Hiçkimse ciddi ilişki düşünmüyor istediğini söyleyenler bile istemiyor. Herkes kullanıp bırakma derdinde sevmek sevilmek çok güzel ama bunun değerini anlayan insan yok malesef…
Siz kadınları anlamak da zor. Mallık sizde diz boyu.
Sen o adamları kullanıp bırakmak istedikleri için senin menfaatini karşılamadığı için istemiyorsun.
Bir kadının karşısına kıvanç Tatlıtuğ gibi bir adamı koy. Kadın o gece onunla birlikte olur. Sıradan adama kendini namuslu gösterir üst düzey adama bütün engellerini kaldırır kadın ruhu
Bana göre kadında erkekte ne istediğini bilmiyor artık ve herkes daha önce yaşadığı ilişkileri unutamadan başka ilişkileri yara bandı görevi olarak kullanıyor, fıtrat tabusu kadın isteklerine göre yer değiştiriyor, bi hanımcı bi alfa erkek istenmesi sonucu erkek eril enerjisi zarar görüyor, aynı zamanda erkekler artık cinsel ilişkinin daha ulaşılabilir ve daha basit olduğuna inanıyor bu yüzden evlilik dışı ilişkiler maalesef ki normalleşiyor sonra herkes temiz birini arama derdine düşüyor, kadın erkeği şehvet duygusu ile erkekte kadını maddi gücü ile kandırabileceğini biliyor ve karşılıklı değersiz ilişkiler oluşturuluyor, bu yüzden sevgi ve değer kavramları basitleşiyor ondan sonra vay efendim ben niye sevemiyoruma dönüyor herkes sizin anlayacağınız insanlar basitleşiyor ve basitleştikce ciddiyet kayboluyor.
Nankörlük, bir anlık nefsi duyguları attıktan sonra soğuma veya bunalma, merakın giderilmesi, kullanıp atmak, yedekte bulundurmak, maddi durum, tip vs. gibi şeylerden her iki cinste birbirini bıraktığı için. Bırakacağını düşünüyorsan başından itibaren başlamayacaksın. İlişkide her iki tarafta birbirine sahip çıktıktan sonra bu tarz durumlar meydana gelmez. Demek istediğim, iki tarafta birbirine güvenirse birbirlerini cidden severse bir elmanın 2 yarısı gibi bir ilişki oluyor. Yani ayrılmak yok, ölene kadar dewamkee. :D Ben başta söylediğim gibi biri değilim tabii, ciddi ve bitmeyen bir ilişki istiyorum ama henüz karşımıza öyle biri çıkmadı.
Bence güzel kızsındır ama gönlüne göre biri çıkmıyordur. Sende şansını zorlama. Sevgilin olması için olacaksa hiç gerek yok. Benim bir kız öğrencim okulun en çalışkanı hiç alakasız bi alt sınıf öğrenciyle sevgili olmuş. Çocuğun okumaya gönlü yok. Hiç bir şekilde okumayacak bi tip yakışıklilık desen oda yok hiç bir yönden uyumlu değil. Ama sevgili olmuş. Hiç inanılır gibi değil. Ne gerek var böyle ilişkileri seviyesiz bir sevgililik ilişkisi yerine kaliteli yalnızlık daha iyidir bence. Lüzumsuz ilişkilere giripte kendini küçültme. Kendine uygun birisi çıkana kadar beklemen bence daha hayırlıdır
Haklısın aslında ilişkiler o kadar basit o kadar mide bulandırıcı ki. Artık insan bir yerden sonra sevmeye ilişki kurmaya korkuyor. Kimsenin kimseye inancı kalmadı
Yoo hiç alakası yok. Herkes ciddi ilişki kurmak istiyor. Bende dahil burada bulunanların herhalde %70 i ciddi bakıyor. Ama kimse hiç tanışmıyor, konuşmuyor, bir buluşalım, görüşelim aşamasına geçmiyor. Ama sorarsan hepsi inanılmaz ciddi. Niyetleri ciddi, hayalleri ciddi.. Hepimiz ciddiyiz. Ama sonra nereye kaçıyor bu insanlar, karşılarındakileri niye reddediyorlar, niye hiç devam ettirmek istemiyorlar bende hiç anlamıyorum. İnsanın ne beklediğine bağlı ama beklentileri de dahil, o noktaya gelindiğinde tümü herkes, her bir şeyden kaçıyor. Bu ne korkaklıktır böyle ya :D
Çünkü güven bitti toplumsal olarak bitti. İnsanlar yorulmuş, insanlar özgürlüklerinin sınırlanmasını istemediği gibi sorumluluk almak istemiyorlar. Herkeste bir yalı kızı-kadını, metropol erkeği çizgisi, görüntüsü falan.. Bunlar çok komik şeyler. KS de herkes bir prof., herkesin herşeyle ilgili "ordinaryus" yetileri vs. Ciddi istiyorum diyenler 100 teklif gelse cebinden esas kağıdı çıkartıyor. Kağıtta markt alışverişi gibi bitmeyen istekler, hayaller, ümitler ohooo.. Ben sadece burası değil artık toplumsal olarak insanların birbirine samimi duygularla iletişim kurmaktan kaçındıklarını görüyorum.
