Bir süredir flört ettiğim biri var ve onun boyu 160, benim boyum 175, her anlamda performansı aşırı iyi ve ilişkimiz ciddileşmeye de başladı ama etraftan hep olumsuz tepkiler alıyoruz
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir süredir flört ettiğim biri var ve onun boyu 160, benim boyum 175, her anlamda performansı aşırı iyi ve ilişkimiz ciddileşmeye de başladı ama etraftan hep olumsuz tepkiler alıyoruz
Benim bi arkadaşım babası kısa olduğu için babasından utanıp kısa erkeklerle evlenmem diye düşünerek hep uzun boylu erkeklerle ya da kaslı erkeklerle falan sevgili oluyor çok şekilcilik yapıyor boy onun ilk şartı ama denk geldiği tipler de hep şerefsiz çıktı kızı ya kullandılar ya psikolojik şiddet ya aldatma ya küçümseme gibi şeyler yaşıyor. Ona da her zaman söylerim önce sana iyi olsun boy falan önemli değil. Eğer sen seviyorsan aranız iletişiminiz iyiyse ve sana değer veriyorsa sırf bu yüzden ayrılırsan inan çok pişman olabilirsin çünkü uyumlu birini bulmak çok zor oluyor hele ki güven duyabilmek falan çok zor. Sonuçta boyu o seçemedi ama seçebildiği davranışları ve olduğu karakteri kendi yarattı sen onun seçimlerini olduğu kişiliği değerlendir. İlerde senin de Allah korusun bi kaza geçirip tekerlekli sandalyede ondan daha küçük olmayacağının garantisi yok sonuçta
Arkadasin haketmis
İlişkiyi yaşayan sizsiniz, elalem değil. İkiniz bunu sorun etmediği müddetçe kalanının bir önemi yok. Geriye kalan insanlara s*ktir çekebilirsiniz gönül rahatlığıyla. Ayrıca günümüzde erkekler için gizli topuklar da mevcut ama bence sağlıklı olunduktan sonra boy bu kadar önemsenmemeli.
Ve yorumlarda kısa erkeklere laf eden toksik kadınlar, bizden değilsiniz. Ne itici bir hareket.
Kaliteli yorumu alkislamali 👏
Ben bu ilişkinizi kesinlikle destekliyorum ve ben de 171 cm bir erkek olarak kendimden uzun kadınları seviyorum. Boy farkının ilişkinizin değeriyle hiçbir ilgisi yok. Sen 175, sevgilin 160 cm olabilir; önemli olan aranızdaki sevgi, güven, saygı, çekim ve uyum. ‘Erkek mutlaka kadından uzun olmalı’ diye evrensel bir kural yok. Çevrenin ne dediğinden çok, sizin birbirinize nasıl davrandığınız önemli. Mutluysanız birkaç santimetrenin aranıza girmesine izin vermeyin. İlişki cetvelle değil, karakterle ölçülür.
bu coğrafyada sıkıntılı bir konu.
çocuğa da yazık elbet elinde olan bir konu değil ama bana sorsalar ben de o boy farkını absürt bulurum
bugün tamam dersin ama 1 sene sonra 5 sene sonra da , sosyal ortama girdiğinde de tamam biz buyuz der misin bunu sor kendine
Sevgilimle arandaki çekim, saygı ve o bahsettiğin harika uyum varken milletin ne dediğinin zerre önemi yok aşkım 💅✨ Erkek dediğin kalbiyle, ruhuyla ve sana hissettirdikleriyle devleşir. Kalıplaşmış toplum baskılarına takılıp da elindeki o güzel enerjiyi hiç heba etme.
Kordon’da yürürken bile millet her şeye bir kulp buluyor zaten, milleti dinlersen mutluluğu kaçırırsın 💖 Sen onunla mutluyken dışarıdaki boş seslere kulaklarını kapat ve anın tadını çıkar.
Peki senin kalbin bu durumu tamamen sindirdi mi, yoksa sen de içten içe tereddüt ediyor musun? ☕✨
Cevap
69Cevap
Hayatına bak mutlu olmaya bak
Sen mutluysan gerisi yalan
Kafanı takacak bişe yok
Ne olurki yani
Bir sebebi varmıymış kısa olması iyi değil diyenlerin
teşekkür @goldenwren
Bundan sonra beğenen arkadaşlara da şimdiden teşekkürler
Çevrene neymiş sevdiğinin boyundan 🤦🏼♀️
Seni fikfiklediginde komşuların arkadaslarin akrabaların hepsi birden mi orgazm olacak. Sen beğeniyorsan hoşuna gidiyorsa güzel begenmiyorsan kötü
ayrica tek kriter vuruşmak da degil
sevgi saygi sadakat. Liyakat hamarat hamiyet. Hakimiyet cesaret sosyokültürel konum ekonomik dilim iyi kalp ahlak güvenirlik toplum nezdinde gorulecek değer vs vs.
