• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevgili bulmak neden bu kadar zor?

Kedisever2607
Kedisever2607 Takip Et
Bilge Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
212
Yapay Zekaya Sor
Hiçkimse ciddi ilişki düşünmüyor istediğini söyleyenler bile istemiyor. Herkes kullanıp bırakma derdinde sevmek sevilmek çok güzel ama bunun değerini anlayan insan yok malesef…
İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • künefeayran
    künefeayran Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Siz kadınları anlamak da zor. Mallık sizde diz boyu.

Sen o adamları kullanıp bırakmak istedikleri için senin menfaatini karşılamadığı için istemiyorsun.

Bir kadının karşısına kıvanç Tatlıtuğ gibi bir adamı koy. Kadın o gece onunla birlikte olur. Sıradan adama kendini namuslu gösterir üst düzey adama bütün engellerini kaldırır kadın ruhu

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Kevlarx
    Kevlarx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Bana göre kadında erkekte ne istediğini bilmiyor artık ve herkes daha önce yaşadığı ilişkileri unutamadan başka ilişkileri yara bandı görevi olarak kullanıyor, fıtrat tabusu kadın isteklerine göre yer değiştiriyor, bi hanımcı bi alfa erkek istenmesi sonucu erkek eril enerjisi zarar görüyor, aynı zamanda erkekler artık cinsel ilişkinin daha ulaşılabilir ve daha basit olduğuna inanıyor bu yüzden evlilik dışı ilişkiler maalesef ki normalleşiyor sonra herkes temiz birini arama derdine düşüyor, kadın erkeği şehvet duygusu ile erkekte kadını maddi gücü ile kandırabileceğini biliyor ve karşılıklı değersiz ilişkiler oluşturuluyor, bu yüzden sevgi ve değer kavramları basitleşiyor ondan sonra vay efendim ben niye sevemiyoruma dönüyor herkes sizin anlayacağınız insanlar basitleşiyor ve basitleştikce ciddiyet kayboluyor.

0
    0 Yorumla
  • GalacticPerseus
    GalacticPerseus Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

Nankörlük, bir anlık nefsi duyguları attıktan sonra soğuma veya bunalma, merakın giderilmesi, kullanıp atmak, yedekte bulundurmak, maddi durum, tip vs. gibi şeylerden her iki cinste birbirini bıraktığı için. Bırakacağını düşünüyorsan başından itibaren başlamayacaksın. İlişkide her iki tarafta birbirine sahip çıktıktan sonra bu tarz durumlar meydana gelmez. Demek istediğim, iki tarafta birbirine güvenirse birbirlerini cidden severse bir elmanın 2 yarısı gibi bir ilişki oluyor. Yani ayrılmak yok, ölene kadar dewamkee. :D Ben başta söylediğim gibi biri değilim tabii, ciddi ve bitmeyen bir ilişki istiyorum ama henüz karşımıza öyle biri çıkmadı.

0
    0 Yorumla
  • Blackeagle32
    Blackeagle32 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Bence güzel kızsındır ama gönlüne göre biri çıkmıyordur. Sende şansını zorlama. Sevgilin olması için olacaksa hiç gerek yok. Benim bir kız öğrencim okulun en çalışkanı hiç alakasız bi alt sınıf öğrenciyle sevgili olmuş. Çocuğun okumaya gönlü yok. Hiç bir şekilde okumayacak bi tip yakışıklilık desen oda yok hiç bir yönden uyumlu değil. Ama sevgili olmuş. Hiç inanılır gibi değil. Ne gerek var böyle ilişkileri seviyesiz bir sevgililik ilişkisi yerine kaliteli yalnızlık daha iyidir bence. Lüzumsuz ilişkilere giripte kendini küçültme. Kendine uygun birisi çıkana kadar beklemen bence daha hayırlıdır

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

39

Cevap

90

Cevap

• MrConfused
    MrConfused Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.

