Senin için ne anlam ifade ediyor, mutluluk mu, sorumluluk mu?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Senin için ne anlam ifade ediyor, mutluluk mu, sorumluluk mu?

evlilere sormak lazım çok eğlenceli bir aktivite olsa kafalarını başka yerlerde dağıtmaya kosmazlardi djdjd
hayat arkadaşlığı olmayacaksa gereksiz sorumluluk yükü
bütün sorularında var geçen gün etitket bile attı bir soruda hepinize beni başkalarıyla konuşurum diye tehdit edip suratıma küfür eden ve engelleyip koşa koşa buraya gelip başka erkeklerle konuşanda bu. Kürtlerden nefret ediyorum hepsi ölse umurumda olmaz deyip karşılıklı sabahlara kadar konuşanda bu. etliye sütlüye karışmadan kendi çapımda makara mı yapıyorum hala Bir yerlerde bana gönderme yapıp duruyor kendi ağzı çok temiz gibi
@ɟokeface bütün sorularımda var mı varsa farkında bile değilim. Ayrıca herkes kendinden sorumludur istediğini yapar. Seni ne ilgilendiriyor onu anlamadım. Sana küfür ettiyse senin sorunun. Kendi sorununu kendim hallet neden benim soruma geliyorsun. Seninle bir sorunun varsa aha Profili burada. Gelipte bana soramazsın konuşuyor misin diye
en gereksiz bot seçimim olmuş sjsjdjd
Evlilik sorumlu olduğun şeylerle birlikte mutlu olabilmeye çalısma kurumudur. Benim için sadakat güven ve sevgi paylaşımıdır. Evlenip hep mutlu olacak gibi bir düşüncem yok. iki insanın olduğu yerde tartışmalar kavgalar sevinçler de olcak hüzünlerde. Ben herşeyine okey diyebileceğim birisiyle yapacağım evliliğin iyi olacağını düşünüyorum:Tamamiyle beklentilerimizle alakalı bir durum bence bu.
E. i. c için teşekkür ederim (çiçek)
fotoğraftaki gün batımı ve gökyüzünün tonları iyiymiş ama evlilik bana göre net bir şekilde sorumluluktur. sorumluluğu almadan huzur olmuyor zaten.
Ehline denk gelirsen mutluluk, gelmezsen yükten başka bir şey değil... Her iki taraf için de sorumluluk vardır.
Cevap
11Cevap
Evlilik mutluluk ve beraberinde sorumluluk getiriyor.
Aile olmayı ifade ediyor.
Özgürlük demektir
Evliliğin benim için ifade ettiği şey, mutluluk yanında sorumluluğunda bu ilişkinin bir ürünü olduğudur. Yani sorumluluk almadan, hiç bir işin yürümeyeceği gibi, sorumluluk almadanda evlilik yürümez. Yani evliliği ayakta tutan en önemli dayanak noktalarından biri, sevdiğin kadının sorumluluğunu üzerine alabilmendir. Birisiyle bu iş yürümüyor. Yani evlenmenin mantığı sevdiğin kadının sorumluluğuda dahil sevgi, saygı, karşılıklı bağ ama burada sorumluluk görünmeyen tarafta'dır. Bunu anlamak ve kavram bu ilişkinin nasıl yürütülmesi konusunda bilgi verir.
Allahindan belanı bulabileceğin kaybetme riski çok yüksek bir kumar (boşanma aşamasındayım)😁😁
Teşekkür ederim darısı tüm mutsuz ve sorumlulukların altında boğulmuş tüm evlilere 🙏
Sacmalama özgürlük vaad ediyorum 😁😁
Zaten öylesine temennide bulunmadım. Mutsuz kendini canlı canlı tabutta hisseden ve senin de dediğin gibi şiddet mağduru evlilere dedim 😊
Hayatında doğru kişi varsa senden mutlusu yoktur ama kadın da erkek de ağır sorumluluk altinda ev geçindirmek öyle kolay değil
İki kişi iken tek kişi olabilmek.
Her türlü iyi kötü ne olursa hep yan yana diz dize kol kola kalabilmektir.
Doğru kisiyle mutluluk artı sorumluluk yanlış kişiyle mahkumiyet artı sorumluluk 😅
Mutluluğu bilemeyiz ama sorumluluğu çok ve zor evlilik hele ki bi kadın için
Evliligi dertsiz başa dert olarak görüyorum
Mutluluk ifade ediyor ama gercekler var bi de
sorumluluk sorumluluk sorumluluk bitmeyen ev işleri koca tarafı 😂
Canım kocammmm 🤣
Doğru insana rastlanıldığında mükemmel bir mutluluk
Hiçbir şey ifade etmiyor
Bir şey ifade etmiyor
Kölelik. Çocuk bak, ev işi, kaynana, görümce derdi, kocaya hizmet. Asla evlenmem.
Evlilik sadece bubdan mı ibaret çevremde bir sürü evli hayatın tadına bakan kimseye bağımlı olmayan çocuğu olmayan bir sürü kişi var?
@visneliturta34 İstisnalar kaideyi bozmaz.
Ya rica ediyorum şuna istisna diyip geçiştirmeyin kaide denen istisna denen olgularda tamamen ama tamamen kişiye bağlıdır bitti sen karşı tarafı çok iyi tanımdan hayatına alırsan sonu ne olacağı belli ben 39 yaşındayım ve bu yaşıma kadar bir Allahın kulu şu saydığınız kaide diye adlandırdığınız şeyden hiç çevremde yok o zaman biz uzayda yaşıyoruz 😂😂
Mutluluk olması temennim
Mutlu olacağım bir evliliği tercih ederim.
Her ikiside aslında fakat en çok mutluluk
ikiside
Biz olabilmeyi...
Mutluluk sorumluluk daima var hayatta zaten
Doğru kişiyleyse en çok mutluluk bence
Aşkı memnuyu ifade ediyor dkdkdk
kafayi yeme garantili bi süreç gibi
Sorumlulukları bildiğin her yer mutluluğu olur
Sorumluluklar içinde mutluluk
İkiside doğal olarak.
Sorumluluk
Sadece sorumluluk.