Siz mutluysanız sorun yok demek isterdim de bu sözler şimdiden aklına takıldıysa ileride daha büyük problemlere sebep olur. Ayrıca ortalamadan uzun bi kız olarak benimle aynı boyda sevgilim vardı. O da ortalamadan kısaydı. Kendisi baya boyundan rahatsız biriydi benide beğeniyordu. Komplekse girip aldattı. Yani kısacası görüntüden çok, boyunu kompleks yapıp yapmadığına dikkat et bence.
ya bence ilişkilerde bu sorun olmamalı kadın kısa erkek uzun olmalı diye şart konulması saçmalık bence seviyorsan takılmayın yani buna ben uzunum 187 yim mesela ama partnerimin kısa olmasını istemem yakın olsun isterim hatta benden uzun olsa bile hoşuma gider 190 falan olsa yani bence illa kadın kısa erkek uzun olmalı diye bir şey olmamalı diğer türlüsüde tatlı ben isterdim mesela 198 bir kız arkadaş hoş yani
Sen 150 olsaydın öyle demezlerdi çevre diyorsan ayrıl adama yazık etme sırf iyi diye ondan ayrılmıyorsun ve sçevre yorumu diye düşünüyorsan yazık etme adama eminim 180+ kaslı yakışıklı iyi biri vardır istediğin gibi olan ama bildiğim kadarıyla normalde 175 kızlar kısa erkek asla çsreemz bu iyi diye mi sürdü şimdi 10 cm topuklu gitsen düğünde o 20 25 cm mi giyecek o an ne düşünürsünbence sırf iyi diye oan bunu yapma birbrinize uyumlu değilseniz uzatmayın ikiniz de daha iyisine layıksınız bence
Kısa boylu erkekle sevgili olmak normal mi, çevrenin boy takıntısını takmalı mıyım?
Bir süredir flört ettiğim biri var ve onun boyu 160, benim boyum 175, her anlamda performansı aşırı iyi ve ilişkimiz ciddileşmeye de başladı ama etraftan hep olumsuz tepkiler alıyoruz
Sizin ilişkiden millete ne o çok samimi olan arkadaşların lafına güvenme ve dinleme ay şekerim onda ne buluyorsan baksana kısacık diye dalga geçenler kimseyi beğenmeyip sağda solda ben neden yalnızım diye zırlarlar
Bence çevreni değiştir, takıntılı insanlardan oluşan bir çevreden hayır gelmez, bak seni sevgilinden ayırmaya çalışıyorlar, ya da çevreyi hiç umursama, ciddiye bile alma.
Sonuçta siz biribirinizi seviyorsanız çevreye b*k yemek düşer.
Bir süre sonra etrafında kimse kalmayacak sadece onunla olucsksın özellikle evinizin kapısını kapatıp içeriye çekildiğinizde ozaman iyi ki etrafı dinlememişim diyeceksin
Ben 183’üm yani ben de uzun değilim kadınlara göre.. Kadınlar resmen büyük baş arıyor yanına, erkek değil.. Yetmiyo mu 175 15 santim var işte yeter sana diğer bacılarının hakkına girme 180+ arayışına çıkıp bulmuşsun zaten
Elalem ne der diye takıyorsun da sevgili olmadan önce aklın neredeydi, çocuk adamın çocuk kadar olduğunu kendi gözlerinle göremedin mi, baştan kabul etmeyecektin kriterin varsa veya dedikodulara kulak tıkayamıyorsan
Hayır takmamalısın. Derler ki “ Kadın vardır rezil eder, kadın vardır vezir eder”.
Sen takıyor gibi bakarsan herkes bakar. Sen umursamazsan kimse oralı olmaz inan.
Sevgi boya göre mi şekillenir.
Surete aldanan , hakikati ıskalar.
Dış görünüşe göre ilişkiyi şekillendirmeye çalışan , kendi görmek istediği görüntüyü sever.
Eğer sen eksik parçanın o olduğunu düşünüyorsan boş ver diğerlerini. Zendaya'yla Tom Holland gibi takılırsınız. Ne olcak ki?
Senin boy takıntın mı var yoksa çevrenin mi? Yani senin takıntın değilse bu niye düşünüyorsun? 😂
Takıntı çevrenin değil senindir. Takıntı sende olmasa çevreyi duymazdın. Ki adam senden uzun zaten. İdealdir. Mutluysan huzurluysan gerisini takma
Onlar hep kıskançlıktan oluyor emin ol siz mutluysan uz elaleme giren çıkan ne bas nikahı keyfine bak 😉😉😊
Başka yeri büyük olsun boş ver, seni ilgilendiren kısmı o, bende 172 boyundayım ama 190 boyundaki adamda olmayan şeye sahibim
Mühim olan boyu değil işlevidir. Arada zaten çok fazla fark yok takılma partnerine güven ona sarıl kimse senin mutluluğuna karışma hakkı yok
Bilmiyorum kötü bir durum fiziksel özelliklere takıntım hiç olmadı ama yanımda da çocuğumu tasır gibi olmakta istemem heralde
Erkek oluncamı sorun oluyor kadın olunca olmuyırmu? benım ablamda 150 falan enıstem 182 ama hıc sorun etıgını gormedım arada uçurum kadar boy farkı var ama eniştem kendını yakıştırmış ama ablam yakıştırmamış heralde onu ıkı kere aldattığına şahıt oldum dıkkatete oda senı aldatmasın ilerde oda belkı kendıne senı yakıştıramıyordur seni kimsenın içini bilemezsin diymi
Polyanacılık oynamayın kız 10 cm daha uzunsa bu tabiki bir sorun
Yani 15 cm uzunsun erkekten az değil erkekte hobbit mi awk 1.60 ne
Çevreyi salla mutluysan tadını çıkar bir önemi yok gerisinin
Etraf her şekilde konuşacak bir şey bulur takma elalemi sen seviyorsan gerisi boş...
