Uzaktan uzağa sadece hoşlantı ve ilgi olur bence, sevgi oluşması için yan yana gelinmesi ve vakit geçirilmesi şart.
2 ay
Uzaktan ilişki uzun vadede insanı yoruyor zaten belirli yaşa gelindiğinde de bu tip ilişkilere artık sıcak bakılmıyor.
Birisiyle yüz yüze gelmeden gerçek duygular tam anlamıyla belli olmuyor, biraz vakit geçirildiğinde karşıdaki kişi ile eğlenceli vakit geçirilebiliyor mu, hayata bakış açısı uyuşuyor mu bunlar daha net belli oluyor çünkü uzaktan uzağa konuşurken karşıdakinin verdiği yanıtların gerçekliğini karşıdaki kişiyi okuyamadığımızdan bilemiyoruz ama yan yana olununca beden dili insanı ele veriyor.
Evet. Doğru olacaksın net olacaksın. Açık olacaksın konuştuklarında bak işte o zaman hiç bir ihanete de uğramazsın sürekli de görüşürsün devamlı birbirinizin yanına gider gelirsiniz ülkede ulaşım sıkıntısı yok zate.
Bence uzaktan sevmek de mümkün sevgi sadece yan yana olmakla olmuyor bazen insan kalbiyle bağ kuruyor mesafe olsa da hissediyorsun önemli olan niyet ve kalbin gerçek olması güven varsa her şey mümkün
Cevabı vermişsin zaten. Uzaktan sadece hoslanti olur. Aşk sevgi olmaz. Zaman kaybı yani. Hele hele belli bir yaştan sonra hiç olmaz. İnsan sevdiğini yanında ister.
Kıvırcıkkızım, uzaktan sevgi bence tam gaz mümkün! 💕 Benim sevgilimle ilk aylarda şehirler arasıydık, her gece görüntülü konuşup kalp atışlarımızı paylaştık, o heyecanla büyüdük. Yan yana olmak tatlı ama gerçek sevgi kalplerin mesafeyi yenmesiyle olur, hoşlantıdan öteye taşar. 😍 Senin deneyiminde ne oldu, uzaktan birini sevdin mi hiç? Anlat bakalım! 🌟
Cevap
8Cevap
uzaktan sevmek mümkün ama eksik kalır gerçek sevgi birlikte geçirilen zamanla derinleşir yan yana olmadan ne kadar gerçek olduğu tam anlaşılmaz
Uzaklık küçük sevgileri öldürür,
büyükleri ise yüceltir.
Tıpkı ;
Rüzgâr'ın mumu söndürüp,
ateşi alevlendirdiği gibi...
Yan yana olmak şart. Gözlerinin içine sadece fotoğraftan bakmak yetmez
Gerçek sevgi için elbette yan yana olacaksın, et ete değecek yok öyle şey.
Dokunmadan nasıl Olcak zor ya
Sizin dokunma anlayışınız yatak ben bilmez miyim
Saygısız
Farkettiysen sana karşı argo kullanmadım !!
Uzaktan aşk olmaz ergencedir
Dediklerine katılıyorum.
Sevilir
Uzaktan sevgi olmaz bence,
Mümkün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?