@Heavenman Evet evet kesinlikle öyle. Sorumluluk alma isteği, kendisini geliştirme, ilişkisini ilerletme isteği hiç bir şey kalmamış. Sorarsan hep ciddiler. Ama neye göre ciddiler gerçekten de dünya kadar beklenti sıralarlar ve tüm her şey önlerine hazır olarak sunulursa ciddiler :D Beraber yapalım, birlikte kuralım, karşılıklı geliştirelim lere ciddi değiller. Her şey önlerine hazır ve tamamlanmış ise ciddiler. Her ikl tarafında birbirini tüketim malı olarak gördüğü, son kullanma tarihine kadar idare edecekleri, raftan alıp eve getirdikleri türden bir ciddilik bu.. :D Bayatlayınca attıkları bir ciddiyet. Yenisi çıkınca değiştirdikleri bir ciddiyet. Kısaca toplum tüketici malına dönmüş. Yiyen yiyene..
Ahir zamandayız ve bu gibi olaylar çoğalmaya devam edecek. Evet dediğin gibi kimse ciddi düşünmüyor, pandemiden sonra artık kimse kimseye vakit ayıramaz oldu zaman zaman insanlıktan çıkıyor herkes. Hayatına aldığın kişiye cinsel gözüyle bakmak yerine, yüreğini sıcak tutmak, yüreğine dokunmak ve onunla bir ömür yaşıyacağım için onu incitmemek, kırmamam gerekiyor ki öyle de yaparım.
Kimileri mal, mülk peşinde kimileri güzellik, ego kimileri zevk, cinsel arzusunu tatmak kimileri ise sömürmek. Çoğunlukla cinsel arzusunu karşılamak isteyeni gördüm hayatı cinselden ibaret sanıyorlar hâlbuki hayat cinselden ibaret olmadığını bilemiyorlar ): evet cinselliğini de karşılamak ister her iki taraf fakat bunu hem razı olup hem de evlilik durumunda yapılması daha uygun, erkek/kadın ilişkide cinselliğini tadamayınca "Bununla yatağa giremeceğim" diyip ilişkiyi bitiriyor.
Mesela ben dindarım, dinime düşkünüm. Gözüm kadına/kızlara toy hayatıma birisini alınca ve merkeze koyduğumda her zaman olduğu gibi hayatımın merkezine koyduğum kişiye sadık kalacağım çünkü hayatıma aldığım kişi sıradan birisi olmayacak ben birşeyler başarmak için uğraşıyorken, hep iyilik için çabalıyorken hayatımdaki kişi bana saygı duyup herkese karşı bana destek olup benim arkamda durduğu sürece ben bu kişiden başka kişiyi neyleyim ki?(:
Eskiden bu konuda kendimi çok hatalı ve günahkar biri olduğumu düşünürdüm. Çocuk yaşta psikolojik rahatsızlığım sebebiyle, benim saflığımı ve masumluğumu kullanabilecek insanlara yönelmem benim rahatsızlığımın ana etkeni. Benim sorunlu, takıntılı ve değişik biri olduğumu düşünmeleri ise onların kendi düşüncesi ve seçimi değil mi? Bu durumda benim farketmekte zorlandığım rahatsızlığım sebebiyle, onların bu rahatsızlığı avantaja çevirmeye çalışması arasında ne kadar sağlıklı bir insan düşüncesi var sence? Sorsalar asıl suçlu benim değil mi? Psikolojik rahatsızlığı olan birini suçlamakta, insanların ne kadar kolaya kaçtığını gösterir. burada gerçek sevgiden söz edilemez. Rahatsızlığının farkında ol ve kimseye kendini açma.
Siz her şeyde bir hata ariyonuz burnunuz havada egolarıniz tavan yapmiş kimseyi beğenmiyonuz. böyle olanlariniz altın kaplama da olsa bakirede olsaniz boşuna tirmalarsiniz kusur hata aradiktan sonra gözünün üzerindeki kaş ta bile bulursun anlayan anladi siz bu. kafayla devam edebilirsiniz. burdaki yazimdan kim ne anlarsa anlasin cokta ta umrumda olmaz.
Var da o kadar zor bulunuyor ki cidden. Senelerce şu yazdıkların gibi düşündüm. Kendimce haklıydım da. Sonra olmaz dediğim oldu, @S1F1R-B1R girdi hayatıma. Birini her koşulda sevmek neymiş, sevilmek nasıl bi şeymiş öğretti ❤️ aramazken buluyosun aslında ya da o seni buluyor. O yüzden akışına bırak
Öyle güzel bi anda öyle güzel sekilde çıktın ki karşıma sevilmek nasil bi duyguymuş sen öğrettin bana aslında ❤️❤️ geçmiş dönemin ne kadar bos olduğunu öğrettin sen bana. Sevmenin sevilmenin özlemenin beklemenin dahi ne kadar güzel ne kadar heyecanlı bisey olduğunu öğrettin sen bana. Seni tanıdığım günden beri binlerce kez şükür ediyorum seni bana veren Rabbime ❤️❤️❤️
Bakmak , görmek demek değildir. Genel olarak kabul edilmese bile. Bazı şeyleri baktığınızda görememeniz gayet normal. Hayatta her şey mümkün. Hiç bir şey imkansız değil. Tek göz ardı edilen ise 3 şey var. Karar vermek, Gönülden istemek, Harekete geçmek.
