Yakın kız arkadaşı olan erkek güvenilir midir?

Görücü usulü biriyle tanıştım belirli bir samimiyet oluştu aileler tanıştı evlilik düşünüyoruz fakat çok yakın bir kız arkadaşı var fakat yaşam tarzını sevmiyorum (yaşam tarzı sadece kendini ilgilendirir) ancak çok açık ve alkol kullanıyor her neyse ve erkek arkadaşımı her gün aradığını farkettim rahatsız olduğumu dile getirdim arasına mesafe koyması gerektiğini dile getirdim zaten mesafem var senin sandığın gibi biri değil moduna felan girmiş zamaninda tatile de gidilmiş o derece bir samimiyeti var benim onu hayatından çıkar dememden rahatsız oldu neredeyse bir saat bu konu üzerine cebellestik yok ailesiyle hukukum var bilmem ne diye saçmaladı bundan sonra hukukun benimle dedim ben de sonuçta çok istiyorsa onunla evlenmeli. Eğer onu hayatindan çıkarıcaksa bunu sadece ben istediğim için yapacağını söyledi bende gerek yok dedim birini tanımadan asla bunu teklif etmemem gerektiğini söyledi ancak ben evleneceğim adamın laubali bir kız kankasi olmasıni istemiyorum beni ilgilendirmez yani nasıl biri olduğu ve tanışmak da zorunda değilim böyle yaptığı için çocukla evlilik düşünemiyorum bile dürüst olabilir ancak güven vermiyor yok çok iyi biri yok öyle değil felan nerden biliyosun diyorum ben de nerden? İçini okuyamazsin ki kimsenin ben istemiyorum yani

Yakın kız arkadaşı olan erkek güvenilir midir?