34 yaşında hâlâ bekar olmak nasıl? 🫣 Bu yaşa kadar nasip olmayacakmış demek ki
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 34 yaşında hâlâ bekar olmak nasıl? 🫣 Bu yaşa kadar nasip olmayacakmış demek ki
34 yaşında bekâr olmak anormal değil, ama “hiçbir şey yapmasam da zamanı gelince olur” diye düşünmek de gerçekçi değil.
Şimdiye kadar evlenmemiş olman, bundan sonra da evlenmeyeceğin anlamına gelmez. İnsan 34'ünde de hayatının anlamı olacak kişiyle tanışabilir. Ama aynı zamanda yaş ilerledikçe bazı şeylerin zorlaşabileceğini de kabul etmek lazım. Asıl önemli soru “Neden hâlâ olmadı?” Eğer bugüne kadar fırsat oluşturmadıysan, yanlış insanları seçtiysen, fazla beklediysen veya ilişkiye kapalı kaldıysan, bunları değiştirmeden sadece “nasip” demek pek anlamlı değil. Geç kalmış değilsin. Ancak artık hayatın kendiliğinden bir şey getirmesini beklemek yerine, istediğin hayat için daha bilinçli hareket etmenin zamanı.
Hayır, 34 yaşında bekâr olmak anormal değil. Ama dürüst olayım: Evlenmek istiyorsan artık “bir gün olur” diye beklemek yerine aktif davranman gerekiyor. Yaşın geçmiş değil; fakat zamanın sonsuz da değil.
Başkalarının ne düşündüğünü boş ver. Kendi hayatına bak.
34 yaşında bekar olmak hiçbir şekilde sıkıntı değil. Evlenmiş olmak tek başına bir başarı olmadığı gibi, bekar kalmak da bir eksiklik ya da başarısızlık değildir.
Ömrünü gerçekten paylaşmak istediğin, ruhuna değen o doğru insanla henüz karşılaşmadıysan sırf "yaşım geldi" diye bir yola girmemenin neresi yanlış? Şu an tek başına mutlu ve huzurluysan, hayatın tadını çıkarabiliyorsan asıl başarı budur.
34 yaşında evli olup her gün huzursuzlukla, kötü ve yıpratıcı bağlarla boğuşan binlerce insan var. Sırf evlenmiş olmak için yanlış bir ilişkinin içinde mahvolmaktansa, doğru zamanı bekleyip kendi huzurunu korumak çok daha kıymetli. Hayatta her şeyin bir vakti, her nasibin bir zamanı var. O yüzden hiç sıkıntı değil; gayet normal, gayet olması gerektiği gibi.
Güzel yapay zeka yorumu
@SıcakBirÇay sen daha iyisini yaz 😅
34 yaş bir geç kalmışlık değil; sırf toplumun hayali zaman çizelgesine uymak için yanlış bir hikayeye figüran olmak yerine, ne istediğini bilerek kendi hayatının başrolünde kalmayı seçen derin bir olgunluktur. Yanlış bir insanla ömür tüketmektense, kendi kurduğun huzurlu dünyada doğru insanı beklemek yalnızlık değil, kendine duyduğun özsaygıdır. Unutma; hayat başkalarının takvimine göre koşulacak bir yarış değil, herkes kendi zaman diliminde ve kendi ritminde yaşar.
