Açık konuşmak gerekirse?

buluştuk arkadaş gibi konuştuk ama ne samimiydik ne de soğuk uzak. ikinci buluşmada daha güzel muhabbetler ettik gideceğin yere bırakayım demesi gibi. üçüncü buluşmada istediği kızı tarif edip aynı özelliklere sahipmişim gibi beni övüyordu. ilişkilerimi sordu kendi ilişkilerini anlattı. bir ilerlemeydi yani. sonra benim davetime gelmedi haber de etmedi ilkine sustum ikincisinde yine gelmeyince bastım kalayı buluşmak istemiyorum dedim artık. sonra tekrar aradı ben seninle konuşmak istemesem bunu sana söylerim dedi haber edememesinin sebebini açıkladı. tamam dedim açık ol bana niye böyle davranıyorsun dedim şimdi değil ama bir ara açıklayabilirim sanırım dedi. şimdi söyle dedim kaçtı tabi ertesi gün ne oldu niye konuşmuyorsun dedim ses yok inat ettim aradım açmadı. iş iyice laçka hale geldi. cevap verdi seni kafamda konumlandıramadım dedi niye arkadaş gibi değilmiyiz konum ihtiyacna neden gerek duydun dedim sen beni yine yanlış anladım öyle demedim dedi. sordum şimdi konuşmak istemiyorum dedi o kendisini böyle çektikce ben sinir oluyordum. en son tatsız bir olay oldu başka hesapdan ona mesaj attı olayı bilenler anlatmışlar falan iyice olay üzerime kaldı. buluşalım anlatacağım dedim tamam dedi gün geldi ama cevap vermedi sonra hokkalı bir mesaj attım aramış mesaj atmış ulaşamamış. bidaha ara dedim ses yok.1 ay olacak yazmıyorum ama pişmanım ben insan gibi vedalaşalım arkadaşım sıkıntı ne diye sordukça o böyle yaptı.
Güncellemeler
+1 yıl
? sizce
Güncellemeler
+1 yıl
arkadşlr
Açık konuşmak gerekirse?