1 buçuk sene sevgililik. Beni bıraktı, 2 aylık kızla evleniyor. Sizce nasıl sakin kalabilirim, ne yapabilirim.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 buçuk sene sevgililik. Beni bıraktı, 2 aylık kızla evleniyor. Sizce nasıl sakin kalabilirim, ne yapabilirim.
Cevap
15Cevap
Seni kullanmış böyle se.. re.. fsiz.. lere erkek denmez bunlardan insan bile değiller bir insanın duygularıyla oynamak bir insana bir Müslümana yakışmaz sen Allaha sığın gerisi takdiri ilahi adalet
Hakkımı haram edemedim cehennemde yanmasına kıyamam ama mutlu olmasın bu dünyada. :'( öyle yapiyorum Allah büyük tesekkür ederim 🌸🌸
Bi kere yüzüne helal edince sonradan haram edilmiyormuş. Gidip tekrar haram ettim demek lazım. Öyle Allaha sığınıyorum bu süreçte 🥲🩷
Kalbinden ne geçiyorsa o kabul olur. Insanlar 2 yüzlü sen ona buna bakma.
Allaha havale ettim zaten o bu dünyada mutlu olamaz senin hakkına girmiş yani
Üzüldüm senin adına ya kusura bakmada siz kızlarda da aklinizi kullanın bu yav.. şak.. lara niye hemen güvenim her dediklerini yapıyorsunuz
işte o yüzden ben birçok kıza diyorum ki sevgilinizle herşeyi yaşamayın özellikle de cinsellik.
çünkü böyle ortada kalınabiliyor.
Şimdi anlattığın duruma bakılırsa yorum yapamam, daha çok detay lazım. Bazen o kişi haklı da olabilir haksız da olabilir. bilemeyiz.
Ya ilk sevgilimdi zaten herşeyin ilki onunla oldu. 26 yaşındayım. Bana kalsa ölsem bırakmazdım. Herşeyi olmasada neredeyse herşeyi yaşadık.
Oldurmayacağını gördü direkt ayrıldı. Benim sevgmi umursamadı
Anladığım kadarıyla çok yanlış yapmışsın. Piyasada öyle adamlar var ki herkese güvenmeyeceksin.
Bak ben bile bazı durumlarda empati yaparım o kadının bana olan tavırlarını anlarım. Zorlamam, derim ki senin yerinde olsam ben de öyle yapardım o yüzden onu sıkıntıya düşürecek şeyler söylemem de.
Ne var ki her önünüze gelene inanmayınız, seven insan böyle de yapmaz. Karakterine tüküreyim o adamın, bir şey diyemiyorum artık. Bu da sana ders olmuştur umarım.
Ve bir de umarım ki kendini sıkıntıya sokacak bir şey de yaşamamış olasın.
Bir şeye zorlamadı ama ikna etti. Bir tek kızlığımı almadı geri kalan herşeyimi söküp aldı. Ne kadar sevdiğimi bağlandığımı biliyordu. Bilmiyorum şimdi çok mutludur o. Züürt tesellisi gibi geliyor birdahakine akıllanırsın. Ben beni bırakacağına inanmamıştım. Aklına bile gelmiyorumdur. Psikoloğa git dedi
Anladım, geçmiş olsun... Ben burada senin gibi kızlara sürekli yazıyorum. O kızlar, Hayır biz evleneceğiz zaten diyorlar.
Yaw dünyanın 40 türlü hali var aha ki olmadı o zaman ne yapacaksın? diyorum.
Yine aşırı güvenden bahsediyorlar. Yaa bak bir atasözü var... "Gelin ata binmiş, Ya nasip demiş".. Bu ne demek biliyon mu? Yani atın üzerinde evlenmişsin kocana doğru giderken bile her an her şey olabilir. Yani o kadar kesin konuşmak iyi değildir.
Keşke bizlerin söylediklerine kulak assanız ama bizlere itimat etmez, sevdiğinize güvenirsiniz. Ne diyim ben şimdi?
Ztn bida asla bu kadar güvenmem sevmem. Eşime dahi güvenmem artık. Herkes herzaman gidebilir. Zürt tesellisi olarak ders aldık diyelim. Şimdi o mutlu tuva kuracak benim kimseye güvenim itimatım kalmadı
Şimdi şu var, gidip hırsıza güvenip malını teslim edersen zaten bu adam hırsız çalacaktır.
Seninki de o hesap olmuş. Kime güveneceğinizi bilmezsiniz. Her eli yüzü düzgün kişi ADAM değildir, her seni seviyorum diyene inanmayacaksın. Burada erkekler kadar siz kızlar da sıkıntılı. insanları ilişkiden soğutuyorlar seni çok iyi anlıyorum.
Ölüm hariç her şeye çözüm vardır ilişkinizin uzun olması evlilikle sonuçlanacağı anlamına gelmez
maalesef öyle ben çok bağlandım.