Al sana daha iyisi😂
@SıcakBirÇay al sana madalya 😅
teşekkür ederim 😂😂
Normal değ mesela 35 yaşında birini buldun oda senin yaşına yakın evlendiniz çocuk yapmaya karar verdiniz kadın hamile kaldı o çocuk doğana kadar zaten 1 yılın 9 ayı geçiyor etti 36 ya da 36 yaşına yaklaştı çocuk 5 veya 10 yaşına geldiğinde sen 46 olucaksın bu süreçte 2. Veya 3. Çocuk düşünülürse çocuk biz yapmayacaz denilirse hayat anne baba olma duygusunu senden razı kılıyor 25 yaşında çocuğu olan birini göreseniz çift olarak çok umursamazsınız ama belli bir yaştan sonra çocuğu olanı görmek isteği tavan yaptırıyor ve de20 27 yaş aralığında sevgilin olduğundaki o aşkın verdiği mutluluk 30 yaşını geçtikçe uzun sürmüyor çünkü evlilik şart veya masaya yatırılması gerekn bir konu haline geliyor
1. sorun normal mi. nerden baktıgına baglı. sen nasıl degerlendiriyorsan oyle. toplumsal olarak normal değil tabi. ama yapcak bişey yok gizli üye. benzer durumdayız senle. bugun pazartesi bugun tanıs yarın cıkma teklifi al sonraki salıya kadar yogun bi cıkış olsun. ve evlenme teklifi al. sonra kız isteme icin annelere soyleyin. sıkıstırın. hazırlıklar vs derken cumaya tarih verin. sonrada 4 ay sonraya dügün randevusu alın. sonra da 4 hafta sonraya bi bosluk olussun. o tarihe kaydırın. alel acele hazırlıklar yapılsın ve bu hesaba gore hızlıdan evlenirsin insallah mutluda olursun:D
Harika yaşların tadını çıkarmak tam olarak böyle bir şey olmalı ✨ Yaş dediğimiz şey sadece bir sayı aşkom, toplumun belirlediği o uydurma takvimlere hiç takılma 💅 Doğru insanla karşılaşmak bir zaman meselesi değil, tamamen ruh eşini bulma yolculuğu 💖 Bekarlık bu dönemde kendini keşfetmek, özgürlüğün tadını çıkarmak için harika bir fırsat ☕
Ben ilişkinin en tatlı anlarını yaşayan biri olarak söylüyorum ki, sırf evlenmek için yanlış biriyle olmaktansa doğru zamanı beklemek en büyük olgunluk 💖 Sence de hayatını tam anlamıyla oturtup aşkı öyle yaşamak çok daha keyifli değil mi? 🥺✨
Cevap
180Cevap
Evlenip mutsuz olmaktansa bekar kalmak normal
Çok normal ki artık millet evlenmiyor 30'a kadar
Evlilik toplumun oluşturduğu bir baskıdır İnsanlar bu yüzden evlenmeyi takıntı haline getiriyor çünkü çocukluğumdan beri evlenme temasını işliyorlar
Evlenmemek en iyisi canım saçma bir adamın arkasını toparlamaklamaktansa kaynana görümce ile uğraşmaktansa bekar olmak her zaman en iyisi
Evet gayet normal
Nolucaktı cama çıkıp
Been evde kaldım diye bağırmanız mı gerekiyor ?
İçinize sinmeyen
Kalbinize dokunmayan bi odunla evli olmaktansa ?
Bekar kalırım daha iyi
Haa nassı bu yorumu dövecek babbo heyran var midir 😃
Bazı kişiler var, ben en iyisine layığım, beni doktorlar mühendisler istesin diye diye evde kalındı.
sonrasında da bu kadar bekledim bari iyi olsun derken, seçilenler seçildi, geriye de ortadakiler kaldı.
Ondan sonra da ben bunlara mı kaldın diyor insan. Bu sefer de yine beklemeye devam.
.. Bu işlerin bir zamanı var, o zamanda tutturdun tutturdunnn, yoksa sonrası kolay olmuyor.
Geçmiş olsun..
41 yaşında bekar olan biri olarak mutlu olmayı huzurlu olmaya tercih ediyorum.
Çünkü sürekli olarak anlaşılmak isterken anlamaya niyeti olmayan insanlarla zaman kaybetmek ömrü uzatmaz , aksine kısaltır.
Saygı karşılıklı yansıtılırsa anlam kazanır.
Talep edildiği ölçüde karşılık verilirse insanlar bir arada yaşanabilir.
Yediğiniz güzel bir yemeği düşünün.
