Sorum kızlara… Nasıl bir tanışma teklifiyle karşınıza çıkılırsa o kişiye şans verirsiniz?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sorum kızlara… Nasıl bir tanışma teklifiyle karşınıza çıkılırsa o kişiye şans verirsiniz?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Teklifin bir önemi yok absürt olmadığı sürece, beğendiysem hayır demem
Tanışmak istemezse hayır demem.
O ne demek ya😂
Tanışmak çok abartılıyor. Tanıdıklarından ne hayır gördüler mesela, bu zamana kadar. Tanışma derdi olmadan insan gibi iki kelam etse kafi.
Ama bilmiyorum. Mesela ben korkuyorum açıkçası kötü tepki alırım, yanlış anlaşılırım diye
Yanlış düşünerek yazarsanız doğru anlaşmış olmaz mısınız? Diyelim ki doğru yazdınız ama yanlış anlaşıldı bu da sizin sorununuz olmamalı. Kim nasıl anlamak isterse öyle anlar sizin çabanızın etkisinin de bir sınırı var sonuçta.
Haklısınız doğru. İnsanların düşünceleri fazla önemsiyorum. Bu biraz sosyal hayatımı etkiliyor maalesef
Gençsiniz daha o yaşlarda bende öyleydim
Ahaha çocuk yaptın beni😄 28 yaşındayım ya
İster inanın ister inanmayın ama 1 ay bile farkediyor 30dan sonra.
İyi anlamda mı, kötü anlamda mı
Yani psikolojik biyolojik her açıdan
şu an iyi anlamda ama bazen kötü anlamda
Biraz tuhaf geliyor. İnsanın ne zaman olgunlaşacağı çok da yaşla alakalı değil gibi düşünüyorum. Belki de henüz olgun değilimdir diye böyle düşünüyorumdur o da ayrı konu
Tabi ki olgunluk yaşla değil bende hep olgun deniyordu ama yaşanmışlık ve tecrübe kanın yavaşlaması vs düşünce hızını bile etkiliyor organların işlevi bile değişiyor zihin ona keza yani 28 yaşımda ki benle aramda dağlar var şu an olgunluk olarak
Öyleyse seninle tanışmak isteyen biri için en baştaki kural 30 yaş üstü olması mı😄
Yani şu an evlilik düşünmüyorum da gelmişte benden büyük olması taraftarıydım. Birde görücü usulü tercih ederim. Hesap kapattığımda hayatımdan çıkan insanlarla öyle bir yola girmek istemem.
Anladım. Görücü usulüne eskiden çok uzaktım ama artık sıcak bakmaya başladım gibi. Yaşla ilgili mi yoksa yalnızlıktan mı bilmiyorum gerçi😄
Nasipse her türlü olur. Yola çıkın yeter ki.
Teşekkür ederim samimi yorumların için
Rica
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Samimi, özgüvenli ve doğal bir yaklaşım benim her zaman kalbimi çalar ✨ Sahte iltifatlar ya da ezberlenmiş kalıp cümleler yerine, bulunduğumuz ortama uygun tatlı bir espriyle veya nazik bir selamla gelen erkeğe şans vermemek çok zor 💖
Bence en önemlisi göz teması kurup saygılı bir şekilde yaklaşması 💅 Israrcı olmayan, kendisi gibi davranan ve enerjisi yüksek insanlara kapımız her zaman açık!
Peki senin aklında nasıl bir tanışma fikri var, yoksa birine açılmayı mı düşünüyorsun 👀☕