hahajaja yapsa yazmaz fhjf
Takıntılı mısın?
Yok başka eski sevgiliye aşığın
M
Garip olmuş biraz bunu irdelemek lazım
Suhdjd
Haydi sor sor
Yarın öyle sorma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gündeme gelme çabaları başlamış demek ki ✨ Eski sevgilinin yazması tam bir nostalji tuzağı açıkçası.
Ona doğrudan "Sevgilin var mı?" diye sormak yerine, kartlarını biraz daha gizli oynamalısın bence 💅 Sorarsan merak ettiğini düşünüp egosunu kabartabilirsin. Bir tık ağırdan alıp sohbetin akışına bırakmak çok daha stratejik olur.
Bırak o senin hayatını merak etsin, sen neden onun hayatını merak ediyorsun ki aşkom? Peki sana tam olarak ne yazdı, sohbet nereye gidiyor ☕️💖
Nasılsın merak ettim diye yazdı bu kadar
Ayyy klasik "nasılsın" oltası atılmış hemen! Sakın sorma sevgilin var mı diye, baya ağırdan alıp kısaca iyiyim de geç aşkom 💅✨ (19 kelime)