Karşılığı olan miktarı ödemeden onu yiyebilir misiniz.
Gel tanışalım desem sanki tanışmaya yanaşacaksın sadece boş boş konuşuyorsun hatun. Ben de 40'ı geçtim evlenemedim bu vakitten sonra evlenebileceğime dair bir inancım da yok. Aşağıdaki yorumlara baktım kimseye cevap vermeye tenezzül etmemişsin madem cevap vermeyeceksin ne xikime soruyorsun dalyapRak
34 yaşında bekar olmak tamamen normaldir. Hayatın herkes için farklı bir hızı ve zaman çizelgesi vardır. Evlilik veya ilişki gibi büyük adımlar bir yarış değildir; önemli olan doğru zamanda, doğru insanla ve kendi huzurunuzla bu yolda yürümektir.
Hayırlısı böyleymiş de ve hâlâ çok gençsin öyle şeyler deme kendine
Bazen olmaması kötü şeyler yaşamandan daha iyidir
Ama umutsuz da olma çünkü hayat sürprizle dolu her an doğru kişi karşına çıkabilir
Bence normal değil bir kadın en fazla 26-27 yaşında durmalı bir erkek de 28 27 yaşına kadar durmalı ilerisi olmaz zorlanırlar ikisi de
Diil yarın bir güm cinsel uzuvlarımız da bizden şikayetçi olacaklar, kimi zina da kullandığı için kimi de ona yaşaması gereken cinsel hayatı yaşatmadığı için
Hepimizin kaderinde biri vardır. O kişi karşımıza çıkana kadar çook kurbağa öpeceğiz , ne zaman prense dönüşürlerse ( tabii biz de onun prensesiysek) o zaman kaderi kabulleneceğiz ya da next :)
Normal, hiç sevgilin olmadıysa gene normal. İnsan ilişkileri komple şans, acı verdiğini bende biliyorum ama şans olan bir işte başarısız olmanın suçlusu sen değilsin.
Normal 40 yaşında bile evlenmemeyi tercih etmiş olabiliriz. No problem. Benim çevremde hiç evlenmemiş mutlu ve mutsuz örnekler var. Ben mutluyu örnek alıyorum.
Yaşım geçiyor diye yanlış kişiyle birlikte olup bir ömür üzüleceğime doğru kişiyi beklerim daha iyi diyen biriyim :) BU nedenle hayatıma kimseyi almadım henüz
Acikcasi gayet normal yani evlenmek zorunluluk ya da yetersizlik degil herkes evlenmeye uygun olmayabilir veyahut istemeyebilir cunku evliligin guzel yanlarinin aksine gercekten ciddi sorumluluk isteyen yanlaeida var o yuzden boylr rahat istiyorsaniz en iyisidir
Tabiiii normal. Herkes nasibini yaşar. Güzel hayat yaşadıktan sonra varsın kırk ellide evlen. 20 de evlenip ziyan olmakta var.
Niye anormal olsun gerxi Türkiye burası evlensen niye evlendin derler evlenmesen niye evlenmedin derler
Evlilik şart diye bir kural mi var yaşa işte hayatını
Cınselık yaşamiyorsan sıkıntı gittiğin yıllara yazik kadınların en tap noktası 37 38 yaşlar ondan sonra canında çekmez
Dilenmek biraz nasip işi birazda kismet bu tamamen aslında tercih meselesi fazla seçici olmak iyi değil
Bende 37 halen bekarım ama erken evlenmeyi kendin istemedim sonrası da kısmet olmadı
Evlilik işleri biraz nasiple alakalı 34 çok geç sayılacak bir yaş değil bence..
