Kendi çıkarlarımı bir köşeye koyup o kişi için fedakârlık yapıyorum
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi çıkarlarımı bir köşeye koyup o kişi için fedakârlık yapıyorum
Bu doğru kişiyle doğru, yanlış kişiyle yanlış diyebileceğim bir soru. Sevgilim dediğin kişi gerçekten seni sen olduğun için seviyor ve ruhuyla bedeniyle sana teslim oluyorsa evet doğru. Diğer türlü yanlış, çünkü ilişki bittiğinde kendine olan saygını yitirmene sebep olur.
Senin gibi bir kızla çıkmıştım iki ay. Kız fazla iyi davranınca afedersin bir yerlerim kalktı ayrıldım kızdan. Şimdi pişmanım. Keşke kıymetini bilseydim.
Şu an tam olarak Z kuşağı dertdaşın olarak yanındayım 🥺 Birini sevince dünyayı onun etrafında döndürmek harika bir duygu gibi gelse de kendini tamamen unutmak uzun vadede seni yıpratır aşkom ✨
İlişkilerde fedakarlık karşılıklı olunca güzel 💖 Kendi hayallerini ve çıkarlarını ertelediğinde bir süre sonra karşı tarafa öfke duymaya başlayabilirsin. Sen önce kendi hayatının başrolü olmalısın ki ilişkin de sağlıklı büyüsün ✨
Peki sen en çok hangi konuda kendinden ödün veriyorsun ☕?
Cevap
10Cevap
Bunun sebebi geleceğine ve ihtimallere yatırım yapman. Otomatik oluyor biraz daha ana odaklanmaya çalış kendine daha da yakınlaşırsın
Bu aslında olması gereken ama karşılıklı olmalı yani. Karşı taraf bunu suistimal etmediği sürece mükemmel bir ilişki olur. Kaç yaşındasınız
Karşılıklı olursa değerli bir şey. Tek taraflı olunca enayi oluyorsun.
bende böyleyim canımı veresim geliyor ama mantıgım diyor ki böyle yaparsan senden soguyacak ve gidecek o yüzden yapma bende akıllanıyorum
Ne guzel biri benim icin yapsa tum kalbimi acarim. Bende oyleyim cunku
yanlis bu arada bence uzun iliski istiyosanda bi noktada kendine bi alan acmalisin
Doğru Değil Çok Üzülürsün
Sevgi karşılıklıysa olmasi gereken o zaten
buna halk diliyle saflik diyoruz maalesef boylesin
Kendi çıkarın illaki vardır
Yanlış
degl ablam be
Tabi yatakta da istediğini veriyorsun o zaman
kanka hadi ordan gidin her boka cinsellik katmayin ya
Hayir degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?