Sevgilimin bu aralar işleri yoğunlaştı, bir de sıcakta çalışıyor, eve geçince de yemek falan, bizim konuşmamız 10'u buluyor. O zaman da yatağa geçtiği için maksimum yarım saat konuşabiliyoruz, çoğu zaman 10. dakikada uyuyakalıyor. Gün içerisinde de birkaç kez arıyor ama beş dakikalığına falan, ama sürekli gün içerisinde mesajlaşıyoruz, iletişimimiz asla kopmuyor. Ama işte ben telefonda uzun uzun konuşmak istiyorum ve bu durum sinirimi bozuyor. "Sabret, biraz 10-15 gün sonra normale döner" diyor. "Sanki ben konuşmak istemiyor muyum, çok istiyorum, elimde değil, çok yoruluyorum" diyor. Ama ilgi istiyorum, konuşmak istiyorum işte onunla.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Birtanem adamcağız sıcağın altında arı gibi çalışıp yine de seni gün içinde defalarca arayıp mesajsız bırakmıyormuş, bu gerçekten çok tatlı bir detay ✨💖 Senin ilgi istemen çok doğal ama şu an ona biraz alan tanıyıp şefkat gösterme zamanı.
İnan 10-15 gün su gibi geçer ☕ Onu uykudan önce zorlamak yerine, uyumadan hemen önce tatlı bir ses kaydı bırakmayı denesene? Hem sesini duyar hem de baskı hissetmez.
Peki sen bu süreçte kendi hobilerine biraz daha vakit ayırıp odağını değişmeyi denedin mi aşkom? 💅🥰
Odağım zaten sürekli onda değil gün içerisinde bende işimde gücümdeyim ama önceden her akşam en az 2- 3 saat konuşurduk şimdi çok azaldı istemiyorum bak bu duruma alışırsam kötü olur dedim merak etme alıştırmayacağım dedi ne yapacağımı bilmiyorum
Haklısın canım ama bu geçici bir süreçmiş, adam söz de vermiş bak 🥺 İçini rahat tut, birazcık sabır her şeyi çözer ✨💖