Sürekli flört yapıp sonra bırakmak iyi olmuyor, insan artık tanımak istemiyor. Flört benlik bir şey de değil. Görücü usulü imkanım da hiç yok. Ne yapsam? Zina etmek de istemiyorum.
53 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli flört yapıp sonra bırakmak iyi olmuyor, insan artık tanımak istemiyor. Flört benlik bir şey de değil. Görücü usulü imkanım da hiç yok. Ne yapsam? Zina etmek de istemiyorum.
Cevap
13Cevap
Evlenmek saçma bir şey agrımayan dişine kerpeten takacaksin ne gerek var...
Ben ilişki yapıp bırakamıyorum. Yanımda kalacak gitmeyecek. 1 tane oldu gitti kaldıramadım
Sana ilişki yap demiyorum ki... kendine yetemiyorsun demekki baskalarina ihtiyac duyuyorsun... tatile git kendinle zaman geçir kariyerine odaklan falan... yani tek derdiniz koca koca koca erkek olsun...
25 yasina kadar yalniz takildim flört bile yapmadım. Ama sonra biri oldu hem dostum hem sevdiğim. O çekimi baş tacı edilmeyi insan tekrar istiyor. Hem en yakın arkadaşım olsun hem sevgilim. İnsan eksikliğini hissediyor. Yasim 26 ztn artık normal istemek
Valla ben kimseyi istemiyorum mesela kendime yetiyorum flört sevgili evlilik flan bir an olsun aklıma gelmiyor... demekki kisiden kisiye degisen bir durum bilemiyorum... ama devir kötü pek doğru insan da yok dikkat wt yine de
Zaten çok kötü seyler de yasadım. Çok sancılı şekilde ayrıldım ben istemedim bırakmak zorla oldu. Bi hatamda olmamıstı. Kendine yetebilmek güzel bişey. Ama işteinsan bi tane en yakını olsun istiyor. Tesekkür ederim uyari için. ☺️🌸
Valla kendin diyorsun kötü seyler yasadim diye ders cikar iste... artik hic birsey eskisi gibi değil herges hergese kolay ulasabiliyor aldatabiliyor terkedebiliyor... bu devirde biriyle olmak büyük risk... rica ederim yolun acik olsun.
Kendine göre bul ve yatak odası önemli, bunu unutma
Bunlari biliyom da iste
Sosyal medyadan bul önce görüntülü sonra canlı
Sevgilim ile Hastanede tanıştık evlenicez inş
Ciddiysen Bakarım etrafıma kuzum
Sevgilimin çevresi dindar veya Yardım kuruluşları felan.
Aaaa balım yakışıklı biri var ama Fakir durumu kötü yani
Bence Ondanda olmaz biraz sıkıntılı ruh hastası şimdide öyle düşününce spsmsksjjs
Komya Ankara civarı olmalı ya. Tesekkür ederim balım 😊🌸🌸 enerjin ne güzel ya ☺️☺️
Tamam balım bakıcam
Ankara'da Var biri oda eski asker şu an tershanede çalışıyor Sevgilimin eniştesinin kardeşi Olur mu
Tanımak isterim İstanbul’da tek yaşıyorum evlenmek istiyorum ve dertleşmek
İstanbul çok uzakk
Olsun yakınlaşır o sorun değil mesafe sorun değil yani anlatacaklarım var
Sizsiz yapamıyorsa sizde onsuz ozaman anlarsınız doğru kişi olup olmadiğini
Ben de aynı durumdayım evlenmek istiyorum ama kız yok
Zor iş ya keşke bi platform yapsalar. Böyle takılmalık değilde ciddi
Oraya da bulaşır bu takılmalık olanlar düzgün sadık bir kız arıyorum ama yok
Sende durumlar nasıl
Ayıp ettin ben seni görücü usulü evlendireyim
Nasıl olacak o fjjf
Bence son
Tercihi degerlendirelim derim
Ciddiysen tanışalım dürüstçe
Görücü usulü en mantıklısı
Hangi sehirdesin tanımak isterim seni
Talibim
Ben 26 yim ama yasitim olsa daha iyi anlasirim
Çok fark etmiyor bende 32 gösteriyorum
Konuşarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sürekli aynı döngüye girip yorulmanı o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Doğru insanı bulmak zaman alıyor ama imkansız değil. Bence ilk adımlarda yüzeysel sohbetler yerine hayata bakış açısını, kriz anlarındaki tavrını ve gelecek hedeflerini anlamaya yönelik sorular sormalısın.
Geleneksel iletişim ile modern dünyayı birleştirebilirsin. Ortak hobilerinin olduğu kurslarda ya da güvendiğin arkadaş çevrende aradığın o ciddi ilişkiyi bulman çok daha kolay olur ✨
Peki senin bir ilişkide asla katlanamam dediğin kırmızı çizgin nedir? 💖