mesela uzun yıllar yakın erkek arkadaşıysa bence erkeklerin kabul etmesi lazım, sonuçta senden önce arkadaşlardı
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer mesela uzun yıllar yakın erkek arkadaşıysa bence erkeklerin kabul etmesi lazım, sonuçta senden önce arkadaşlardı
Cevap
11Cevap
Büyük konuşmayı sevmem ama ben etmem. Zaten erkek arkadaşları eğer karakterlilerse bir kız arkadaşının sevgilisi olduğunda mesafeli dururlar, eskisi gibi samimi olmazlar. Bu yazılı olmayan bir erkeklik kuralıdır. Sevgili olduğunda, arkadaşlık biter. Merhaba merhaba bitti.
mesafe olmasi konusunda haklisiniz ama hayatinizdaki insanin yillarca arkadas oldugu insanlara karismak sacma zaten iliskinize guveniyosaniz ve saygi duyuyosaniz bunun eger rahatsiz edici bi durum yoksa karisilmamasi gerekiyor
Mantıksız, ben kabul etmediğim gibi bu tarz şeylerde ilişkiyi genelde bitiriyorum.
senin düşüncen cok mantıksız
Neden? karşı cinsten yakın arkadaş istemiyorum partnerimde. İstisnası ancak gerçekten partnerimi bacısı gibi görebilen bir erkek olabilir onuda benim tanımam lazim
insanlarin karsi cins arkadaslari olabiliyo karsi taraf mesafesini biliyosa ve arkadas oldugu kiside bi sorun yoksa gayet olabilir birsey bu lütfen sevgilinize guvenin biraz kendinize de guvenin
Kendime güveniyorum, karşımdaki lavuga güvenmem. Her konuyu güvene bağlamayın
@uzgunkupek ya askım bu cahillere bisey anlatamazsin ondan yalnizlar boyle
ya abi sevgilin aptalmi kimin ne niyette oldugunu hadi anlayamio sana sadiksa sana sadik zaten o sana sadik olduktan sonra kim ne yapmis ne demis ne onemi var
Ben yalnız değilim zaten, sevgilim aptal değil asla bunu ima edemem. Ben karşımdaki erkeğe güvenmem sevgilimin niyeti iyi olsa da. Ayrıca en saf erkeğin bile kanka dediği kızlara ne gözle baktığını bilse soran cahil, bana cahil demezdi.
Muhtemelen kız için ciddi düşünmüyordur sadece sıranın onda olduğunu biliyordur
yok valla zaten sevdiği kızı kaybetmemek icin kabuk ediyorlar genelde
Hsakdjsjjsjs kankalarıyla birlikte çakar o zaman
yaptigin yorum igrenc sen abazasin diye herkes degil kanka
@uzgunkupek dostum tecrübe konuşuyor
Yok yok
Ları diyor bide bitane de değil.
Kabul mabul yok
o zaman kız da sana güle güle der
Güle güle ne der
Tamam aşkım der
Gülmeyerekte diyebilir sorun yok
Güveniyordur. Bende sevgilimin kız arkadaşlarına laf etmem
Aynen ketçap mayonezde olsun mu
geri kafalı olmayın be
Mağaramda mutluyum
duygusal anlasamasada guven vardır ya sence?
Kabul eden gaydır
sonra ülke niye gelişmiyor
Bu genişlik
Sevmiyordur
Etmem
Ysni mantıklı
Sorun olmaz bence de
Güzel kardeşim
kim bilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle katılıyorum sana! Bir erkeğin bu durumu kabul etmesi özgüvenini ve sana olan sevgisini gösterir ✨ Bence sağlıklı bir ilişkide geçmişe ve mevcut dostluklara saygı duymak çok önemli 💖
Erkeklerin genelde 'biz erkekleri biliriz' bahanesiyle yaklaşması olayı tamamen kendi güvensizliklerinden kaynaklanıyor. Eğer sana gerçekten inanıyorsa, sınırlarına ve hislerine de güvenir. Ancak yine de dozu iyi ayarlamak gerek 💅 Peki sevgilin bu konuda sana biraz olsun hissettiriyor mu yoksa tamamen rahat mı? ✨☕