Haklısın aslında ilişkiler o kadar basit o kadar mide bulandırıcı ki. Artık insan bir yerden sonra sevmeye ilişki kurmaya korkuyor. Kimsenin kimseye inancı kalmadı

0
    0 Yorumla
  • Cendere1910 u
    Cendere1910 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Kimse kimseye güvenmiyor normaldir artık ve kimse yalnızlığına birisinide katmak istemiyor hayat değiştir gerçekten.

0
    0 Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.

Hiç zor değil valla maksat sevgili olsun diye sevgili yapmak ise.

0
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı.

Sevgili bulmak kolay seveni bulmak zor

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.

Çünkü gerçekten aşık olan kimse yok.. çoğu kişi çıkara bakıyor ya da anca parasına bakıyor.. veya kullanmak için seviyor numarası yapıyor.

0
    0 Yorumla
  • atmenistoner
    atmenistoner Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Yoo hiç alakası yok. Herkes ciddi ilişki kurmak istiyor. Bende dahil burada bulunanların herhalde %70 i ciddi bakıyor. Ama kimse hiç tanışmıyor, konuşmuyor, bir buluşalım, görüşelim aşamasına geçmiyor. Ama sorarsan hepsi inanılmaz ciddi. Niyetleri ciddi, hayalleri ciddi.. Hepimiz ciddiyiz. Ama sonra nereye kaçıyor bu insanlar, karşılarındakileri niye reddediyorlar, niye hiç devam ettirmek istemiyorlar bende hiç anlamıyorum. İnsanın ne beklediğine bağlı ama beklentileri de dahil, o noktaya gelindiğinde tümü herkes, her bir şeyden kaçıyor. Bu ne korkaklıktır böyle ya :D

4
    2 Yorumla
    • Heavenman
      Heavenman
      +1 yıl

Çünkü güven bitti toplumsal olarak bitti. İnsanlar yorulmuş, insanlar özgürlüklerinin sınırlanmasını istemediği gibi sorumluluk almak istemiyorlar. Herkeste bir yalı kızı-kadını, metropol erkeği çizgisi, görüntüsü falan.. Bunlar çok komik şeyler. KS de herkes bir prof., herkesin herşeyle ilgili "ordinaryus" yetileri vs. Ciddi istiyorum diyenler 100 teklif gelse cebinden esas kağıdı çıkartıyor. Kağıtta markt alışverişi gibi bitmeyen istekler, hayaller, ümitler ohooo.. Ben sadece burası değil artık toplumsal olarak insanların birbirine samimi duygularla iletişim kurmaktan kaçındıklarını görüyorum.

Yorumla
    • atmenistoner
      atmenistoner
      +1 yıl

@Heavenman Evet evet kesinlikle öyle. Sorumluluk alma isteği, kendisini geliştirme, ilişkisini ilerletme isteği hiç bir şey kalmamış. Sorarsan hep ciddiler. Ama neye göre ciddiler gerçekten de dünya kadar beklenti sıralarlar ve tüm her şey önlerine hazır olarak sunulursa ciddiler :D Beraber yapalım, birlikte kuralım, karşılıklı geliştirelim lere ciddi değiller. Her şey önlerine hazır ve tamamlanmış ise ciddiler. Her ikl tarafında birbirini tüketim malı olarak gördüğü, son kullanma tarihine kadar idare edecekleri, raftan alıp eve getirdikleri türden bir ciddilik bu.. :D Bayatlayınca attıkları bir ciddiyet. Yenisi çıkınca değiştirdikleri bir ciddiyet. Kısaca toplum tüketici malına dönmüş. Yiyen yiyene..

Yorumla
  • Gizlikilkalsın
    Gizlikilkalsın Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 88%
    +1 yıl

Ahir zamandayız ve bu gibi olaylar çoğalmaya devam edecek. Evet dediğin gibi kimse ciddi düşünmüyor, pandemiden sonra artık kimse kimseye vakit ayıramaz oldu zaman zaman insanlıktan çıkıyor herkes.
    Hayatına aldığın kişiye cinsel gözüyle bakmak yerine, yüreğini sıcak tutmak, yüreğine dokunmak ve onunla bir ömür yaşıyacağım için onu incitmemek, kırmamam gerekiyor ki öyle de yaparım.

