Ya neden cidden bu kadar zor evlenmek istesen, kafa dengi evlenilecek kimse yok. Sevgili desen o da yok, bu sevgilisi olanlar nasıl yapıyor nasıl buluyorlar. Parayla olsaydı paranı verip alırdım ama böyle bir şey de yok. Şu bazı ülkelerde date caffe'ler var, keşke ülkemizde de açılsa en azından oraya gider bir kahve içip sevgili edinirdim. Normal hayatta çok zor her yer egoları tavan yapmış kızlarla dolu, kimseye bir şey diyemiyorsun direkt hayır diyor, fırsat, imkân bile vermiyorlar. En azından görücü usulü aileler tanıştırır konuşurlar, ya evettir ya da hayırdır. Ama bu sevgili olayı daha zor, kimseye açılamıyorsun korkundan. %50 bile ihtimal yok diyemiyorsun, yarı yarıya ya evet der ya da hayır. %90'ı kesin hayır diyorlar. Her 10 çıkma teklifinden sadece 1 tanesi olumlu çıkıyor, o da bana şans denk gelmiyor. Bu gidişle sevgilisiz veya bekar öleceğiz. 😂
Sevgili bulmak neden bu kadar zor, herkes nasıl sevgili yapıyor ben neden yapamıyorum?
Ama sorsan babaları maxsimum 40 bin TL maaş ve evleri de kira işe de minibüsle git gel yapıyorlar. 😂 Diyorlar ya Babasının Abisini yapamadığını Barşka erkeklerden beklemesi ancak S... aklık. tır
3 4 gün evvel bir video görmüştüm. Bir kıza soruyorlar, işte bir erkeğin geliri ne kadar olmalı diye. Kız hayatı boyunca görmediği parayı söylüyor. 1 milyon tl istiyormuş.
İşte böyle bir şartlar oluştu artık. Herkes en yükseklerden bir beklenti içerisinde. Sonra tayyip çıkıp gençler neden evlenmiyor diyor. Ben 34 yaşıma geliyorum, vallahi 1 milyonum yok. Zaten evlenmek istesen temiz 1,5 - 2 milyondan başlıyor. O para ne gezer. Anca evi idare edebiliyoruz. Böyle hayal dünyalarında gezenler varken, evlenmek zor bize. Ha bu arada tayyip genç nüfus azalıyor çocuk yapan yok diye de üzülüyormuş. 25 sene sömürdük insanların imkânlarını elinden aldık demiyor, tam tersine bizi suçluyor.
(Siyaset kısmını girmcem) Bana göre en büyük sebeplerden bir tanesi Sosyal medya özelikle İstagram ve Tiktok Bu iki sitede kızlar birbirlerine özeniyorlar sürekli açlar. Başkasında varsa neden bende olmasın kafasındalar. Yeni bişey çıkmış bebek cinsiyet öğrenme partisi Bunu da kadın tarafı çıkardı Erkeğin böyle saçma şeylerle işi olmaz. 1 gelinlik olmuş 50-100 bin 1 düğün salonu 2 gün 100 bin civarı dahası varda Altını takosı cartı curtu 2 milyonu buluyor Bir genç nasıl hem kirasını ödesin hemde 2 milyon para biriktirsin. Biri bu saçma sisteme dur demedikçe gençlik yok olup gidecek Evlikliler bitecek gayri meşru çocuklar olup duracak nikahsız. Kısacası Evlilik nikah Sistemi çökecek böyle devam ederse. Sosyal medyaları Çin devleti gibi engellemeliler
Zaten bu devirde yabuyu uzun olacsk ya çok yakışıklı olmak gerek veya zengin. En önemlisi de kişi de şeytan tüyü olması lazım yani çok şanslı. Bunlar hariç, Sevgili bulmak Denizden oltayla yengeç avlamaya benzer. 😂
kolu bacağı olmayan insanlar sevgili buluyor. hemde tamamen sağlıklı kişilerden. sen kendini seçilememene bahane arıyorsun. 125 kiloyken unide okadar gencin arasında bile sevgilimin ya da flörtlerimin olmadığı bir dönem hatırlamıyorum.
şeytan tüyü senin etrafına yaydığın enerjidir. daha sen kendine güvenip inanmıyorsun
Belki de çok seçici olmamdan kaynaklı Mesela 5 üzerinden benim dengim 3 ise Ben 4 veya 5 istiyorum Belki de bu yüzdendir Sevgilimin olmaması. Ben biraz kendimden daha güzellerini tercih ettiğim için olmuyor.
En İyi Cevaplar