Sizce 30 yas evlilik icin gec mi. Veya erkekler, kendiniz 32 yaslarinda olsaydiniz 20lerinde birisiyle mi evlenirdiniz yoksa 30da olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yani 30 yaşında olsaydım 25 civarı bir kişi ile evlenebilirdim. şu an 38 yaşındayım ve sanırım geç kaldık. Nasip olmadı işte. Ancak siz geç kalmış sayılmazsınız. Sizden birkaç yaş küçük bir kişi ile de evlenebilirsiniz. Ancak birkaç yaş büyük biri daha iyide olabilir. Yani erkekler özellikle genç bir kadınla evlenmek ister ancak 30 geç değil bu konuda canınızı sıkmayın. geç kalmış biri varsa oda benim :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDünya kadar masraf edip evleneceğime

Fıstık gibi eskort 500 TL verip 1 saat doya doya yapar bir sonraki hatun için arayışa geçerim, bu hatundan ne kadar güzelsin ki dünya kadar masraf edip evlilik işine girelim?
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@flrttaxx Kusura bakma ama sadece benim düşüncem mi bu şekilde sanıyorsun? Tüm erkekleri bu düşünceye iten sizlersiniz 👍 önce kendi karaktersizliginizi kadınlar olarak aranızda çözün sonra biz erkekler zaten düzeliriz.
- +1 yıl
tüm erkeklerden kastın? niye kendini masumların kefesine koyuyosun hayırdır, senin düşüncenin diğer insanlar da olması doğru bir şey olduğu anlamına gelmiyo. biz kadınlar ilk önce sevgi, sadakat isteriz, sizin gibiler ilk cinsellik istediği için doğru karaktersiz biz kadınlar oluyoruz haklısın.
Cevap sahibi+1 yıl@flrttaxx Siz kadınlar sevgi saygıya önem veriyorsunuz cinsellik ve para önemli değil ama ne hikmetse bu kadar çok eskort kadın parayla bedenini satarken işinden zevk alıyor! Ali agaoglu ve Acun gibilerin etrafında kızı torunu yaşında kadınlar gezip yatağına girmek ve bebek peydahlamak için uğraşırlarken sevgi saygı mı istiyorsunuz? Ayrıca bu sitede o kadar çok aldatan kadın sorusu gördüm ki hiç bir pembiş bana hikaye anlatmasın. Olayın özü bu maalesef.
Cevap sahibi+1 yıl@flrttaxx Yeme bizi 👍 bu konuda bilimsel çalışmalar var. Aynı erkeği iki ayrı meslek sahibi olarak tanıtıyorlar birinde temizlikci kimse numara verip ilerde o erkekle gelecek düşünmüyor, aynı adamı biraz daha çirkinleştirip kel ve göbekli hale getirip aynı kadınlara tekrar soruyorlar bu defa adam genel müdür ve tüm kadınlar genel müdüre numara veriyor. Hatta daha neler neler veriyor 👍 şimdi soruya cvp ver ve geç gerçekler acıtır.
değil değil değil. ne zaman istersen evlenirsin. istersen kırk ol. 26 yaşımdayım 30 yaşında bir kadınla da evlenebilirdim. benden büyük kadınlar daha çekici geliyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye daha cekici geliyor
Soran+1 yılOyle ve 30uma girdigimden beri daha bir guzellestim ve kendime guvenim geldi. Kendimi daha bir disi hissediyorum.
+1 yıl30 yaşındaki kadın eğer zengin ve çok güzel biri degilse 30lu yaşlardaki kaliteli adamlardan talep görmez. Vasat bir tip ve vasat bir kariyer kadını kurtarmaz. Kaliteli erkek istiyorsa 40 yaş üstüne bakacak ya da kendi yasitlari olan ama elek dibi tiplere bakacak.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
55Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece çocuk icin biraz sıkıntılı zamanlara giriyorsun. Yoksa kime göre geç, neye göre geç? Belki öyle birine denk geleceksin ki huzuru onda bulacaksın ve iyi ki simdi oldu diyeceksin. Karışık işler..
15 Yorumla
Soran+1 yılTamamen katiliyorum ama zor begenen biri oldugum icin uygun birini bulamayacagim icin korkuyorum.
Cevap sahibi+1 yılBen zor beğenin biri degim. Ayran gönüllüyüm anlaşılmasın nundan. Istedigim kriterler basit ama kensim. adım atmadım 38 yasindauim
Cok sukur evim, birikimim her seyim var. Hic evlenmek icin kendimi zorlamadım. Olursa olir kısmetimizde birisi varsa onu ne bir adım ileri bir adım geri sarabiliriz.