Kimileri mal, mülk peşinde
    kimileri güzellik, ego
    kimileri zevk, cinsel arzusunu tatmak
    kimileri ise sömürmek. Çoğunlukla cinsel arzusunu karşılamak isteyeni gördüm hayatı cinselden ibaret sanıyorlar hâlbuki hayat cinselden ibaret olmadığını bilemiyorlar ): evet cinselliğini de karşılamak ister her iki taraf fakat bunu hem razı olup hem de evlilik durumunda yapılması daha uygun, erkek/kadın ilişkide cinselliğini tadamayınca "Bununla yatağa giremeceğim" diyip ilişkiyi bitiriyor.

1
    1 Yorumla
    • Gizlikilkalsın
      Gizlikilkalsın
      +1 yıl

Mesela ben dindarım, dinime düşkünüm. Gözüm kadına/kızlara toy hayatıma birisini alınca ve merkeze koyduğumda her zaman olduğu gibi hayatımın merkezine koyduğum kişiye sadık kalacağım çünkü hayatıma aldığım kişi sıradan birisi olmayacak ben birşeyler başarmak için uğraşıyorken, hep iyilik için çabalıyorken hayatımdaki kişi bana saygı duyup herkese karşı bana destek olup benim arkamda durduğu sürece ben bu kişiden başka kişiyi neyleyim ki?(:

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Eskiden bu konuda kendimi çok hatalı ve günahkar biri olduğumu düşünürdüm. Çocuk yaşta psikolojik rahatsızlığım sebebiyle, benim saflığımı ve masumluğumu kullanabilecek insanlara yönelmem benim rahatsızlığımın ana etkeni. Benim sorunlu, takıntılı ve değişik biri olduğumu düşünmeleri ise onların kendi düşüncesi ve seçimi değil mi? Bu durumda benim farketmekte zorlandığım rahatsızlığım sebebiyle, onların bu rahatsızlığı avantaja çevirmeye çalışması arasında ne kadar sağlıklı bir insan düşüncesi var sence? Sorsalar asıl suçlu benim değil mi? Psikolojik rahatsızlığı olan birini suçlamakta, insanların ne kadar kolaya kaçtığını gösterir. burada gerçek sevgiden söz edilemez. Rahatsızlığının farkında ol ve kimseye kendini açma.

1
    0 Yorumla
  • özgür1022
    özgür1022 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Siz her şeyde bir hata ariyonuz burnunuz havada egolarıniz tavan yapmiş kimseyi beğenmiyonuz. böyle olanlariniz altın kaplama da olsa bakirede olsaniz boşuna tirmalarsiniz kusur hata aradiktan sonra gözünün üzerindeki kaş ta bile bulursun anlayan anladi siz bu. kafayla devam edebilirsiniz. burdaki yazimdan kim ne anlarsa anlasin cokta ta umrumda olmaz.

1
    1 Yorumla
    • özgür1022
      özgür1022
      +1 yıl

Sen kedi sevmeye devam ettt🤣

Yorumla
  • The_Muallime
    The_Muallime Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Var da o kadar zor bulunuyor ki cidden. Senelerce şu yazdıkların gibi düşündüm. Kendimce haklıydım da. Sonra olmaz dediğim oldu, @S1F1R-B1R girdi hayatıma. Birini her koşulda sevmek neymiş, sevilmek nasıl bi şeymiş öğretti ❤️ aramazken buluyosun aslında ya da o seni buluyor. O yüzden akışına bırak

1
    1 Yorumla
    • S1F1R-B1R
      S1F1R-B1R
      +1 yıl

Öyle güzel bi anda öyle güzel sekilde çıktın ki karşıma sevilmek nasil bi duyguymuş sen öğrettin bana aslında ❤️❤️ geçmiş dönemin ne kadar bos olduğunu öğrettin sen bana. Sevmenin sevilmenin özlemenin beklemenin dahi ne kadar güzel ne kadar heyecanlı bisey olduğunu öğrettin sen bana. Seni tanıdığım günden beri binlerce kez şükür ediyorum seni bana veren Rabbime ❤️❤️❤️

Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Bakmak , görmek demek değildir.
    Genel olarak kabul edilmese bile.
    Bazı şeyleri baktığınızda görememeniz gayet normal.
    Hayatta her şey mümkün.
    Hiç bir şey imkansız değil.
    Tek göz ardı edilen ise 3 şey var.
    Karar vermek,
    Gönülden istemek,
    Harekete geçmek.