Gönül senin, aşk senin derdi tasası onlara mı kalmış? Takma allasen, inadına takma 😊
Yani beni iterdi sen seviyorsan devam et bence
Aldırma ama senden cok başkaları her zaman sorun edecek mutlaka
Yani tercih meslesi ama karakteri iyşyse sorun etme
Sev onu, saçlarını okşa kendisini buruk hissetmesin 😃😁
* ilişki olmuyor herhalde bu devrin insanının sıkıntısı
Sen baya uzunmuşsun da boş ver kimseyi takma eğer sana iyi geliyorsa devam et
Sevgili olmak normal çevrenin boy takıntısını da tak
eğer herşeyi kafaya takan bi kişiliksen bitir gitsin
Çevrenin ne dediğine takılacak olursan hiçbir konuda asla mutlu olamazsın, ilişkiniz güzelse devam et.
Performansı Aşırı iyi yani kızımızı yatakta güzel tokatlıyor ama boyu kısa fakat performansı iyi değişik
Elalemin ne dediğini dert ediyorsanız sizin ilişkiniz yakında biter zaten
aynısını yaşadım sonradan kendini beğenmeye beni küçük görmeye başladı bitirdi gitti
Boy eşitken bile olmaz diyoruz sen uzunken olur mu sence , laf atarsa birisi sen enişteyi korursun artık tamam aşkın yaşı görünüşü tırı vırı da bu kadar da olmamalı ya
Kıskanıyolar mutlu birilerini görünce.
Umursama her şey boy değil ya
Geçen gün bir AVM de gördüm ama adam cidden 1.55 felan kadın 1.75 felan el ele tutuşup geziyorlar inan bana herkes onlara bakıyordu.
İnsan olmayı karakterli olmayı başarmış biriyse boyuyla niye uğraşıyorsunuz ki
10 cm. Fazla biraz ama etrafı takmamayı öğreneceksiniz 🙄😬 madem seviyorsun kafa karışıklığı yapma kendine
yav sen mutluysan millete ne kendi hayatlarıyla ilgilensin
Önemli olan sevgi başkalarını düşünme ilişkini düşün önemli olan senin ne istediğin
Ayakta s*kmek için tabureye cıkıyordur her pozisyona giremez ki baska adammı kalmadı fhshs
Bence kısa boylu erkekler daha şey. İyi
1.70 kısa mı sence
Çoğu kişi kısa diyor ben de ne kısa ne uzun olarak görüyorum kendimi her ortama uyum sağlayabiliyor boyum ayrıca kısa boylu erkekler daha şey demişsin de ne konuda iyi
Daha şey derken ney
Kırılgan değiliz sadece merak ettim kısa boylular saha şey diyip sonra nokta koyup iyi ile bitince aklındakini tam söylememiş oluyorsun merak ediyoruz bizde
O zaman kısa boylu erkekleri seviyorsun
Çevre her zaman eleştircek bir kusur bulur nasil mutluysaniz oyle gidin boş ver
Oo senin boyda hatikaymis ya altina tabure alması gerekir
Hayır tabiki de çevre mi sevgili oluyor sanki boş yapmasınlar.
10 cm çok mu fark ediyo ki dışarıdan bakınca
Seni nasıl sevdiğine bak güven veriyor mu vs boy önemli değildir
tom holland ve zendaya gibi, ilişki güzelse bi önem yok.
Erkeğin kızdan kısa olması biraz rahatsız edici bir görüntü
etraftakileri memnun edemezsin siz memnunsanız sorun yok
Devede de boy var ama eşeğin arkasından gidiyor
Etraf susmaz sen etrafi dinlersen hay lolooo
Nasıl yani
Senin tercihin
Etraf , el alem konusacak. Kusur aramakta usta. Boyu yerinde olsaydi parasi var mı olurdu. Hadi diyelim parasi var , evi arabasi olur muydu.
Simdi diceksin parasi olanin evi arabasi olur , ama bazilari tercih etmiyo. Lafin kisasi elalem etraf hep konusur. Konusacak birsey bulur diyorum.
1.60 ne yaaa bir kriteriniz olsun beeee
160 erkek hiç görmedim desem nerden buldun knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?