Huzurlu bir yuva kurmak istiyorum.
Ailemden kurtulmak için evlenmek istiyorum.
Çocuk sahibi olmak için evlenmek istiyorum
Merak ediyorum evlenenler mutlu olacaksın diyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Vallahi doğruyu söylüyorum şu anda bekarım evli olanlara bakıyorum tamam düzenli bir hayatı var belki ailesiyle anlaşamıyor ailesinden kurtulmak için evlilik yapıyor ama evlilik işi bir yerde kumar işi yani evlendiğin insan sonradan manyağın teki çıkarsa insan için büyük sıkıntı o yüzden bilemiyorum yani mesela benim abim evlendi adamın hayatına bakıyorum e tamam güzel ona göre güzel ama bana soracak olursan değil, istediğin gibi hareket edemiyorsun istediğin gibi para harcayamazsın kendine özel bir şeyin çok fazla olmaz hayatında hep birisi daha var hele bir de çocuk sahibi olursan onların masrafı yani hep ekonomi hep para düşünmek zorundasın evlilikte bekarken de öyle ama bekarken kendine göre harcarsın
Birini sonsuza kadar istersin … her şart da her haliyle her saniyesini milimini mimiğini… istersin ….
kendinden vazgeçmeyi … heşeyi bölüşmeyi…. Kendinden çok birini sevmeyi düşünmeyi istersin… onla Mutlu olmak hatta mutluk ötesi mutsuzluktan bile korkmadan olacaksam onunla olayım tüm mutluluklardan iyidir dersin ….
ve bunu maddi manevi bir çerçeveye koyarken…. Toplum der ki
sağlıklı nesillerin ve toplumun meydana gelmesi için böyle bir çerçeve var der…
Sen de en münasip güzel çerçeve müesseseyi kabul eder ve hayatını birleştirirsin yani evlenirsin…. Topluma uygun … ailenin rızası duası…. Karşılıklı sevgi aşk ve değer ile
Cok seyi, evlilik sevdigin adamla huzurlu mutlu bir yuva kurmak saygi sevgi icinde beraber olmak bir ömür paylasmak yoldas olmak birbirine sirt dayamak sonsuz güvenmek birbirini tamamlamak,
Sevdigin adamin icini disini ezber bilmek benmissin gibi tanimak onun mutlu olacagi detaylari kacirmamak herseyi beraber yapabilmek ayrismamak asla ayri olmamak ve en son olarak vatana millete anesine babasina hayirli saglikli bir evlat belki bir kac evlat evliligin olmazsa olmazi bence...
Rabbim istegeb herkese hayirlisiyla nasip eder insallah
Ya ne güzel yazmışsın içindekileri dökmüşsün Allah im karsimiza hayırlı bir nasip çıkarsın amin
Amin teşekkür ederim 🌸
Bu devirde öyle haklisin
Allah karşına imanlı Salih bir insan cikarsin
Allah korusun öylelerinden, öyle yasamktansa ömür boyu tek yasarim daha iyi
Derken niye böyle bir tepki verdin tacizci tecavüzcü hırsız demedim ki 😂😂
@cengaver115 bana mi dediniz anlamadim
Hayır kizin tepkisine verdim cevabı Allah korusun dedi ya 😂
Onu ben dedim 😊
Ama 1Lolita nin cevabina karsilik
Ya ben çıktım aradan ortalık duman oldu 😂😂
Lolita sanırım çok yalamiş gibi 😂 isminden kaybediyor
Gelip ortaligi karistir sonra baydiniz de git oh ne güzel ya neyse
Hayirli günler
Sizleri çok çok seviyorum hayatı ciddiye almayın zaten ölecez ama güzel yaşayın
Keske herkes hayati biraz ciddiye alsa ozmn bulundugumuz devir bu durumda bu denli ahlaksiz edepsiz karaktersizlerle dolu olamazdi
Hayatı ciddiye almak derken sıkıntı stresi gözünüzde büyütmeyin geçer demek istedim o baksa o karakter meselesi herkes iyi olsa bu dünyanın dengesi bozuluurdu yaratan öyle yarattı imtihan sonuçta 🥰
Anladim efedim 🌸
Allah imtihaninda güzelini versin inşallah
Amin inşallah duydun mu lolita dünya hayatı boş beleş gecici sende imana gel 😂
Doğru giren çıkan bize olmuyor 😂
Kapatirmisiniz igrenc konunuzu, ya da gecin özele allah allah
Hem hiçbiri, hem hepsi.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık ise ölüme götürür. —
eyvallah yazdım bunu güzel sözmüş
Yazan sağolsun Yavuz Sultan Selim
Cevap
12Cevap
sadece aşk
İnsanlar neden evlenir? Mutlu bir yuva kurmak için mi?