0
    0 Yorumla
  • MrKuzey
    MrKuzey Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Sevgili bulmak hiçte zor değil, doğru insanı bulmak zor..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Neden genelleme ben çok istediğim halde olmuyor olmuyor en son burdan biri ile uygulama ile konuştum tevazu gösterdim anlamaya çalıştım sadece dürüst olmasını ve istedim ama yok olmadı her şeyin altında bir neden aradı kafasında kurdu vs içim de bir heyecan oluşmuştu acaba demiştim ama olmadı ben yine yalnız bir şey diyeyim mi; kötü olan aklı sadece cinsellige basan küfür hakaret eden erkekler seviliyor gerisi hikaye

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Alternatif çok. Bazı insanlar anlık heveslerin peşinde. Sorumluluk almak istemiyor. Sözler vermek istemiyor. Sadece karşısındaki insanla da ilgili değil. Çoğu zaman kendilerine güvenemiyorlar. Erkekler için neyse ama kadınlar için çok yorucu daha duygusal oldukları için.

0
    0 Yorumla
  • wonderrita
    wonderrita Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgili bulmaktan ziyade herhangi bir insanla doğru dürüst tanışabilme, konuşabilme ihtimali bile çok çok azaldı. Toplum olarak her şeyi çok hızlı tükettiğimizden maalesef kimse gerçek değerlerin farkında değil.

0
    2 Yorumla
    • Kedisever2607
      Kedisever2607
      +1 yıl

Evet cok haklısın insanlar tanışmaya bile yanaşmıyo herkes bilmem ne derdinde

Yorumla
    • wonderrita
      wonderrita
      +1 yıl

Öyle bir şey ki sanki bizler yanlışız da onlar doğruymuş gibi bir durum var. Böyle bi ortamda kime neyi nasıl anlatabilirsiniz ki? Şahsen bu yüzden bu saçmalıkların olduğu bir ortamda herhangi bir yarışa girmiyorum hiç olmazsa başım ağrımıyor diyorum bi taraftan.

Yorumla
  • CarelerCaresizzz
    CarelerCaresizzz Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 96%
    +1 yıl

Mantıken doğru diyorsun. Sadece unuttuğun bir şey var. Herkes aynı değil.. :) Bu yüzden illa doğru biri karşına çıkacaktır. Kimden etkılensem? Geri tepiyor. Niye? Çünkü tipsizin önde gideniyiz de ondan.

1
    0 Yorumla
  • vysel_akts
    vysel_akts Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Herkes öyle değil mesela geçen gün bir kızla konuştuk zıt karakterler olduğumuza karar verdim ve bunu ona da belirtip ilişki başlamadan bitirdim. İsteseydim kullanmak için seviyormuş rolü de yapabilirdim

0
    0 Yorumla
  • Nonameoo
    Nonameoo Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Arayınca bulunmaz.
    Bırak olmaması gerekiyorsa olmasın.
    Olanların çoğu da saf temiz bir ilişki değil zaten bence artık. Çoğu kişi yalnız kalmamak için birileriyle konuşuyor. Buda mide bulandırıcı

0
    2 Yorumla
    • Last_Guidance
      Last_Guidance
      +1 yıl

Bu arkadaş kim ve nasıl bu kadar doğru konuşuyor akbjanls

Yorumla
    • Nonameoo
      Nonameoo
      +1 yıl

Ayna diyelim eyvallah 😄

Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Alakası yok ya. Sen ne istediğini bil, belirt. Düzgün ve dürüst ol. Erkekler de saf değil, illa ki anlayacaktır. Akışına bırak her şeyi. Düşüncelerin temiz olsun, hoşlandığın biri varsa usul usul yanaş ve biraz ilgilen.

