Güncellemeler
+1 yıl
Amcalar evde kalmışsınız hala bana akıl veriyorsunuz çok akıllı iseniz kendinize bulun
Evleneceğim erkek bana göre yakışıklı olmalı hani bana denk olmalı, seksi olmalı bakir, beni ömür boyu taşıyabilmeli, saygılı ve sevecen olmalı, çapkın olmamalı, parası çok olmalı, ama orta halli olsada olur, ailesi önemli ama ayrı yaşarsak iyi olur, sonra sıkıntı oluyor, böyle erkek nerden bulurum, bulunur yani bu arada 33 yaşındayım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Valla bekarım da evlenmiş olmak için evlenmem. Sana da tavsiyem o kıstasları düşürmezsen evde kalır gibisin.
Sende kalmışsın
Rahatım böyle
Hehe, kız kurusu gibi olmuşsun işte.
Yahu param var malım var niye evleneyim bu sahte aşkların yaşandığı dünyada. Ha gerçekten sevgisine inandığım biri çıkarsa bakarız. Olmasa da olur.
Parayla saadet olmaz onlar aşkı bulamayanların kendine teselli sözleri. Kaç yaşındasın.
Aşk diye bir şey yok. Sevgi vardır o da kalmadı
Senden geçmiş benden de geçiyor işte, dediklerinde doğru.
Gençlere taş çıkarırım 😃
Yaş geçmiş dayı :)
Ben halimden memnunum teyze 😂
33 yaşınıza kadar aramadiniz mı? Ya da bulduklarınız da sizi mi beğenmedi?
Hem onlar beni beğenmedi hem ben onları.
O zaman biraz esnetmeniz gerekmez mi? Kadının biyolojik saati var bazı şeyler için.
Benim saatim yok.
Haddimi aşıp saygısızlık ettiysem affola. Hassas bir konu. Böyle bir insan çok düşük bir ihtimalle vardır. Ama nerde nasıl olur bilemem. İnsalllah her şey gönlünüzce olur.
Ne kadar saygılı ve düşünceli biri, sana nazar boncuğumu taksak ne yapsak :)
Estağfurullah. Iyi günler dilerim.
Kriterlerin çok azmış bi 30 sene daha bekle hallederiz
O kadar ömrüm yok bence.
Sende kriterleri düşür, haid yakışıklı tamam da para falan sonra bakir 30 kusur yaşta zor bulursun, sana şu an bosanmislar yazar
Kriterlerimde bişi yok boşananlar batmış zaten. Zina yapanlarda.
Zengin yakışıklı bakir sevecen falan yani zaten herkes bunu ister
Çok zengin olmasada olur
Sen çalışıyor musun
Ne yapcan
Senin neyin var bundan soruyorum anlaşılan yok
Güncelleme de bana diyorsan eğer ben çifte dönüyorum
Sende adamlık bile yok
Yavaş ol, neyimize gördün
Evlilikte çift yanlış anlama şükür harama el uzatmış insan değilim sözünü geri al
Çifte dönmekle maksadın nedir
Boşandım
Yoksa karakter yoksunu değilim çok şükür, ayrıca ilkim de sonumda boşandığım kadın
O zaman böyle devam et zaten iyi bir şey olsan boşamazdı kadın seni
Bugün hep yanlış tahminlerde bulunuyorsun, çok şükür ben onu boşadım kurtuldum, seninle evlenecek adama Allahnkolaylik versin çekeceği var
Yalvardilar ama nafile bilmeden insanlar hakkında konuşup hakkına girme, yukarıda adam değilsin dedin insan bi kusura bakma der.
Hep yanlış yaşamışsın kadında tekmeyi basmış sana. Neyse ki sizden çok şey öğreniyorum bunlar yeter evlenmemek için.
Bence iyi olmuş sana.
Meui yanlış yaşamışım sakince anlat hadi bende yanlışımı bileyim, lütfen, ayrıca tekrar diyorum ben boşadım.
Ama sakince yaz dinliyorum
Çılgın bakire ablamizin hayal gücü ahahhaa
Sanane bundan zina yapanlardan olmadım ya ona bak sen, çoğu pisliğe bulanmış.
Sen kolyeni annenden mi aldın küpede tak dasdadasda
Abla sen kudurmuşsun en iyisi evlen bana catma
Anan iyi kudurmuş zamanında seni çıkartmış, hadi başka soruya geç şimdi.
Anam böyle cıkartiysa sen neler cikarirsin allah bilir hadi kaybol istekli kiz kurusu
Hadi s... ktir yoluna benim sorumdan fazla kurcalama beni yoluna çıkarsa akrabalarım seni çıkartmazlar bir yere sokarlar o ufacık halinle.
1,70 santim üstünde kız olsun yetiyor bana
Var mı sevgilin
Maalesef Ya Türkiye'de yok ki
Evde kaldık hepimiz
Kadınların evde kal ma gibi bir durum mu yok alıcısı mutlaka çıkar
Beni kim alır asıl 1.97 santim boy var
Tabi sende, sizde bu hovardalık varken çıkar, ama bir yaştan sonra zor oluyor.
Hayatım boyunca hiç hovardalık yapmadım Hatta sevgili anlamında bir kızla sinemaya dahi gitmedim yaş 34,5 dediğin gibi Bu yaştan sonra biraz daha zorlaşıyor
Boyla olmuyor sadece, evet aslında hep zor.
Bu arada senin bu istediğin kriterlerde erkek bulursan kız kardeşini de ben alayım😂😂
Ya yoksa :))
O zaman sen de olacak birini bul 😂
Birazda kendinden bahsetseydin
Yazınca eleştiriyorlar biraz canım sıkılıyor güzel birisi değilim fazla, detaylara girince kimse kalmıyor onlarda beni eliyor :(
30 yaş üstü ve bakir şansını fazla zorluyorsun bence 😅
Şansım erkeklere bağlı değil benim, çünkü erkek bile yok bana göre. Hem bana göre yok hem piyasada yok.
Gel bakalım belki vardır 😉
Resmini gönder
Tkp at gizlisin
Hadi uza işine
Şaka mısın sen kızım
Sevip sevilmek iyi anlaşabilmek hepsi bu.
Bu benm gel bana :)
Sen küçüksün
Noo
28 yaşındasın
No canım