Hayır yani evet tozpembe hayaller kurup bunu gerçekleştirmek için evleniyorlar
Ama size kötü bir haberim var bunlar hayal ürünü. Yani evlilik ç ocuk Woyuncağı hayall vs değil. Doğru kişiyi bulmak önemli kime göre Doğru sana göre doğru kişiye göre doğru evet ben bu kişiyle beraber yaşayabilirim eğlenirim vs diyorsa o kişiyi kaçırmasın.
Eğer ki evlenmek için evleniyorsa dizilere bakıp tozpembe hayaller kurulursa bu evlilik fazla sürmez
O yüzden siz siz olun eşinizi iyi secin...
Huyunu suyunu karekterini ve iyi günde kötü gününde yanında olacakmı onu öğren bir insanda bir inat uğruna veya aceleyle yapma annenin ve babanın dediklerinde kulak ver herzaman senin iyiliğini ister ben bir hışımla evlendim boyumun ölçüsünü aldım en kötü anımda düştüğümde ilk tekmeyi vuran o oldu iyi gün dostu ve hayat arkadaşlarından uzak dur derim
Huzurlu bir yuva kurmak için evlenirim. Ama evlenmiş olmak için degil. Doğru insanı bulana dek evlenmeyi düşünmüyorum. Ama kimse doğru insan değil onu da düşünmek lazım.
Huzurlu bir yuva kurmak istiyorum kaderimde ki insanı bekliyorum 😊
Belli bir yastan sonra hazır hisediyorsam evlenirim benim icin aile olmayı ifade ediyor
Ne güzel
Tabii ki de a seçeneği. Huzurlu yuva gibisi var mı?
Var da bulana
SAdece huzur için o da yoksa o kadar sormluluğu almaya deymez.
Ya Emin olsan basacan nikahı da işte belki de huzur değilde hayatının hatası olur
Huzurlu bir yuva kurmak ve beni samimi sevecek bir eş
#Mirliva
Karsilikli sevgiyi tatmak ve bunu tattigim kisiyle hayati paylasmak nasil bir sey diye merak ettigim icin evlenirdim eger evlenecek olsaydim
Ya ne çıkacak bilmiyorsun ki herif güzel edebiyat yapıp seni kandirirsa napcaz
Maal degiliz herhalde ne b0k anlariz az cok. Ya zaten ben evlenme niyetinde degilim, evlenecek olsaydim dedim
İleride evleneceksin kesin
Yasitlarim evleniyor, evlendi. Benden kucuklerle isim olmaz, benden buyukler de benden gencine bakiyor. Dukkani kapattik yani
Sanki yaşın kaç dur daha zaman cok
En guzel yaslarim boyle yalniz gectikten sonra da ben istemiyorum artik. Evlilik derdinde de degilim bu arada, duzenli bir iliskiye de okaydim ben ama kismet degilmis
Belki de çok güzel biri karşına cikacak
Sanmam
Sanmadigin şeyler bir anda başına gelir
Oyle diye diye 27 olduk zaten
Seçici olursun geçici olursun
Gecici olmamak icin secici olunuyordur belki?
