Karakteri o kadar iyi ki. Bana karşı yaklaşımı, davranışı, ilgisi, alakası o kadar güzel ki.. ama tipi iyi değil, yakışıklı değil. Bunun bir önemi var mı sizce?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
15Cevap
Aynı şeyi yaşadım. Birlikte olduğum erkeklerde dış görünüşten ve maddi durumdan çok hep karaktere önem verdim, ama artık bunun tek başına yeterli olmadığını düşünüyorum. Çünkü bir insanın karakterini en başından %100 anlayamıyorsun. Zamanla tanıyorsun, bazı insanlar da gerçekten iyi biriymiş gibi davranıp maske takabiliyor. Zaman geçtikçe o maskeler düşüyor ve aslında düşündüğün kişi olmadığını görüyorsun.
Bir de işin fiziksel çekim kısmı var. Sevgilim fotoğraf attığında ona bakıp içimden “Allah'ım ne kadar yakışıklı” deyip tekrar tekrar bakmak, hatta fotoğrafını öpmek istiyorum. Ama karşımdaki tip olarak hiç hoşuma gitmediğinde tam tersine fotoğrafa bakmak bile istemiyordum. Yüzümü çevirip “Keşke biraz daha yakışıklı olsaydı da yüzüne bakmak hoşuma gitseydi” diye içimden geçiriyordum. Tipini sevmesem de kalbini sevdiğim sevgilim oldu ama işin kötü yanı fotoğrafı açıp birkaç saniye sonra görmemek için kapatıyordum. İnsan karaktere önem vermeli ama fiziksel çekim de yok sayılacak bir şey değilmiş
Öyle deme bak bende kilolu oldum acil vermem gereken bir kilo kilolar ama başlayamıyorum bir türlü derken inşallah verirsem inşallah belkide ameliyat olmam gerekiyor ama bu demek değil ki o sana bağlı felan değil, asla bunu tipe bağlama derim belki seni çok çok seviyordur
Kısaca duygusal olarak besleniyorsun ilerde bırakacaksın.
Sevgi ve saygi varken hic bir sey olmaz merak etmeyin
Kadın arzulamadığı erkeğe saygı duymaz yakında çirkefleşir adamın hayatını s**ker ayrılırsın
Beğenmiyorsan cinsel ilişki yaşamak sıkıntı olabilir
Belki sevgilin de seni güzel bulmuyordur. bilemezsin
Olur tabiki ilerde görsel olarak beğendiğin biri çıkar aldatrsn
Tabii ki olacak bir noktada fiziksel açmanız harekete geçecek ve yetmeyecek konu kapanacak
önce gözünü doyurucan kardeşim bende aynısını yaşadım olmuyor en ufak bi göz kaymasında sanki hayatına hiç girmemiş gibi davranıyorsun
Hiç hiç önemi yok ama Sence önemi var
Birisi elbette büyük sorun yazmış
gerçek dünyaya hoş geldin tipi iyi olmayanlar hiçbir zaman sevilmez
Elbette büyük sorun
🤦♀️😔
Tip erkekte önemlidir
Senin için de var kendinizi kandırmayalım
Ben ise çok çok çok yakisikliyim
Asla o ilişki yürüyemez aşk yok
olmaz gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Karakter ve sana verdiği değer elbette harika bir temel ama dürüst olalım, fiziksel çekim de ilişkinin gizli yakıtı gibidir ✨
Başlarda kalbinin güzelliği gözünü boyasa da zamanla o çekim eksikliği aranızda bir tutku krizine dönüşebilir. Ruhuna aşık olmak çok tatlı ama ona baktığında içinin kıpır kıpır etmesi de hakkın 💖
Peki onu biraz kendi tarzınla stilize etmeyi denedin mi? Kim bilir belki küçük değişiklerle o çekimi yakalarsınız 💅 Sen bu durumu onunla hiç tatlıca paylaştın mı?