Senin yazdığına gelirsek evet bulamayabilirsin. Çunku insanlar birbirine baka baka arsızlasıyor. Kimse kimseye guvenmiyor ve tanimaya caba harcamiyor.
Soran+1 yılBorbirine baka baka arsizlassiyor ne demek
Cevap sahibi+1 yılInsanları anlayamıyorum. Herkes çıldırmış bence bu ülkede
Soran+1 yılNe alaka
Aile & Toplum konusunda 6,3b cevap paylaştı. 20 lerde biriyle evlenilmez cunku kardesleromiz oluyo artik onlar. Ama evlenmenin yaşi yoktur. Bir söz var
Kadinlar istedigi kisiyle cikarken erkekler bulabildigi kizlarla cikar. Fakat soz konusu evlilikse erkekler istedigi kisoyle evlenir. Kadinlarsa bulduguyla yetinir010 Yorumla- +1 yıl
ne alaka 18 yaşından sonra evlenilir
- +1 yıl
tamam
Soran+1 yılMoralimi bozdun😶
- +1 yıl
ben olgumda seviyorum
Soran+1 yılGuldum o zaman3😁
Soran+1 yılBoyle devam et, moralimi yukseltiyorsun☺️😥
Bence insan kim ile anlaşıyorda onla evlenmeli yeri gelir kız küçük erkek büyük olur ya da kız büyük erkek küçük olur yaşa bakma 25 yaşında biride çıktımı karşına yaşı küçük diye silip atma
00 Yorumla
+1 yılgünümüzde artık 30 na gelmeden evlenmek zor
kadın olsun erkek olsun yani..
dolayısıyla geç bir yaş değil bu evlilik için Allah kalbinize göre versin00 Yorumla
+1 yılMerak etme , nasibinin zamanı gelmemiştir. Bu meselenin, ekonomiyle kariyerle evde durmakla ilgisi olmuyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. 30 yaş geç değil ve 20 yerine şu an 30 u tercih ederim ama tabi 30 yaşındaki kadın dan da olgun davranislar beklerim
00 Yorumla
+1 yılBende 34te bekarım çok takılma bekarlığa genç birimi demissin tabi fırsat olursa tabiki tercihim genç olur 🤣
00 Yorumla
+1 yıl27 yaşındayım, 30 da olur neden olmasın, hoşuma da gider
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye hosuna gider daha buyuk birisi
- +1 yıl
Kafa yapısıyla alakalı, ben zekadan ve olgun bi duruştan etkileniyorum
+1 yılŞu an yaşım 25 ve evlenecek olsam kesinlikle 30 civarında birisini tercih ederim.
02 Yorumla
Soran+1 yılSebebi ne
- +1 yıl
Düşünce yapısı
Anlaşma, olgunluk, hayattan beklentiler ve o şekilde bir kadının daha iyi ve güzel sevecek olduğunu düşünüyorum
34 oldum bekarım. Sorun etmeye başladım bir kac sene önce. Aday olsa evlenirim
00 YorumlaAynı ben halen bekarım😂😂ama kısmet 20 olmasada üstünden olsa uyusuyorsa yürür her türlü bu iş 💘👑
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sevdikten kafa uyumunu yakaladıktan sonra yaşa bakmazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşin mesleğin vücut tipini Giyim tarzını inancın yüzün nasıl? Bunları bilmeliyiz. Ben de bekarım 40 i geçtim evlenemedim. Bu saatten sonra da olur mu bilmiyorum
00 YorumlaDoğal sohbet edebildiğim yanında rahat ettiğim kişiyle
00 Yorumla
+1 yıl29 yaşındayım, 20 ile 40 yaş aralığında herhangi biri ile evlenebilirim
00 Yorumla
+1 yıl20lerinde birisi 32 yaş icin bence kücük. 10 ve üstü yas farkları fazla
00 YorumlaMerhaba erkekler daha genç ister kadınlar daha olgun ister ama istisnalar var tabi
00 Yorumlaher 20'lik çıtırda bizi bekliyordu gel evlenek diye :d
00 Yorumla
+1 yılkendimden 6 7 yaş küçük biriyle evlenmek isterim
14 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
kızların çoğu büyük erkek seviyor erkekler geç olgunlasiyor
Soran+1 yılHaklisin
- +1 yıl
ama olgun bir kadınla sevişmek isterdim
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. ne kadar genç olsa okadar alıcı gözle bakiyor erkekler
02 Yorumla
Soran+1 yıl30 yasindakilere pekk
+1 yılVallah şimdi ölüm anında evlenmeninde yaşı yok. Allah herkeze hayırlısını nasip etsin inşallah. Ama ne kadar erken evlilik o kadar iyi bence. Sonra insan evlilikten soğuyor her geçen gün daha seçici olmaya başlıyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,5b cevap paylaştı. Fazla yaş farkı sevmem. Kendi yaşıtlarımdan birisiyle evlenirdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 25 yaşındayım büyük olsun isterdim senin yaşlarında olmasını çok isterdim mesela