Sevgili bulmak hiçte zor değil, doğru insanı bulmak zor..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Neden genelleme ben çok istediğim halde olmuyor olmuyor en son burdan biri ile uygulama ile konuştum tevazu gösterdim anlamaya çalıştım sadece dürüst olmasını ve istedim ama yok olmadı her şeyin altında bir neden aradı kafasında kurdu vs içim de bir heyecan oluşmuştu acaba demiştim ama olmadı ben yine yalnız bir şey diyeyim mi; kötü olan aklı sadece cinsellige basan küfür hakaret eden erkekler seviliyor gerisi hikaye
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Alternatif çok. Bazı insanlar anlık heveslerin peşinde. Sorumluluk almak istemiyor. Sözler vermek istemiyor. Sadece karşısındaki insanla da ilgili değil. Çoğu zaman kendilerine güvenemiyorlar. Erkekler için neyse ama kadınlar için çok yorucu daha duygusal oldukları için.
Sevgili bulmaktan ziyade herhangi bir insanla doğru dürüst tanışabilme, konuşabilme ihtimali bile çok çok azaldı. Toplum olarak her şeyi çok hızlı tükettiğimizden maalesef kimse gerçek değerlerin farkında değil.
Öyle bir şey ki sanki bizler yanlışız da onlar doğruymuş gibi bir durum var. Böyle bi ortamda kime neyi nasıl anlatabilirsiniz ki? Şahsen bu yüzden bu saçmalıkların olduğu bir ortamda herhangi bir yarışa girmiyorum hiç olmazsa başım ağrımıyor diyorum bi taraftan.
Mantıken doğru diyorsun. Sadece unuttuğun bir şey var. Herkes aynı değil.. :) Bu yüzden illa doğru biri karşına çıkacaktır. Kimden etkılensem? Geri tepiyor. Niye? Çünkü tipsizin önde gideniyiz de ondan.
Herkes öyle değil mesela geçen gün bir kızla konuştuk zıt karakterler olduğumuza karar verdim ve bunu ona da belirtip ilişki başlamadan bitirdim. İsteseydim kullanmak için seviyormuş rolü de yapabilirdim
Arayınca bulunmaz. Bırak olmaması gerekiyorsa olmasın. Olanların çoğu da saf temiz bir ilişki değil zaten bence artık. Çoğu kişi yalnız kalmamak için birileriyle konuşuyor. Buda mide bulandırıcı
Alakası yok ya. Sen ne istediğini bil, belirt. Düzgün ve dürüst ol. Erkekler de saf değil, illa ki anlayacaktır. Akışına bırak her şeyi. Düşüncelerin temiz olsun, hoşlandığın biri varsa usul usul yanaş ve biraz ilgilen.
Bunu kendine sormalısın. Demek ki sende öyle bir enerji var ve öyle olanları çekiyorsun. Aslında sana gelenler senin bir yansıman. Etki tepki meselesi.
Çünkü ne istediğinizi bilmiyorsunuz ya da çok şey istiyorsunuz Bu yüzden ciddi insan bulamıyorsunuz Bulduklarınız da kendiniz gibi sorunlu oluyor ilişki yürümüyor
Cidden çok haklısın. Herkesin amacı cinsellik olmuş. Herkesin ya ailesiyle sorunları var, ya psikolojik sorunlrı var... iyi olanlar da kapılmış... çok sinirimi bozuyordu benim de
Çünkü devir cidden öyle bir noktaya geldi ki herkes herşeyi çok çabuk tüketiyor ayrıca herkes menfaati için bir birliktelik kuruyor eee normal olarak da herkes alacağını aldıktan sonra başka bir heyecan arıyor ve aldatıyorlar genelde normal ayrılan pek yok çevremde normal olarak ayrılan bile kalmadı bırak sevmeyi çok acınacak bir haldeyiz ülkece bu konu da
Çok güzel söylemişsiniz fakat bırakın sevgiliyi insan bulmak zor maalesef ki... Bulunan da sizin dediğiniz gibi derdi sevmek veya sevilmek olmuyor zaten. 🙄
Evet maalesef çoğu insanlar öyledir. Kimse dört dörtlük insan yok. Gerçek kaliteli kişiler az insanlar vardır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgiyi yanlış erkekte ararsan bulamazsın. Amacı cinsellik olan bir kişi ile devam ettiğin sürece mutsuz olursun çünkü aslında kadınların istediği bu değildir ama aşktan dolayı bunu anlayamazlar.