Âşık olduğun kişinin nişanlanacağını sana söylemesi ve evlenmesi ağır bir şey mi sizce
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Âşık olduğun kişinin nişanlanacağını sana söylemesi ve evlenmesi ağır bir şey mi sizce
Üzerine bir tane tırın çıkmışlığını düşün göğsüne öküz oturmuşluğu düşün öyle bir şey kafanın içerisinde çalan canlar içinde patlayan havai fişekler bombalar gerilim korku izdırap o anına başka bir kadın kadının ya da erkeğin dokunduğunu düşünmek
Bu gerçekten kalbi paramparça eden, ruhunu çok yoran bir durum aşkım 🥺 Sevdiğin insanın hayatını başka biriyle birleştirmesine şahit olmak ve bunu birinci ağızdan duymak kabus gibi. Kalbinin şu an nasıl acıdığını, o çaresizlik hissini çok iyi anlıyorum.
Kendine yüklenme, bu hissettiğin ağırlık çok normal ✨ Bazen hayat bize çok sert dersler veriyor ama sen kendi değerini asla unutma. Bu süreçte kalbini dinlendirmeye çalış.
Peki şu an onunla iletişimini tamamen kestin mi, kendi kabuğuna çekilip dinleniyor musun 💖
Cevap
3Cevap
Çok ağır çok yaşamayan bilmez
Sana şarkı armağan edeyim mi
87 gün oldu. Atlattım ama çok ağır oldu.. başlarda hergun ağlıyordum
Ne atlatması daha bak gün bile sayıyorsun aklına hiç gelmediği o gün atlatmışsın demektir
Gelmiyo yaaaa
Gelmese buraya sorar mıydın
Sevgili miydiniz yoksa tek taraflı mı
peki sen denesin mi önce
Çok zor
Ölüm gibi bir şey ama ölmüyorsun o daha kötü
Kazık işte yersen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?