0
    0 Yorumla
  • Blacksksksk
    Blacksksksk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

Bunu kendine sormalısın. Demek ki sende öyle bir enerji var ve öyle olanları çekiyorsun. Aslında sana gelenler senin bir yansıman. Etki tepki meselesi.

1
    1 Yorumla
    • gonçalves
      gonçalves
      +1 yıl

Çok haklısın böyle diyenlerin alayı kendini bir şey sanan ama bi halt olmayan kişiler allah herkese kendisi gibisini denk getirir

Yorumla
  • Hayatbiri
    Hayatbiri Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Değer nedir vefa nedir saygı nedir hoşgörü nedir kalbi güzel birini bulursanız o kadar istediğiniz kişiyi bulmuş olacaksınız

Devir galiba çok değişmiş

1
    0 Yorumla
  • ᖇaskolnikov
    ᖇaskolnikov Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Aslında zor değil ama şöyle bir şey var, herkes doğru insanı arıyor lakin kimse doğru insan olmaya çabalamıyor.

Asıl amaç sevmek ve sevilmekten de öte çoğu kişi için maalesef.

0
    0 Yorumla
  • Neyebakacaktimbenn
    Neyebakacaktimbenn Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.

Millet destan yazmış üşendim okumaya valla :D

Çünkü boşta kalmamak için önüne geleni değerlendiriyor. Bu yüzden de gerçek ilişki yaşamaya enerjileri artık kalmıyor. Fast food.

0
    0 Yorumla
  • TheMedeni
    TheMedeni Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 83%
    +1 yıl

Çünkü ne istediğinizi bilmiyorsunuz ya da çok şey istiyorsunuz
    Bu yüzden ciddi insan bulamıyorsunuz
    Bulduklarınız da kendiniz gibi sorunlu oluyor ilişki yürümüyor

0
    0 Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.

Cidden çok haklısın. Herkesin amacı cinsellik olmuş. Herkesin ya ailesiyle sorunları var, ya psikolojik sorunlrı var... iyi olanlar da kapılmış... çok sinirimi bozuyordu benim de

0
    0 Yorumla
  • Yasin111haha
    Yasin111haha Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Çünkü devir cidden öyle bir noktaya geldi ki herkes herşeyi çok çabuk tüketiyor ayrıca herkes menfaati için bir birliktelik kuruyor eee normal olarak da herkes alacağını aldıktan sonra başka bir heyecan arıyor ve aldatıyorlar genelde normal ayrılan pek yok çevremde normal olarak ayrılan bile kalmadı bırak sevmeyi çok acınacak bir haldeyiz ülkece bu konu da

0
    0 Yorumla
  • Benjamin542
    Benjamin542 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 82%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Çok güzel söylemişsiniz fakat bırakın sevgiliyi insan bulmak zor maalesef ki... Bulunan da sizin dediğiniz gibi derdi sevmek veya sevilmek olmuyor zaten. 🙄

0
    0 Yorumla
  • mariave87
    mariave87 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Maalesef çok kötü bi devire denk geldik cinsiyet farketmeksizin herkeste bi sadakat, menfaat, bağlanma sorunu vb. durumlar var

1
    1 Yorumla
    • Mericeyn10
      Mericeyn10
      +1 yıl

Maalesef öyle

Yorumla
  • Bahar_555 u
    Bahar_555 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Evet maalesef çoğu insanlar öyledir. Kimse dört dörtlük insan yok. Gerçek kaliteli kişiler az insanlar vardır.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sevgiyi yanlış erkekte ararsan bulamazsın. Amacı cinsellik olan bir kişi ile devam ettiğin sürece mutsuz olursun çünkü aslında kadınların istediği bu değildir ama aşktan dolayı bunu anlayamazlar.

0
    0 Yorumla
  • Sweetdreams1950
    Sweetdreams1950 Takip Et
    Master Yaş: 103 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Önemli olan bize uygun olan kişiyi bulmak oda zor oluyor tabi şahsen benim açımdan sorun yok.

