Eski sevgilinize sorsak sizi över mi, yoksa söver mi?

https://vt.tiktok.com/ZSRmtU7a4/
Geçmişte denge abidesi bir Terazi kadını olarak aynı videodaki gibi bende çok güzel anılar bıraktığım için övgü hakederim bence. 😂🥳🥳
Eski sevgilinize sorsak sizi över mi, yoksa söver mi?

https://vt.tiktok.com/ZSRmtU7a4/
Geçmişte denge abidesi bir Terazi kadını olarak aynı videodaki gibi bende çok güzel anılar bıraktığım için övgü hakederim bence. 😂🥳🥳
Hiçbir sevgilimle kötü ayrılmadım, olası hiçbir çirkinliğin kaynağı olmadım, dolayısıyla bir kişi hariç hepsi över. O kişinin de akli melekeleri ve muhakeme kabiliyetinde bir problem vardı, kendisini olduğundan farklı ve herkesi görmek istediği gibi görürdü, ayrıldıktan sonra kendimle ilgili alakası şeyler duydum.
Eski partnerine sıradan beni öve öve biitiremz bazen hala seni çok seviyorum diyor çünkü çekti gitti.
Cevap
33Cevap
Söver😂 bir karşılık bile vermedim😂
Selam gadası 🙃
Üstüne yemek bile ısmarlar.
Eski sevgilim yok
Övmez de sövmez de. Sadece çok kavgacı geçimsiz biri olduğumu söyler, halbuki kendisi geçimsizin ta kendisi.
Eski sevgilim yok ama olsaydı ben çok iyi bir insan olduğum için iyi konuşurdu bence.
Över. Bana onu sorsalar bende onu överim
Asla ilişkilerimde kırılmadım bile kabalığa gelemem hatta aileleri kızımız gitti diye üzülmüşlerdi birkaçı ile irtibatim hâlâ devam eder
Beni sorsan hepsi över bir aslan erkeği olarak sıcakkanlıyımdır üzmeyi sevmem ama bir şekilde bitmiştir
Ôver göklerede çıkarır hepside.
bir zamanlar ben geçtim oralardan 😀
Över niye sovsun hatta birlikte olduğum herkese sor yine overler beni.
Ayrılan insan sevdiği insanın arkasından kötü konusmamali. Arada hep bir saygı kalmalı
Kiminle muhatap olduğunuza göre değişir. Hatırlamaya bilirler
Öven de olur söven de. Hepsiyle yollarımızı güzellikle ayırmadık.
Hiç kimseyle kötü ayrılmadım medeni bir şekilde yaşanıp bitti
Kesinlikle öveerrr muhtemelen unutamamıştır bile
boyun eğdiremedikleri kısımları yererler diğer kısımları överler
Niye sert birisimisin
@Feyzacrdkk hayır tam tersi kibar ve uyumluyum. ama öyle olduğumu gören manipüle edebileceğini sanıyor. Sonra yapamayınca bir miktar kuduruyorlar
Ama uyumlu olduguna göre normalde bi sorun cikmamasi lazim degilmi
@Feyzacrdkk normalde bi sorun çıkmıyor ki zaten. günümüz ilişkilerinde manipüle ve yönlendirme mevcut ilişkiden çok bi nevi psikolojik savaşa sürüklemeye çalışıyorlar. heleki karşındaki ilgili seni seven kibar biriyse ters olana dik olana yapamıyorlar ama sen kibarsan gözleri kesmeye başlıyor. tam da o anda hiç beklemedikleri bir mukavemetle karşılaşınca sinirleri bozuluyor bu sefer olayı iyice gurur meselesi haline getiriyorlar
Kizlar galiba sert maco seviyorlar😳
@Feyzacrdkk yoo kızlar alfa sever. konu sert olmalarıyla alakalı değil. alfa ne yaptığını bilen kendine güvenen kendi fikri ve tekniği olan kişiler az olduğu için maçolara kalıyorlar. bahsettiğim tarz birni tadan bir kadın sonrasında asla sert ve maço istemez. bu bahsedilen Alfalar maçoluğu da sertliğide kibarlığıda yerine göre yaparlar.
Sende onlardansin demek
@Feyzacrdkk degilim onlar sabit ve kasinti. Ben bi cok kisi olabilirim. Her sart ve kosulda sabit olan insan fazla basit gelir bana
Nasil yani anlamadim, bi cok sey olabilirim derken
@Feyzacrdkk sabit ve düz insan hayatı anlamamış demektir. çok renkli olmalı insan nerede zeki nerede sessiz nerede komik nerde sert nerede romantik nerede çalışkan olacağını bilip ona göre davranmalı
Eskide kaldıkları için öveceklerini sanmiyorum.
Unutabildin mi diye sorun
Bilemem gidip sorabilirsin
tek kotu soz demeden overler diye dusunuyorum
Görüştüklerim var.
valla istediğini söyleyin çok da tın tın
Aklına gelirlersem 2 side pişman olur
İkiside aldattı
Geride kalanın ne düşündüğünün pek bir önemi yok :)
Valla aldatılan biri olarak sadece kendisine yazıklar olsun sana demiştim. Ben soverim kendisi ne yapar bilemem ki övmesi gerekli kendisine tepki vermedigim için. 🤣
Over niye sovsun soverse bi mukavele🤭🤭🤭😅😅😅😅
Bilmem hiç düşünmedim sanmam öveceğini
över bence :))
Eski eşim diyelim o kesin söver.
Kimsede kötü anı bırakamadım
Öve öve bitiremez sjjs
Benim Eski Sevgilim Yok Yok Yok Yok
Sövmez ama öveceğini de sanmam.
Sövecegi bir şey yaptığımı sanmıyorum
Denemek lazim
Över genelde gidince kıymetim anlaşılıyor
İkisinden de olur