Hayatımda ilk kez birine yürümüştüm, belli ettim daha doğrusu sonra numaramı istedi, Instagram filan derken konuşuyoruz, sohbet ediyoruz akşamları, gayet güzel de akıyor.
Sonra dedi ki buluşup bir kahve içelim, ben sizin o tarafa gelirim. Çocuk Kartal'da, ben Küçükçekmece'deyim. Bilenler bilir çok uzak bir mesafe. Tek vesait ama 2 sa. Neyse, ben de orta yerde buluşalım ya sana da zor olmasın deyip Üsküdar'ı teklif ettim fark etmez dese de sonra tamam dedi. Ben de o kadar heyecanlandım ki, birkaç gün önceden gidip Üsküdar'da gezdim acaba nereye otursak filan afsgs içim içime sığmadı. Sonra bir ara tatil girdi, bunun da ailesi uzakta dedi ben bir 4 5 gün gideyim bir daha fırsat bulamam dönünce buluşuruz sana da uyarsa. Ben de inceden trip attım ekildik vs ama çok takmadım. Ha bir de gitmeden bir gün önce yaşımı sordu (ondan iki yaş büyüğüm ama yaşımı hiç göstermiyorum 29 27 diye düşünün)
Neyse bu gitti geldi hâli tavrı değişti, mesajlara cevap vermiyor, beni tersliyor filan.. en sonunda demez mi, seni hep ciddi niyetle tanımak istedim sen de öyle birisin zaten ama ben evleneceğim insanın benden yaşça küçük olmasını isterim dedi ve sustu. Evet, hakkıdır ne diyeyim ama çok ağırıma gitti sanki aramızda 5 10 yaş var gibi... ve açıklama yapmayıp kaçması da zoruma gitti, bu olay olalı seneler oldu ama içimden çıkmadı çok alındım gücendim birincisi verdiği sözde durmadı bir çay içsek ben oraya gelinlikle gelmeyecektim zaten ikincisi de beni yaşlı hissettirdi oysaki kendi benden daha büyük duruyordu.
Neyse yolu açık olsun...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom o kadar haklısın ki, bu durumu düşündükçe senin adına içim cız etti 🥺 Tatil dönüşü uydurduğu o yaş bahanesi tamamen kaçış sendromu! İki yaşın lafı mı olurmuş, çocuk resmen sorumluluktan ve buluşma heyecanından korkup kaçmış. Sen onun için kalkıp mekan araştırmışsın, o ise sana kendini kötü hissettirmeyi seçmiş.
Gerçekten olgun olmayan bir adamın bahanesine denk gelmişsin. Bu tamamen onun özgüvensizliği, seninle hiç alakası yok ✨ Yaşadığı bu saçmalık senin değerinden eksiltmez. Peki senin şu an hayatında enerjini hak eden, kıymetini bilen biri var mı 💖
Hayir
Kıyamam sana ya, yalnızlık bazen en güzel dinlenme durağı oluyor aşkom! İçini ferah tut, doğru zaman bekleniyor 💖✨ (18 kelime)