0
    0 Yorumla
  • MekanınSahibiHande
    MekanınSahibiHande Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Aynen haklısın
    Gerçek seveni bulmak zordur , çoğu kişi nispeten , yalandan sevgili yapıyor bu yanlış bir şey.

0
    0 Yorumla
  • defii
    defii Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 41%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı.

Bende bulamıyorum bence haklisin artık ciddi ilişki düşünen yok hatta bakireyim ama bende bulamıyorum

0
    0 Yorumla
  • bayrakmerve27
    bayrakmerve27 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.

Çünkü Allah önce sınav ediyor sonra Allah izin verirse o durum oluyor çünkü burası imtihan dünyası ben 11. kere sınav oldum Allah bilir

0
    0 Yorumla
  • sanirimadimyok
    sanirimadimyok Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20 , eic 83%
    +1 yıl

Çok kişiyle tanışıp doğru olanı bulmak lazım zaten kişinin amacını bir süre sonra anlarsın. Ama baya zaman alır bu durum

0
    0 Yorumla
  • thexpendablesss
    thexpendablesss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Bilemiyorum, beklentilerin zamaninda karsilanmamasi uyusmamasi bence. Yoksa neden olmasin?

Ahir zaman dedikleri bu olmali.. 😅

0
    0 Yorumla
  • SinapsisArvensis
    SinapsisArvensis Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

Vallaha benim olay çok net, f*ck ilişki çok net ve benim için mantıklı, baska türkü düşünemiyorum bile

0
    0 Yorumla
  • andy5686
    andy5686 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 97%
    +1 yıl

Ben zor olduğuna inanmıyorum. Herkesin arayışına göre değişiyor. Çam dileyene çam mum dileyene mum gibi bir şey bu.

0
    0 Yorumla
  • Wolfg
    Wolfg Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

çünkü artık doğru düzgün insan yok hepsi eğlence peşinde. iki kelime konuşmadan konuyu başka şeye çeviriyorlar

0
    2 Yorumla
    • DieAnotherDay75
      DieAnotherDay75
      +1 yıl

Genelleme yapmak istemem ama çoğu kız da aynısını yapıyor, mutlu olmak şu devirde gerçekten zor :/

Yorumla
    • insinye
      insinye
      +1 yıl

Çevirsinler illa evlenince olmak zorunda mı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ya napcan sevgiliyi çoğu malum şey için aşık rolü yapıyor

2
    4 Yorumla
    • Kedisever2607
      Kedisever2607
      +1 yıl

Haklısın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bir de eğer niyeti ciddiyse evlilik konusu açar zaten yoksa takılmalıktır

Yorumla
    • gonçalves
      gonçalves
      +1 yıl

Birtek erkekler mi xsikişiyor kızlar da kaşar

Yorumla
    • kafkazlıTalibin
      kafkazlıTalibin
      +1 yıl

denedinmi?

Yorumla
  • XxEsma_47
    XxEsma_47 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl

artik bu devirde eli yüzü düzgün sadik bi insan kalmadi herkes iyice capkinlasiyo

0
    0 Yorumla
  • Agitator_Ambush
    Agitator_Ambush Takip Et
    Xper 6 Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgili bulmak kolay ama önemli olan doğru kişiyi bulmak bu da şans

0
    0 Yorumla
  • faydali_bilgin_16_08
    faydali_bilgin_16_08 Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Senin ciddi dediğin resimdeki gibiyse vay başımıza gelenler

0
    0 Yorumla
  • Jeynepp
    Jeynepp Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgili bulmak zor değil. Düzgün insan kalmamış o yüzden doğru kişiyi bulmak zor.

0
    0 Yorumla
  • criollo
    criollo Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.

bu zamanda nasıl zor ya millet peynir ekmek gibi sevgili harcıyor

0
    0 Yorumla
  • SanMcpickle
    SanMcpickle Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Selamlar aramadık ki bulalım bazıları için zor olabiliyor sanırım

0
    0 Yorumla
  • Blueeeman34
    Blueeeman34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Tek bildiğim şey millet aşk değil duygularına köle arıyor...

