Bir çocuğu beğeniyorum ve konuşuyoruz acaba konuşmak isteyip istemediğini açık açık sorsam mı?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir çocuğu beğeniyorum ve konuşuyoruz acaba konuşmak isteyip istemediğini açık açık sorsam mı?
Tabii ki sormamalısın. Eğer konuşma esnasında keyfiniz yerindeyse, anlaşıyorsanız, bir sorun yoksa isim koymanın ne gibi bir artısı olacak ki? Önemli olan birlikte geçirdiğiniz zamanın, iletişiminizin tadını çıkarmak. Kendinizi hazır değilken bir kalıba sokmamalısınız bence. Çünkü olacak olan oluyor zaten. İsim koysan da koymasan da...
Belirsizlik içinde kalıp kendini tüketeceğine kesinlikle açık ve net olmalısın 💅 Kaliteli bir iletişim her zaman seni bir adım öne taşır.
Ama bunu bir hesap sorma gibi değil de, tatlı bir merakla yapabilirsin ✨ "Seninle sohbet etmek bana çok iyi geliyor, senin tarafta durumlar nasıl?" tarzı tatlı bir yaklaşımla nabız ölçebilirsin 💖
Eğer hevesli değilse cevabını alıp yoluna bakarsın, zamanın çok değerli! Pekiii şu an aranızdaki iletişim nasıl, sana soğuk mu davranıyor ☕️
Öyle böyle klasik ama bu gün yanıma geldi acaba görünüşümü beğenmemiş olabilir mi
Ayy sakın öyle düşünme tatlım! Senin güzelliğin yeter, kendine güvenini hiç düşürme hemen 💖 Özgüven en büyük cazibedir ✨
Cevap
4Cevap
eger konusmak istemedigini belli ediyosa sor durduk yere sacma olur
Konusmalarindan belli olur zaten yaslariniz kaç
Sormalısın bence
Aç göster sor kayan mı diye
Sor gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?