Seninle aramızdaki mesafeler; haritadaki çizgilerden değil, imkânsızlıklardan ibaret...
Şartların zor olduğu, görüşme ihtimalinin neredeyse bulunmadığı ve arada yolların, imkânların durduğu bir ilişkiyi sürdürmek ne kadar mümkün? Olayı temas etmeye veya cinselliğe dökmeden; sadece ruhuna dokunarak, bir insanın varlığını uzaktan sevmek sevgiyi yaşatmaya yeter mi?
Şairin dediği gibi; "Sevmek için yürek, sürdürmek için emek gerek."
Sizce mesafeler, imkânsızlıklar ve dokunamamak aşka engel mi? Bir insan sadece sesini, varlığını bildiği birini bir ömür uzaktan içtenlikle sevebilir mi, yoksa uzaklık zamanla her şeyi bitirir mi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bir insanı sevmek için illa teninin tenine değmesi gerekmez. Bazen bir bakışa, bir söze, bir davranışa ya da karakterine hayran kalır insan. Uzaktan da sevebilir, yanında olmadan da değer verebilir. Ama zaman geçtikçe merak ağır basıyor, kokusunu, sesini, yan yana nasıl duracağınızı, gözlerinin içine bakınca ne hissedeceğini merak ediyorsun. Eğer imkân varsa ve arada bir de olsa buluşabiliyorsanız, neden olmasın ki. Sevgi bazen mesafeleri aşar. yeter ki iki taraf da gerçekten istesin.
Mesafeler sevgiyi bitirmez; ama sevgiyi taşıyan bağ zayıflarsa mesafe bunu sadece görünür hâle getirir. Bazı insanlar yanındayken değil, uzaktayken bile kalbinin en yakınında kalabilir. Çünkü gerçek sevgi, her zaman dokunmayı değil, varlığını hissettirmeyi gerektirir.
Dokunmadan, sarılmadan sevmek evet mümkün. Fakat şöyle bir gerçek var ki insan özlediği zaman özlemini gidermek ister. Eğer bu özlem giderilmezse insana bir azap verir. Bu yüzden seven insanların elleri kavuşmalı.
Soru çok tanıdık geldi 🙂
Uzaktan olmaz. Dokunmak isteriz ve hisleri uzaktan alamayız.
Bir yere kadar mümkün. Ama bir yerden sonra insan sevdiğine dokunmak da ister, sarılmak da.
Mumkum sahsen ben öyle seviyorum aşırı özlem içerir zor oluyur ama 😅🤣🤣
mümkün hemde yıllarca ve sevilen sevildiğini bilmese dahi mümkün hemde çok çok mümkün
'onlara dokunmadan da sevmenin olduğunu anlat sevgilim ' diyordu seven bir kadın !!!
evet aslında güzel bir duygu yapabilsek olmayor * a dokunmadan yapamıyoruz
Duygu aynı olursa dokunmaya ne hacet sevmek duygu ile olur
Mümkün çünkü sonunda onunla olucağını bilme ihimali bile kalmaya yeterdir
Mümkün ama ne gerek var
Dokunmadan sevmek bana olurlu gelmiyor.
Mümkün değil, bana uymaz.
Olmaz derdim ya ki onu tanıyana kadar
Zor iş ama başarı olursa tebrik ederim
Uzaktan sevmek boş iştir
Maalesef bitirir
bitirir yakin olmak onemli
Bana değil