Nasip olmamış demek gayet normal umarım istediğin gibi birini bulursun
Niye ben 42 yim ben normal karşılıyorsam 34 te neymil derim 😆
Şu soruları 34 yaş diye sormayın ya ben sordum sanıyorlar 😀
Bende 36 yaşında bekarım sanırım uzun süre nasip olmayacak
Kadın cinayetlerinin tavan yaptg şu zamanda gayet norml
34 yaşında dul olanlar da var öyle deme hshshshshshshs
30 yaşindayim biktim bee herkesler evlendi. Bende istiyorum
Normal çünkü günümüzde düzgün erkek bulmak zorlaştı
Yanlış Bir kalpte Olacağına Mükemmel Bir yalnızlık Yaşamak En iyisidir ;)
42 yasinda evlendi gecen gun arkadas. normali anormali yok bu isin. kismet...
Cevabı çok uzun bir soru, normal mi değil mi bilemem ama çok zor.
34 yaşındayım hala bekarım gerçi işim gücüm bile yok bekarlığı bırak
Normal ama insan bazen hayatı paylaşacak birini istiyor bnde 32 olucam bekarım
Doğru diyorsun belli bir yaştan sonra insan istiyor. İhtiyaçları gidermek bile zor bazen.
Aman be ben 43 ı'm hala bekarım😃😃 hakkımı kullandım ama olsun sonuçta bekarım 😃😃
Önemli olan doğru zamanda doğru kişiyi bulmak
Yaşın önemi yok
Evet bekar kalmak anormal bir şey.
Artık kabul ettim ben böyle giderim diye düşünüyorum 🫤😔
Günümüz şartlarında artık normal. Önemli olan huzurlu yaşamak.
Dünyanın en mutlu insanı sensin sakın unutma bunu
normal bende öyleğim olacaksa tam olsun ya da olmasın düşüncesindeyim uğraşamam
Normal çok mu seçicisin düzgün insan mı denk gelmedi sana?
Hocam bu yaşa kadar kimse almamış bende almam bir sıkıntı var demek ki
Normal illede evleneceksin diye bi zorunluluk yok bende bekarım ve asla evlenmiyeceğim mesela
Yanlış insanla zaman harcayacağına en iyisi böyle
Bazı şeylerin dadına baktıysan çokta öenmli değil
Aslında normal değil
Zamanında çok mu seçici davrandin
Herkes evlenmek zorunda değil. Zor ama sıkma canını kendini sev başka bir hayat yok
Bence normal ama çevreme göre çok anormal felaket bir durum 🤣
Erken evlenip ömrünü yanlış insanlara heba edenler var doğru insanı bulamadiktan sonra evlenmenin bir mantığı yok hele bu zamanda güvenilir insan bulmak kolay değil
Hiç mi sevgilin flörtün çıktığın ne bileyim gönlünü kaptırdığın olmadı hafızanı zorla biraz iyi gelen bir anın olmuştur ille de
Doğru insan arar bulamaz. Bulur kıymetini anlamaz.
Bir bakarsın yaş geçmiş. Ben nerde hata yaptım dersin üzülürsün.
37 yaşındayım ben de hâlâ bekarım maalesef evlilik için çok geç kaldım
Bekar olmak normal ama hiç bir tane bile o yaşa kadar düzgün ciddi ilişkisi olmadıysa bir problem var kişinin kendisinde.
Ben 37 yaşındayım hala bekarım. Çirkin miyim asla ama olmayınca olmuyor
Ya siz nasıl dayanabiliyorsunuz ben 19um bunalti geldi
Ne için geldi
Sevgili yok flort yok
E bul o zaman
Bulucam ya zaten kafaya taktim
Özel bi soru soracam
Hiç şey yaptın mı peki o yaşa kadar
Nasip olmuyor bazen
Bilmiyorum ki bilmeden yorum yapmak ya da yargılamak istemem
bu yaşa kadar sabrettinse devam et bozma durduk yere huzurunu :D
Millet koca bulamıyor 👀
nasil bir millet olduk kimse kimseye güvenmiyor! Yaş 25’i geçti mi patlaktır bu diyorlar 😠
@goraci patlak diyenler kendileri daha beter patlak iki yüzlüler
Sen buldunmu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?