Kusursuz insan yoktur
Var mi dedim
Düşünebilirsin var dedin demedim insanlar yakışıklı zengin ister bazen
Dedin demedin ama demis kadar oldun yani lafin mubatabi benim sonucta. Neyse, iyi geceler
Sinirlenip çekip gitmek hiç birşeyi çözmez konuşmak birşeyi çözer
Inan sinirlenmedim. Hem cozecek ne var ki? Uykum geldi sadece
Tamam dinlen hayırlı geceler 🥰
Tesekkurler, sana da
Sorumluluktan ibaret aile evine benzemez ailen her şeyini kapatır bir şekilde öfkelenseler de kocanla kuracağın faklı birinci çocuğun o olur idare etmen gerek her şeyi suratına vurur bir kere
Huzur dolu bir yuva
Sevgi , huzurlu bir yuva...
Rüyada
O kadar mi imkansizlaşti
Son şık😅😅😅😅
Merak mı yok artık 😂😂
Huzur ve çocuk için
Huzur ve çocuk zor ikisi
Neden zor olsun
Hayat kusursuz değil bir sorunu olacak hep
Evlensende evlenmesende oluyor zaten
Bir bataklık işte
Artık bir şey ifade etmiyor
Bekarim ama bi bütünlüktür sanirim :D
Huzurlu bir yuva kurmak için
Huzurlu bir yuva için evlenirim;
Huzurlu bir yuva kurmak..
Zor bu yaşta
Yaaa gerçekten mi 😏
Evet biraz küçük ol🥺
Dedi 18'lik delikanlı 😂
Ben 30um ama 18 gosteriyorsam ne mutlu 💪
Ne 18'zi yemin ederim en az 40 gösteriyorsun o yüzden fazla sevinme 😂
Hatun senin sağlık problemin var tanıdığım bir göz doktoru var yardımcı olabilirim 😒
He he avut kendini 😂
Bunadin bak yaşlılık iyi değil 🥺
Yaa he he 😂
Fazla gülme kalp krizi riski var yaşlılarda 🥺
He he baksana onaya ihtiyaç duyduğun için yaşımdan vurmaya çalışıyorsun. O yüzden uzatıyorsun.😂
Şaka yaptım hatun her yaş farklı güzellikler barındırır insan ne olursa olsun hep mutlu kalmalı seni seviyorum biraz şaka yapım dedim 😂
Tabi kesin şakadır. Önce yer sonra sev. Dur inanmış gibi yapayım 😬😂
Şaka prenses şaka pisi pisi şaka dünyanın en genç ve güzel ve fit kızı sakaaaa 😂
Senin onayına ihtiyacım yok ki. Sen istediğini düşünebilirsin gram kadar sallamıyorum 😏
Sallama ben boş beleş biriyim zaten ama sen mutlu huzurlu ol hep ❤️❤️❤️
hayatımın kayması
huzulu bir yuva.
boş iş :D
Niye öyle dedin şimdi profil fotoğrafı ilginç insan 😂
Benim için o kadarda anlam ifade etmiyor
Ne için yaşarsan onun için ölürsün peki sen ne için yasiyorsun
Evliliğe kendimi hazır hissetmiyorum benim için o kadar önemli değil çünkü insanlar boşanıyor aşk bitiyor bitiyorsa boşanmak için niye evleneyim
Ne zamana kadar böyle yaş da geçiyor ömür bitiyot
Pek bir şey ifade etmiyor
Vışş bekar kalacak halin yok
Tam olarak onu planlıyordum bende
Sen onu planlarken hayatinda bir planı olduğunu unutma
Oo güzel laf, hayırlısı diyelim
Ya hayırlısı da sen yine de imanlı birini nul
Fbdjsdjna başüstüne 🙋🏻♀️
Profil fotoğrafına bakıp bakıp daldım
Dbsjdj dikkat et aşık olma :D
Aşık olmak için çok küçük baya bir bebek suratı var
Öyle diyorsan öyledir