00 Yorumla
+1 yılhala geç değil yaşın büyük değil sevdiğin birisi varsada geç değil <3 bu senin seçimin ve senin hayatın sonuçta
00 Yorumla
+1 yılYok gayet güzel aslında sınırda sin evlenme lisın😉
06 Yorumla
Soran+1 yılInsallah dua et bana
- +1 yıl
Belki bulmuş sundur ya da duan kbl oldu belki
Soran+1 yılHenuz bulamadim ama ama Allah nasip eder insallah
- +1 yıl
Buldun ya yz bana 😉
Soran+1 yıl😂😂😂
- +1 yıl
Yazdin mi 😉😂
+1 yılTabiki de 30 yasinda biriyle evlenirdim
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki 20lik citir dururken
- +1 yıl
Jenerasyon farkı var. Uyum sağlayamayız. Hem aklı başında 30 yasinda bir kadın varken ergen ile neden uğraşayım
+1 yıl30 geç değil ya ideal
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu tamamen kafa uyumuna bağlı
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 560 cevap paylaştı. Bekarım ne olmus gelır bulur birgun benide
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılbenim için problem olmaz
00 Yorumla daha genç tercih edebilirdimn
00 Yorumla
+1 yılDoğru düzgün yalansız biri olsunlar,,
00 Yorumla
+1 yılAşkın yaşı Yok kimi seversem yaşına bakmam 😊👍
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl20 tabiki. Niye evlenmedin. Bilerek mi
00 Yorumla Olur olur mesele yoq knk
01 Yorumla- +1 yıl
Evet mesele yok aşkım yaşı olmaz
- Aile & Toplum konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılKimseyi bulmazsan gel bna😄
00 Yorumla
+1 yılGel ben alırım seni
18 Yorumla
Soran+1 yılEssahtan mi? Varirim sana😀
- +1 yıl
Var bana 😂
Soran+1 yıl😂😂😂
- +1 yıl
Cidden konuşalım mı 😂
Soran+1 yılTabii daha tarihi netlestirecegiz😉
- +1 yıl
Aynen öyle balayini nereyi istersin😂😂
Soran+1 yılKusadasina😁
- +1 yıl
Tamam gizliden çıkta müstakbel karımı göreyim 😂
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMin 5 yaş, maks 10 yaş ufak olmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende çıtır değil misin
02 Yorumla
Soran+1 yılGorunumum oyle ama yasim 30. Bilmem citor sayilir miyim
Cevap sahibi+1 yılGörüntü önemli
- Aile & Toplum konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılgüzel biriyle
10 Yorumla Abla geç kalmışsın
00 Yorumla
+1 yılBen sana talibim
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😉
- +1 yıl
Ciddiyim yaaaa
Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Ne güzel bekarlık sultanlık 25 30 arasi
00 Yorumla
+1 yılHadi evlenelim
04 Yorumla
Soran+1 yılGun ve saat?🥰
- +1 yıl
Onu da sen seç 🥰😅
Soran+1 yılOnumuzdeki ayin 16sinda
- +1 yıl
Tamam anlaştık yaz bana 😅
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlen
00 Yorumla Hayir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. olabilir
00 Yorumla
+1 yılNe guzel
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvde kalmışın
00 Yorumla
+1 yılBiz olgun seviyoruz 😂
00 Yorumla
+1 yılBenden iki üç yaş kabulum
01 Yorumla- +1 yıl
*küçüğü
+1 yılmaddi durumunuz nedir
00 Yorumla
+1 yılyani nasip işte
00 Yorumla
+1 yılErken
00 Yorumla
+1 yılBende bekarım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen 21 yaşında erkekle evlenir misin
09 Yorumla
Soran+1 yılHayir sanmam
Cevap sahibi+1 yılcocuk yakışıklıysa
Cevap sahibi+1 yılbebde senle aynı durumu yaşadım yaz yardımcı olurum
Soran+1 yılYakisikliliga 20li yaslarimdayken onem verirdim, simdi eli yuzu duzgun olsun ama yeter ki karakterli olsun diyorum
Cevap sahibi+1 yılaynı durumu yaşadım yaz yardımcı olurum
Soran+1 yılGizlisin
Cevap sahibi+1 yılattt
Cevap sahibi+1 yılatcanmi
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl37 hala bekarim
02 Yorumla
Soran+1 yılSebebi ne
- +1 yıl
Özel bir sebebi var kendimce boş ver
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBakiremisin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGec degil
00 Yorumla
Devamını Gör(45)