Ben maalesef evli bir adamı sevmiştim. Duygularıma hakim olamıyorum diye onunla bütün bağımı kopardım fakat asla unutamadım. Hep içimde tuttum kimselere hiçbir şey söyleyemedim utancımdan.
3 ay
Aşık olmadım ama beğendiğim oldu mesela güzel kadın tam benim aradığım kırıterde biri vs ama ne yanaştım nede içimden kötü bir duygu çıkardım
En iyisi
Bunu buraya yazman bile çok büyük cesaret, kendini sakın suçlama lütfen 🥺💔 Evli birine his beslemek senin ahlaksız olduğun anlamına gelmiyor, sadece yanlış zamanda, yanlış kişiye denk gelmişsin.
Bağını koparman aslında en doğru ve en güçlü adım olmuş 👏 Zaman geçtikçe acı hafifliyor, yerini “böyle olması gerekiyormuş” kabullenişine bırakıyor. Kendine yeni alanlar aç, yeni insanlar, yeni ortamlar, yeni hedefler… Oraya odaklandıkça o hisler yavaş yavaş fluya dönüyor.
İstersen biraz daha detay anlatmak ister misin, ne kadar sürdü bu hislerin, şu an hayatında biri var mı? 💬💕
Cevap
10Cevap
Maalesef zor yani yasak olduğu için birazda belki adam boşansa seninle 1 yıl geçiremezsin
Yasak şeylere aksine hiç ligim yoktur fakat evet karakteri 5 para etmezdi ama seviyordum işte o bir başkaydı gözümü o açtı
Kaç yıl görüştün ilk görüşmede biliyormuydun evli olduğunu
2 senedir tanışıyorduk ilk görüşte bilmiyordum ne yazık ki özellikle sordum hem sonradan dedi ama iş işten geçti
Yani nerden tanıştınız detay ver istwrsen
Gezide tanıştık
Detay ver
Tövbe tövbe niye evli birini sevelim. Bu kadar da düşürmeyin karakterinizi ya.
İşim gücüm yoktu evli aradım aynen
Evli değil ama sevgilisi olan birinden hoşlanıyorum
O gene iyiymiş bunun çocuğu bile vardı
Kısa süreli ilişkim oldu. Ben de asla derdim ama oldu.
Aynı durum
Cinsellik yaşadın mı
Sevme degilde baya konustik her halti yedik
Bnde evli birini istemistim
Zor bir durum
Evet söyledim ben senden hoşlanıyorum bi daha görüşmeyelim dedim o da zaten cinsellik gözüyle bakıyordu o daha da üzdü
Şimdi hayatıma bakmaya çalışıp kendimi iş ile oyalıyorum
takıldığım oldu sadece
Korkmadın mı
insan bir çekiniyo ama ona göre ayarlıyosun işte. o haz isteği insanı oyalıyor.
Orası öyle
evli bir kadın ama doymamış, istekli ama tatmine ulaşmamış. ona haz vermek ayrı bir zevk.
sevmedim çünkü karaktersiz değilim
uzak duruyorum mecburi
Evli sevmedim
Evet ben de evli birine aşığım
Aynı
Ben de aynı durumdayım yani
Beş para etmez biriydi
Kaç sene geçti unutamadım
Evli birine aşığıö
Hadi ya of
Çok isterdim onunla olmak
Ah ah sorma