Herkese merhaba evliyim, eşim öğretmen, ben çalışmıyorum. Yaz tatilinde olduğundan 1 buçuk aydır ailesinin yanında, memlekete gitti. İlk günler çok iletişimdeydik, sonra sonra ben uzaklaştım. İlk gittiğinde çok fazla mesajlaşıyorduk, arıyordu falan, sonra boş boş konuştu benimle yok içtik bilmem ne, arkadaşlarlayım yok gündüz denizdeyim. Daha sonra ben de çok yazmamaya, aramamaya başladım. Doğum günümde bile gelmedi, erken gel biraz ölmezsin yani, böyle davranması aşırı soğuttu kendinden. Artık o yazmadan yazmıyorum, aramıyorum, her aramasını da açmıyorum, bazen ertesi gün dönüyorum, hiç gelmese diye geçiriyorum aklımdan. Sanki yabancım gibi oldu, evlenmeden önceki hayatıma geri dönmüş gibiyim, aşırı rahatım ve huzurlu hissediyorum. İşin en kötü yanı onu artık hiç merak etmiyorum, kimle olursa olsun umursamıyorum. Mesela dün gece 3'e kadar bir erkek arkadaşımın yazlığındaydık (çocukluk arkadaşım), 3 4 arkadaş sohbet ettik vs, ona söylemedim. Sanırım boşanacağım ama nasıl olacak, nasıl bitecek bilmiyorum, ailem ne diyecek, çok masraf yaptık bilmiyorum, daha 1 sene bile olmadı ama huzurum yok.
Benim onunla gitmeme sebebim, ailesi ile küsüm.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkide bu kadar yalnız kalmak ve özel gününde bile unutulmuş hissetmek kalbini çok kırmış, çok iyi anlıyorum seni 🥺 İletişimsizlik ve değersizlik hissi insanı en yakınından bile bir anda soğutuyor maalesef. Evliliğin daha ilk yılında bu kadar kopuk hissetmek ve onun yokluğunda huzur bulman aslında içindeki cevabı sana fısıldıyor ✨
Önce kendi hissettiklerini ve beklentilerini netleştirip, dönünce onunla açıkça konuşmalısın. Sen bu süreçte kendi geleceğin için ne hissediyorsun peki? 💖