Bağlanma Türkcell hayata bağlan
Manyak ya ne alaka fjfjjd güldürdün ya sağol 🥹🤭
Yani geri dön hayata yaşamaya devam et çözüm her zaman vardır
boş ver evlensin çünkü bunun altında başka şeyler var
Görücü usulü evleniyor. Ailesi müsade etmemişti o da guru yaptı. Vazgeçti benden
Sende buna inandın mı
Bilmiyom ya
Anlatırım sana
Dünyanın sonu değil. Bende deli dolu aşıktım başkası ile nişanlandı.
Bu acıyı yakıta dönüştürmezsen seni düşürür.
Kimse için perişan olmaya değmez
Öyle ama odaklanamıyorum başka bişeye. Aklım hep gidişinde şimdi onla ne kadar mutlu olduğunda.
Diyelim çok mutlu ya da çok mutsuz ne değişir senin için?
Aklının hep onda olmasının sana faydası ne?
Sürekli bunu düşünürsen nereye varabilirsin?
Benim ki yoğun bi 7-8 yıl ama iniş çıkışlar oldu bana öyle bi ayrılık gerekçesi sunduki izahı yok yani dedim ben bunun için mi bu kadar zamanımı verdim.
Nişanlamış dönüp profiline bile bakmadım çünkü bu benliğime hakaret olur.
Beni düşünmeyen insanın hayatından bana ne.
Dünyada erkek mi yok?
Yaşadığın hisleri bir daha yaşamam mı sanıyorsun?
Bu gece üzülürsen üzül yarından itibaren yoluna bak. Herkesin bir nasibi vardır.
Çok tesekkür ederim. Ben ağlasm da tüm gün düşünsem de dönmeyecek. Anlamayacak biliyorum. Kendi kafasından doğrusu bu diyor. Olan bana oluyor. Sizinki birde kaç senelik. Allah size güç vermiş. Herkes her an gidebilir bunu öğrendim ilk aşkımdı. Kahrolsam neyi çözecek. Çok ah ettim ona kıyamam ama yuva kuramaz kursa da faydasını göremez inşallah.
Maalesef acılar çok öğretici oluyor.
Dönüp bakmam. Her konuda daha iyisini bulmazsam da kendime de bakmam.
Acını yönetmeyi bilirsen yakıt olur.
Sana kıymış ya, ne olursa olsun kendine bak. Git spora başla ya da ne iş yapırsan onda iyi ol, kendine yatırım yap kimsenin kalbini zorla kazanamasın ama bakarsın nasip seni bulur, yeterki kendine inan gerisi hikaye
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ömüne bakmalısın
100m insan var Türkiye’de dünyada 4.5 milyar insan yeterli sebep
Cinsellli icin senle takildi. Namuslu kizi bulunca da evlendi helal olsun
Ne alakası var benim ilk sevgilimdi.
26 onunda aynı.
Boşvereceksin
İki aylık değildir o kız
Görücü usulü
Milletin evliiligi ile oynama. Sus otur kösende önüne bakk
yavru o kız 2 aylik degildir sen onu bilde once
Biz en son 15 haziranda iletişimi kestik. 9 temmuzda sözlendi. 18 ağustosta nişanlanıyor. Gittiğin yolda ben ölüyorum iyi olamıyorum dedim engelledi
sağlığın yerındemı?
Niye ayrıldınız
Ailesi istmeedi. Görücü usulü evleniyor
Allah ım sabır versin madem öyle neden söylememiş yani ailenin öyle bi niyeti vardi ise bir sene neden oyalamış duygunla
Teseklür ederim ben sınava hazırlanıyordum üzmemek için demedi. Sınavdan kısa süre sonra bıraktı.
Rabbim sabır versin zor ya. Ne deyim keşke erken deseymiş daha iyi olurmuş bir sene cok uzun.
Seni istemeyeni gom gitsin
Neden ayrıldınız ki
Ailesi istemedi guru yaptı
Neden istemediler
Türbanlı istiyormus. Birde kuzeni aracıydı o sıkıntı çıkardı
Baya saçma gelişmiş olaylar burcun ne peki senin
2 aylik kiz senin yapamadigini yapmis demek ki..
Görücü usulü. Aileler önceden tanışıyormuş
Sonuc olarak o yapmis, sen yapamamissin.
@Falandı_Filandı kültürüne akrabağlarına en uygun kişiyle evleniverfi
Sende evlen
Dusunmeyerek
2 aylık değildir o
Görücü usulü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an kalbinin ne kadar acıdığını ve hissettiğin o haksızlık duygusunu çok iyi anlıyorum. Yaşadıkların gerçekten çok ağır ama lütfen kendi değerini başkasının hırsına teslim etme. İki ayda alınan kararlar genelde kaçış ya da mantık evliliği olur, gerçek aşkı göstermez.
Şimdi o adamı tamamen engelliyor ve kendi hayatının başrolüne geri dönüyorsun. Sen çok güçlüsün. Peki bu süreçte seni toparlayacak yeni bir hobiye başlamaya ne dersin? ✨🥺💖