Bu evleneceğini hissettiğin kişiyle evlenme şeyi gerçek mi bilenler yorum yapabilir mi nedir nasıl bir şey bu?

Ben 20 yaşındayım çocuk 25 yaşında 1 senedir beraberiz evlenmek istemedigini söylüyor ama ben ayri olduğumuz zamanlarda bile evleneceğimizi hissettiğim için içimde bir huzursuzluk olmuyor. Evleneceğin kişiyi hissedersin diyolar doğru mu bilmiyorum karşılıklı bir his mi (ikimizinde evleneceğimizi hissetmesi mi) lazım böyle bir şeyin doğruluğu için anlamadım. 4 saat önce de ben dile hiç getirmeme rağmen ben ciddi ilişki insanı değilim eski hayatımı arıyorum daha fazla ilerletip senide üzmek istemiyorum tek bir kisiye bağlı kalmak istemiyorum hoşlantı oldu yalan yok zaten nasıl olmasın seviyorum ama daha da ilerletip daha kötü olmamamızı istemiyorum evlilik düşünmüyorum ben daha önce de dile getirmiştim dedi bende istediğinin olmasını istedim zorda olsa kabullenip tamam dedim ama benim içimde anlamsızca bir evleneceğiz hissi oluyor istesem de durduramıyorum bunun için hiçbir ümit yok imkanı yok gibi hatta ama şu his beni sabrettiriyor niye bilmiyorum ama kendisi de daha öncesinde bitirmeyi deneyip bitiremediğini söyledi dün gece düşünüp sabah uyanır uyanmaz bitmesini söyledi saçma sapan bir insan ona rağmen boyle (hesap vermek istemiyormuş annesi bile sorgulamıyormuş annem bile nerelerde nabtığımı sormuyor diyor oysa sadece nabıyosun diye soruyorum bir yerlere gitmesine bile karışmıyorum arkadaşlarıyla her yere gidiyor şehir dışına kafelere tatile vs. sadece hayatında benden başka kızlarla olmasını istemediğimi soyluyorum bahane olarak kattı her şeyi işte kısaca alakalı alakasız ne varsa.) Ben istediğin olsun tamam deyip kabul ettim ama kopamiyorum merak edip stalkliyorum hâlâ imkanı falan da yok ama şu içimdeki lanet his hiç gecmiyor böyle birini istermiydim bilmiyorum sorguladım dediklerinden sonra ama evlenme hissi sürekli sürekli oluyor ve devam ediyor ayrı olsak bile rahatlık oluşuyor bende Allah sabrını verdiği için mi kendimi çok uzemiyorum sakin duruyorum yoksa gerçekten böyle bir şey olacağından dolayı mı bilmiyorum.
Bu evleneceğini hissettiğin kişiyle evlenme şeyi gerçek mi bilenler yorum yapabilir mi nedir nasıl bir şey bu?