Ben 20 yaşındayım çocuk 25 yaşında 1 senedir beraberiz evlenmek istemedigini söylüyor ama ben ayri olduğumuz zamanlarda bile evleneceğimizi hissettiğim için içimde bir huzursuzluk olmuyor. Evleneceğin kişiyi hissedersin diyolar doğru mu bilmiyorum karşılıklı bir his mi (ikimizinde evleneceğimizi hissetmesi mi) lazım böyle bir şeyin doğruluğu için anlamadım. 4 saat önce de ben dile hiç getirmeme rağmen ben ciddi ilişki insanı değilim eski hayatımı arıyorum daha fazla ilerletip senide üzmek istemiyorum tek bir kisiye bağlı kalmak istemiyorum hoşlantı oldu yalan yok zaten nasıl olmasın seviyorum ama daha da ilerletip daha kötü olmamamızı istemiyorum evlilik düşünmüyorum ben daha önce de dile getirmiştim dedi bende istediğinin olmasını istedim zorda olsa kabullenip tamam dedim ama benim içimde anlamsızca bir evleneceğiz hissi oluyor istesem de durduramıyorum bunun için hiçbir ümit yok imkanı yok gibi hatta ama şu his beni sabrettiriyor niye bilmiyorum ama kendisi de daha öncesinde bitirmeyi deneyip bitiremediğini söyledi dün gece düşünüp sabah uyanır uyanmaz bitmesini söyledi saçma sapan bir insan ona rağmen boyle (hesap vermek istemiyormuş annesi bile sorgulamıyormuş annem bile nerelerde nabtığımı sormuyor diyor oysa sadece nabıyosun diye soruyorum bir yerlere gitmesine bile karışmıyorum arkadaşlarıyla her yere gidiyor şehir dışına kafelere tatile vs. sadece hayatında benden başka kızlarla olmasını istemediğimi soyluyorum bahane olarak kattı her şeyi işte kısaca alakalı alakasız ne varsa.) Ben istediğin olsun tamam deyip kabul ettim ama kopamiyorum merak edip stalkliyorum hâlâ imkanı falan da yok ama şu içimdeki lanet his hiç gecmiyor böyle birini istermiydim bilmiyorum sorguladım dediklerinden sonra ama evlenme hissi sürekli sürekli oluyor ve devam ediyor ayrı olsak bile rahatlık oluşuyor bende Allah sabrını verdiği için mi kendimi çok uzemiyorum sakin duruyorum yoksa gerçekten böyle bir şey olacağından dolayı mı bilmiyorum.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
açıklamanın tamamını okumadım çok uzun ama bende böyle hissetmiştim..
2 yıl konuştuk, ayrı olduğumuzda bile mutluydum ilerde kesin evlenecez "bu çocuk benim kaderim!" derdim ama o iş öyle olmadı işte o çocuk gitti ve bir daha hiçbir şekilde aramadı, yazmadı. bende öyle tabi..
E o zaman sen kafamı denk ettirmem için güzel bir sebep olabilirsin özelden bir konuşabilir miyiz kafamda sorular var
Buradan da sorabilirim fark etmez ama şu dang.. alak kafamdan kurtulayım yeterki
mesaj kutumu açtım, yazabilirsin..
Sadece takip ettiğin üyelerden mesaj alabilir yazıyor
Ya buradan da sorabilirim sorun değil fark etmiyor ben uzar diye öyle dedim
tamam olur, dinliyorum seni..
Nasıl bitirdi neler dedi mesela konuşarak mı bitirdi yoksa direk mi yok oldu ortadan
Ve sen nasıl tepki verdin nabtın ne dedin
beni başlarda çok severdi değer verirdi. hatta üniversite tercihlerinde bile "sen hangi şehri istersen orayı tercih veririm diyordu. bende "senin geleceğin, sen bilirsin" derdim.
o ; "yok, sen ne dersen o, yoksa gitmem / okumam" derdi.
sonra değişmeye başladı durup dururken..
artık konuşmayalım falan derdi bende "tamam sen nasıl istersen " diyordum üzülsem de ama hiçbir zaman"gitme, kal" demedim..
sonra tekrar gelir sensiz yapamıyorum falan diyordu her geldiğinde ben kabul ediyordum.
bir gün aniden "artık gerçekten bitirelim" dedi. bende "tamam" dedim.
o günden sonra o da yazmadı / aramadı bende öyle..
Numaralarınızı silip her yerden takipten çıktınız mı peki
evet öyle yaptık
şu an iki yabancı gibiyiz
Biz hala duruyoruz normalde benim silip çıkarmam lazım o dediklerinden sonra ama kıyamıyorum ondan bekliyorum ilk adımı zaten silip çıkarsam da fark etmicek yine sürekli kontrol edicem bir kaç gün sonra o çıkarır belki ama bilmiyorum
bizim de iki yıl boyunca öyleydi, konuşmazdık ama dururdu numaralar..
hatta Instagram'dan fake hesap açıp konuşmaya çalışırdı ama sonra tamamen bitti işte.
Bir kere o kelimeyi söyleyince devamı geliyor ilk bitti denildiği zaman zaten bitiyor komple biz sadece süründürerek bir yerlere getirme çabasında oluyoruz boşu boşuna
Kız olarak bir şey yapamıyoruz maalesef ki tüm her şey erkeğe bakıyor zaten her şeyin elde olması bile onlara bağlı onların düşüncesine bağlı onlara göre hareket ediyoruz ne diyorlarsa oluyor biz bitti desek bile duygusal bakıp dönüyoruz daha çok bağlanıyoruz ama erkekte öyle değil..
1 senedir ilk ve gerçek ayrılığımız oldu ayrılmak için değil dediği iğrenç şeylerle geri dönüşü olmayan bir bitirme oldu ama içimde evlenme olacak hissi taşıyorum akılsızca
yani ne olur bilmiyorum umarım hayırlısı olur senin için ama olmazsa da üzülme eminim daha iyisi çıkar karşına..
Senin için de umarım hayatın hakkında hayırlısı olur 🙃 her şeyini silip attım takiplerden de çıkardım numarası da yok benim rahatsız olduğum istemediğim kişilerin hepsini geri takip etmeye başlamış dedikleriyle birlikte her konuda her şeyde bitmiş oldu tesekkur ederim yorum yapıp cevap verdiğin için 💕🙃
öyle yaptıysa vazgeçmen daha kolay olur, teşekkürler güzel dileklerin için.. 💛🧚♀️
Trooll
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!