Bir süredir flört ettiğim biri var ve onun boyu 160, benim boyum 175, her anlamda performansı aşırı iyi ve ilişkimiz ciddileşmeye de başladı ama etraftan hep olumsuz tepkiler alıyoruz
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir süredir flört ettiğim biri var ve onun boyu 160, benim boyum 175, her anlamda performansı aşırı iyi ve ilişkimiz ciddileşmeye de başladı ama etraftan hep olumsuz tepkiler alıyoruz
Cevap
21Cevap
Hayatına bak mutlu olmaya bak
Sen mutluysan gerisi yalan
Kafanı takacak bişe yok
Ne olurki yani
Bir sebebi varmıymış kısa olması iyi değil diyenlerin
bu coğrafyada sıkıntılı bir konu.
çocuğa da yazık elbet elinde olan bir konu değil ama bana sorsalar ben de o boy farkını absürt bulurum
bugün tamam dersin ama 1 sene sonra 5 sene sonra da , sosyal ortama girdiğinde de tamam biz buyuz der misin bunu sor kendine
Kısa boylu erkekle sevgili olmak normal mi, çevrenin boy takıntısını takmalı mıyım?
Bir süredir flört ettiğim biri var ve onun boyu 160, benim boyum 175, her anlamda performansı aşırı iyi ve ilişkimiz ciddileşmeye de başladı ama etraftan hep olumsuz tepkiler alıyoruz
Sen baya uzunmuşsun da boş ver kimseyi takma eğer sana iyi geliyorsa devam et
Sevgili olmak normal çevrenin boy takıntısını da tak
eğer herşeyi kafaya takan bi kişiliksen bitir gitsin
Elalemin ne dediğini dert ediyorsanız sizin ilişkiniz yakında biter zaten
aynısını yaşadım sonradan kendini beğenmeye beni küçük görmeye başladı bitirdi gitti
İnsan olmayı karakterli olmayı başarmış biriyse boyuyla niye uğraşıyorsunuz ki
etraftakileri memnun edemezsin siz memnunsanız sorun yok
Bence kısa boylu erkekler daha şey. İyi
1.70 kısa mı sence
Çoğu kişi kısa diyor ben de ne kısa ne uzun olarak görüyorum kendimi her ortama uyum sağlayabiliyor boyum ayrıca kısa boylu erkekler daha şey demişsin de ne konuda iyi
Daha şey derken ney
Yazsana bana dmden
Kırılgan değiliz sadece merak ettim kısa boylular saha şey diyip sonra nokta koyup iyi ile bitince aklındakini tam söylememiş oluyorsun merak ediyoruz bizde
O zaman kısa boylu erkekleri seviyorsun
Skm kadar boyu var herkes dengiyle takılsın
Sevmeyi bilmiyorsun, can yakma bırak
Dışarıyının ne dediğini s et
Sen sevdikten sonra ne önemi var abla çevrenin
Bilmiyorum ama takılma
Ya siz mutlu olduktan sonra gerisi boş salla
Uyumlu değil aynı boy olsanız sorun olmazdı
Saçmalama ayrılma seviyorsan
Önemli olan sizin mutluluğunuz
Etraf susmaz sen etrafi dinlersen hay lolooo
Nasıl yani
Senin tercihin
Etraf , el alem konusacak. Kusur aramakta usta. Boyu yerinde olsaydi parasi var mı olurdu. Hadi diyelim parasi var , evi arabasi olur muydu.
Simdi diceksin parasi olanin evi arabasi olur , ama bazilari tercih etmiyo. Lafin kisasi elalem etraf hep konusur. Konusacak birsey bulur diyorum.
etrafı takmayın sız mutluysanız gerısı bos
Erkeğin kısası da ne bileyim. 😃
İşini görüyorsa si et
Boyu boyuna diye boşa dememişler
Takma ama evlenme kısa biriyle
Sende kısa boylu kıza dönüp bakma bile
1.60 erkek mk
Tom holland zendaya der geçerim
Çocuk çok kısa sen çok uzunsun bilemedim
İstemiyosan bana ver 145im
Takacakmışsın güni
kısa değil ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilimle arandaki çekim, saygı ve o bahsettiğin harika uyum varken milletin ne dediğinin zerre önemi yok aşkım 💅✨ Erkek dediğin kalbiyle, ruhuyla ve sana hissettirdikleriyle devleşir. Kalıplaşmış toplum baskılarına takılıp da elindeki o güzel enerjiyi hiç heba etme.
Kordon’da yürürken bile millet her şeye bir kulp buluyor zaten, milleti dinlersen mutluluğu kaçırırsın 💖 Sen onunla mutluyken dışarıdaki boş seslere kulaklarını kapat ve anın tadını çıkar.
Peki senin kalbin bu durumu tamamen sindirdi mi, yoksa sen de içten içe tereddüt ediyor musun? ☕✨