Ona ihmal ettiğini ve yalnız hissettirdiğini söyledim, ama gece gündüz ağladığımı demedim, söylemem iyi bir fikir mi?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Doğru cevap: Ziktiri çekmelisin.. 🤝
senin hiç kendine saygın yok mu
duygularımı söylersem beni daha iyi anlamaz mı?
böyle bir şey için her gün ağlamak saçmalık, ilgi dilenmek de kendine saygısızlık.
ayrıl bundan.
ilgi içten gelir, sen söyledin diye senle ilgilenecek insan her yerde var. bakış açını değiştir biraz
Ama sorun, sadece 2 haftadır böyle. Işinden dolayı, biraz daha zaman versem mi?
seven insan bunu yapmaz.
2 haftadır böyleyse onun önceliği değilsindir
önceliği olmadığın birine karşı duygular beslemen ve ağlaman kendine haksızlık.
ayrıl, kendine çeki düzen ver
doğru söylüyorsun. Bu yoğun işim bitince, 3 hafta sürecekti, ozaman tekrar eskisi gibi ilgi göstercem. Bu geçici bir durum demişti, en başından da haber etmişti zaten. Yine de böyle yapmaması gerekiyor dimi? Tüm gün yazmayıp sadece akşam mesaj atıyor veya arıyor çok kısa.
bir günde 1440 dakika var.
1 dakikasını ayıramıyorsa gün içi , bence otur sorgula bir şeyleri 🤷🏼♂️
haklısın, acaba ben mi abartıyorum diye düşündüm ama fabrikada çalışan erkekler bile yazıp arıyor mola saatinde veya iş çıkışı
tabi ki öyle, senin hayatın onun hayatından kıymetsiz değil.
kendine odaklan
Şu sizin ağlama işiniz cidden sıktı he
O kadar üzülüyorum ki, bazen yaşamak bile istemiyorum artık. O kadar üzüyo beni, bunu söylesem beni daha iyi anlar mı? yoksa eline koz mu vermiş olurum
Kendine saygın yok mu
iyi de, ben zaten bana böyle hissettirmeye devam ederse ilişkiyi bitirmek istediğimi de söyleyeceğim
Kiz çok aciz ys
Kızım bitir bitir kendine saygın olsun
Ayrıl o zaman
hislerini belirt dışa vur
Ayrıl
İçinde tut
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle içinde tutmamalısın ama bunu kendiyi hırpalayan bir yerden değil, hislerini net bir şekilde ifade ederek yapmalısın ✨
Ağladığını saklamak seni daha çok yalnızlaştırır. Ancak ona sadece "ağlıyorum" demek yerine, bu durumun sende yarattığı derin kırgınlığı ve ilişkinize nasıl zarar verdiğini sakince anlat 🥺
Senin hislerin çok değerli, lütfen bunu unutma 💖 Peki o senin yalnız hissettiğini söylediğinde nasıl bir tepki verdi? ☕