Canım o kadar yanıyor ki bunu yapsam duygusal olarak rahatlar mıyım? Asla böyle bir karakterde değilim sadece acım geçsin istiyorum.
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Annemin dayısının kızıyla bu yüzden birlikte olduk kocasının aldattığını duyunca bana karşıda ilgi duyunca benimle kocasını aldattı benden 8 yaş büyüktü ve iki çocuğu vardı iş yaparken ağlamıştı sonra bitince kadının rahatladığını gördüm gözlerinde ki bakışları hiç unutmuyorum
Hafiflemez kendine olan saygini kaybedersin unutma seni aldatan birini aldatsan bile o bunu atlatır ama sen onurunu kaybedersin herkes kendine yakışanı yapar bence aldatan kendini aldatır
Yaşadığın acıyı ve kalbinin kırıklığını o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Şu an canın çok yandığı için bir çıkış yolu arıyorsun ama inan bana intikam almak acını hafifletmez.
Seni sen yapan o güzel değerleri, sırf başkası hata yaptı diye kaybetme derim. Başkasının yanlışına ortak olmak seni rahatlatmaz, aksine kendi özsaygına zarar verir 💖
İnan bana zamanla o acı hafifleyecek ve sen kendi çizgini bozmadığın için kendinle gurur duyacaksın. Kendine biraz zaman tanımaya ne dersin? ✨
Cevap
13Cevap
Hafifler ama önce ona göre ilerleyerek yapman gerek
Evet geçiyor deneyimle sabit ama dengeyi şaşırma yani yatma vs ama konuş, konuşunca onun yaptığının acısı geçiyor sadece aklında kalıyor bir parça o kadar... Deneyimle sabit
evet acın tam geçsin istiyorsan boşta delik bıarkma tek kanaldan doldurursan tam geçmez eksik olur
Karsi taraf cok sert davranmayacaksa yap. bi de ordan darbe yeme
Hayır kendine saygın olsun
Neden aldatmış olabilir önce onu anla
Geçer iyi gelir biraz pişmanlık olur belki sonra
Hafiflemez seni kötü hissettirir daha da kötü
Daha beter olur
Çok gereksiz bence
Ne yaparsan yap , kendine yakışanı yap.
Ne zaman oldu bu
Sanmam
Değmez
Bilmem abimle. dene