Aşk İlişkileri 1 sa Hayalini sen değilde bir başkası yaşayınca kıskanır mısın? DİYKAT Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hayalini sen değil de bir başkası yaşayınca kıskanır mısın? Hayalini sen değilde bir başkası yaşayınca kıskanır mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Eylem12_ Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 sa Hayalimi yasasa da fark etmiyor benden güzel hayat yaşayanlar da var kötü hayat yaşayanlar da kiskanamiyorum ben sonuçta herkesin hayatı farklı ulaştığı hayat bile ne zorlukla elde ediliyor 1 0 Yorumla
morburuntaataagaa Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% 3 dk kıskanç bir insan değilim hayır, tek kıskandığım olay mens. dönemini ağrısız geçiren kadındır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 sa Kıskanmak değil de benim elde etmek için on adım attığım bir konuda biri bir adım atmadan elde edince kırgınlık oluyor 1 0 Yorumla
Guzeeeeel_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 36% 1 sa Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır kıskanmam 1 0 Yorumla
şiirimingizliöznesi Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 100% 1 sa Otelde çiftler görüyorum kıskaniyom 1 0 Yorumla
correctamundo Takip Et Master Yaş: 40 , eic 43% 1 sa Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kişisine bağlı. 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 14 dk Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kıskanmak değil de kendime üzülüyorum 0 0 Yorumla
weturka721 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 17 dk Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır kıskanmam nasip onunmuş derim 0 0 Yorumla
raif1 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% 50 dk Aşk İlişkileri konusunda 660 cevap paylaştı. hep başkaları yaşadı zaten 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 45 dk Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Kıskanmam ama imrenirim. 0 0 Yorumla
Kadınsıahmet Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 94% 1 sa Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yok kıskanmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayalimi yasasa da fark etmiyor benden güzel hayat yaşayanlar da var kötü hayat yaşayanlar da kiskanamiyorum ben sonuçta herkesin hayatı farklı ulaştığı hayat bile ne zorlukla elde ediliyor
kıskanç bir insan değilim hayır, tek kıskandığım olay mens. dönemini ağrısız geçiren kadındır
Kıskanmak değil de benim elde etmek için on adım attığım bir konuda biri bir adım atmadan elde edince kırgınlık oluyor
Hayır kıskanmam
Otelde çiftler görüyorum kıskaniyom
Kişisine bağlı.
Kıskanmak değil de kendime üzülüyorum
Hayır kıskanmam nasip onunmuş derim
hep başkaları yaşadı zaten
Kıskanmam ama imrenirim.
hayaliniz bu olmamalı😓😓😓
Yok kıskanmam
İmrenirim.
Her gece rüyamda başkası yaşıyo zaten 😅
cok kıskanırım