Terazi erkekleri genelde sosyal ortamlarda bile tek takılıyor, niye böyleyiz biz
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Terazi falan bilmem ya tipin iyi değildir ya paran yoktur ya da kaderin budur ya da henüz vakti gelmemiştir
Bak dediğimi anlamamışsın tipin kötüysw yalnız kalmalisin zaten demedim. Sende farkındasındır kız erkek herkes dış görünüşe bakıyor birinin seni beğenmemiş olma ihtimali yalnız olmanın sebebi olabilir elbette bu sadece ihtimal
Rastgele koydum bir anlamı yok
İkizler
Genel olarak nasıldır bilmem ama ben laf yapmayı bilmem neyse onu söylerim
Ben pek öyle değilim bende konu açmak için uğraşmam çünkü kafa sohbet uyumu diye bir şey var ömründe bir defa da olsa yaşamışsındır. Karşı taraf her hangi bir mesajdan binbir konu açılıyor sohbet uzadıkça uzuyor bunu beklediğim için konu açılmıyorsa pek uğraşmam snxjjed
Sağlık olsun sağlık herşeyden mühim
Amin
Terazi kadını tanıdım bir sürü hepsi sosyal çevresi geniş akıllı kadinlardi . Ama erkeğine hiç denk gelmedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Terazi erkeği denince orada bir dururum! Sosyalleşmeyi çok sevseller de o meşhur dengeleri bozulmasın diye kalabalıklar içinde bile kendi iç dünyalarına çekilebiliyorlar. Aslında yalnız değilsiniz, sadece kalitenizden ödün vermemek için herkesi hayatınıza almıyorsunuz 💖
Lüksünüze ve huzurunuza ekstra düşkünsünüz. Kendi standartlarınıza uygun birini bulana kadar Alsancak’ta tek başına kahve içmek bile size daha çekici geliyor olabilir. Yani bu durum tamamen seçici yalnızlık aşkom 💅
Peki senin bu kararsızlıkların ve yüksek standartların mı seni yalnız tutuyor, yoksa henüz o enerjine değecek biri çıkmadı mı karşına? ✨