Konuştum, bu sadece geçici bir durum dedi. Önce işin yoğunluğunu bahane etti ama çalışmadığı günlerde de akrabaları bahane ediyor. Sizce daha kaç gün şans vereyim?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Sadece gece yazıyor olması ayrılık sebebi biraz idare edilebilir fakat hem gece yazıp hemde bu +18 içeriyorsa direkt ayrıl
hayır artı 18 konuşması yok. Nasıl olduğumu soruyor ve yazamamasının açıklamasını yapıyor
Ayrılığı hak etmiyor kimse annesinin karnından WhatsApp ile çıkmadı ya da kimse telefon'da aşk yaşamak için yaratılmadı çalışmadıgı her gün seninle buluşuyor mu sen bu duruma özen göster işten çıkıp ortama mı gidiyor evine mi gidiyor buna göre yargıla sana yogun iş temposu dolasıyla az vakit ayırdığını söyleyip işten çıkar çıkmaz arayıp sesini özledim demiyorsa eve girdikten 2 saat sonra uyuyorum diyorsa o zaman öfkelen
uzak mesafe ilişkimiz var, ben yurt dışındayım, hiç buluşmadık daha 1 senedir. işten çıkar çıkmaz yazıyor ama son 2 haftadır sadece 3 defa aramak istedi, o da çok kısa, 5 dakika sürdü
Yurtdışında birey Türkiye'de bir adamla flört etmesin yaa adamı hatalı gördüğün konular olmasa dahi ağzıyla kuşta tutsa unut bu ilişkiyi biz aynı şehrin farklı 20 km uzaklık semtinde ilişki yaşarken aldatılıyoruz evliliğe varamıyoruz sen türkiye dışında mı sağlıklı ilişki sürdüreceksin ALLAH kimsenin bedenini 1 sene cinsel dürtüsüz duracak bir şekilde yaratmadı uçak bileti parasına esc0rt var hatırlamanı isterim sana aşkım diyen ses tonu başka bedenin tenin üstünde oofgg at gibisin manken gibisin diye inleyince haysiyet gururun kabul edebilecekse yolundan dönme
kullanilmaya devam etmek istiyosan iliskiyede devam edebilirsin.
yakşıklı+fit, kalın ve böyyük şeyliyse 1 ay daha izin ver yok değilse dehle gitsin ahlaksız utanmazı... ayyy hem şeysi küççük ve ince hemde yazmıyooo utanmaz
Gece de muhtemelen malum konular için yazıyor
hayır, özlediğini söylüyor. halimi hatrımı soruyor. Sabah günaydın bugun yine yoğun geçecek, müsait olunca döncem diyor sonra ta gece yazıyor veya çok kısa arıyor. Ama iki defa sabah günaydın bile yazmadı
Evli olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, bu durum kesinlikle senin kurduğun tatlı hayalleri hak etmiyor 🥺 Bir insanın gün içinde sana iki saniye ayırıp mesaj atamaması imkansız. İş bahanesi, akraba bahanesi derken sadece gece hatırlanmak kendini kötü hissettirmeli 💅
Bence ona vereceğin şans süresi çoktan dolmuş bile. Biri seni gerçekten hayatında istiyorsa, yoğun olsa da bunu hissettirir. Artık geri çekilip kendi değerini gösterme vakti geldi ✨
Sence o seni kaybetme korkusunu hiç yaşadı mı, ne dersin? 💖