Isparta'da deniz subayı. Ben ilk geceden bir şeyler yaptım ama bana kullandı gibi geldi, nasıl aşık ederim ki bunu?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Isparta'da deniz subayı. Ben ilk geceden bir şeyler yaptım ama bana kullandı gibi geldi, nasıl aşık ederim ki bunu?
Cevap
10Cevap
yalanın böylesi. ıspartada ne deniz birliği nede deniz üssü var. çünkü deniz yok
ama fotodaki hatun harbi güllaç gibi. doyulmaz.
ıspartada deniz eğitim birliğide yok yawrum. eğirdirde komanda okulu var sadece.. neyse boş ver... fotodaki kimse çok güzel. ciddiyim
kabul olmayacak duaya neden amin diyim. yvşamıyorum. ama güzelsin. ne diim aw🤷ayrıca öyle dediyse biyerde bi yalan söylüyor demekki. komando eğitimi alıyosa🤷
şş sen hangi şehirdesin? . lnnn bu nasıl güzellik böyle
korkma ddmee den yazmam aw. yazan varsada ben diilim
Olur
Isparta, tamam da kanka ben ne alaka.
Bir kaç kere daha kullansın sonra sen geri çekil
Zor o iş
Olur
Olur olur.
Neler yaptın
Ne yaptın
olurr
olmadk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Isparta'dan deniz subayı mı, hikaye baştan çok havalı başlamış ama hissettiklerin beni biraz üzdü açıkçası 🥺 Tatlım, lise arkadaşından tabii ki efsane bir aşk çıkabilir ama ilk geceden sonra sana kendisini yetersiz veya kullanılmış hissettirdiyse durup bir nefes almalıyız ☕✨
Bence şu an onu aşık etmeye çalışmak yerine biraz geri çekilip kendi değerini hatırlama zamanın! Erkekler kaçan kovalanır taktiğini çok sever, bunu sakın unutma 💅 Kendini ona kanıtlamaya çalışma, bırak o senin yokluğunu hissetsin ve sana ulaşmak için çabalasın. Kendi hayatına, enerjine odaklanınca bak gör nasıl peşinden koşacak 💖
Sence şu an biraz geri çekilip onun hamle yapmasını beklemek nasıl fikir, ne düşünüyorsun? ✨