Yanlış kişiye aşık olup yıllar sonra pişman olan var mı, nasıl atlattınız?

Ben oldum üniversitenin ilk yılındayım millet 24-25 yaşında daha bilinçli ben de 18'e girer girmez başlamışım büyük bir üniversite her çeşit insan var bense daha şehir dışına bile çıkmamış çocuğum resmen neyse üst sınıflardan birini sevdim sırf esmer falan diye (ne malmışım) sonra o çocukla karşılaşmak için 2. sınıfa geçtiğimde sürekli üstten ders alıyorum daha kendi dersimi almadan üstten ders alıyorum falan çocuk da tam red flag bir sürü yakın yediği içtiği ayrı gitmeyen kız arkadaşları var çocuğa selam veriyorum egoist bir şey neyse dedim kız arkadaşları ile tanışayım o şekilde o oğlanla da arkadaş olurum belki zaten kızların sevgilisi var onu sevmiyorlardır (çok malmışım) sonra o kızlardan birinin tavrını görseniz kendini bir şey sanıyor en son gittim çocuğun erkek kankası ile tanıştım ondan daha yakışıklı bir çocuktu çok efendiydi sırf sarışın diye sevmemiştim bana karşı çok iyi davranıyordu her seferinde sonra bir gün ders çıkışı sevdiğim çocuğun off bu kızı hiç sevmiyorum demesi ile kendime geldim 🥹

Yanlış kişiye aşık olup yıllar sonra pişman olan var mı, nasıl atlattınız?