0
    0 Yorumla
  • bsrtpl
    bsrtpl Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

karakterli birisini bulmak zor bu devirde, sevgiliyi geciiin

0
    0 Yorumla
  • Abdulkadir_King
    Abdulkadir_King Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Ah ah benim. hic sevgilim olmadı utangactim hiç konuşamadım kızlarla bana denk gelmeliydin sen

0
    0 Yorumla
  • MrtBrs88
    MrtBrs88 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Gönlüme göre birisi olmadıkça ciddi ilişki düşünmüyorum

0
    0 Yorumla
  • SteelForGee
    SteelForGee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Biz erkeklerin çoğu cinsellik pesinde olduğu için normal (kendimden bahsetmiyorum)

0
    3 Yorumla
    • ztnztn
      ztnztn
      +1 yıl

Kişi kendinden bilir işi

Yorumla
    • SteelForGee
      SteelForGee
      +1 yıl

Yok hocam yandımdaki insanlardan biliyorum

Yorumla
    • ztnztn
      ztnztn
      +1 yıl

Olabilir çok var öyle

Yorumla
  • Aslanares
    Aslanares Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Şerefli insan az olduğu için ya cinsellik ya da menfaat

0
    0 Yorumla
  • ElCuco
    ElCuco Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

şöyle saçma sapan görsellere özenirseniz zor bulursunuz tabi

0
    0 Yorumla
  • ouzinyo
    ouzinyo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Bilmiyorum ki karşı taraf hep başka alemler peşinde

0
    0 Yorumla
  • Paradigman
    Paradigman Takip Et
    Bilge Yaş: 46 , eic 102%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.

Bu kadar umutsuz olma. Sabret, doğru insan çıkacaktır.

0
    0 Yorumla
  • Green_mile_devi
    Green_mile_devi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Maalesef öyle günümüzde. Böyle dert yananların çoğu bile aslında gezip tozma peşinde genelde…

0
    0 Yorumla
  • yagızdelıkanlııı
    yagızdelıkanlııı Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

İki tarafta birbirinin canını yakıyor ondan böyle oldu bu durumlar artık pek ciddi bakmaz oldu kimse

0
    0 Yorumla
  • nuluad0909
    nuluad0909 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.

Aslinda bulunurda sen cok cabuk inanip kaniyorsun

0
    0 Yorumla
  • Gökhannnnn_
    Gökhannnnn_ Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Ciddi ilişki yapıp başımı niye ağrıtayım. En güzeli kısa hızlı ilişkiler.

0
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.

Sen en iyisi kedilerinle yola devam et, boş ver erkekleri.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (69)
Devamını Gör(114)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgili bulmak neden bu kadar zor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgili bulmak neden bu kadar zor? 7 cevap verildi
Sevgili bulmak neden bu kadar zor? 60 cevap verildi
Sevgili bulmak neden bu kadar zor bişey? 11 cevap verildi
Sevgili bulmak niye bu kadar zor ya? 40 cevap verildi
Sevgili bulmak neden çok zor? 40 cevap verildi
Sevgili bulmak neden çok zor? 2 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Neden beni çok seven bir erkek girmiyor hayatıma?
  • Sevgilisi varken en sadık yokken en çapkın en flörtöz burç hangisi?
  • Hoşlandığınız birinin size açılmasını bekliyor musunuz?
  • ​Hayatta radikal kararlar alıp "O gün bu gün" diyerek milat belirleyenlerden misiniz, yoksa kervanı yolda düzenlerden mi?
  • Karşı cinsin sizi sizden çok düşünmesi hoşunuza gider mi, yoksa bunaltıcı mı gelir?
  • Ayrılık sonrasında bile sadık kalmaya devam eder misin?
  • Seni ne delirtir?
  • Flörtünüzün , sevgilinizin ya da eşinizin etek boyuna veya giyindiğine karışır mısınız?
  • Aşk mı, zeka mı?
  • Bazı şeyler tek başına eksik midir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