Kaçmaya karar verip akşam oyun çevirerek geri evime dönmüştüm oda ailesine karşı gururu kırılmıştı.. Bana gğveni bitti orada 2 aydır peşinde koşuyodum zaten... Sonra sinirle arkadaşla konuşurken annesine değecek şekilde küfür ettim onu gördü 10 gün oldu ne ben iletişim kuruyorum ne de o engelliyim zaten beni istemiyor... (bende anca başka numaradan falan arayabilirim ama aramıcam)... Kötü şeyler yaşadık son 3 aydır evet ama öncesi güzeldi bunları hiç görmedi, beni istemeye geldi, her sorununda yanımdaydım... Kötü şeylere bakıp senin hakkında yanılmışım dedi bana.. İyi şeyleri hiç görmedi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
"Seni istemiyorum, sana artık güvenmiyorum, ölsen cenazene bile gelmem diyen, her yerden engelleyen erkek" daha nasıl bir kanıt bekliyorsun :D :D
Mantıklı... Beynim sevmiyor diyor, kalbim bu sözleri kızgınlıkla söyledi diypr
Kalbin sana bu uğurda boşa harcadığın (ve harcayacağın) zamanı geri verebilir mi? :D
Hayır..
Başka sorun var mı? :)
Yok teşekkür ederim
reca ederim selametle :D
Sevdi sevmedi bilmem ama bunu bana yapsan artık senden sadece nefret ederdim.
Oda nefret ediyor :(
Haklı.
Heryerden engelliyim 10 gündür... Annesi silmemiş hala beni, sence ben siliyim mi yoksa onun silmesini mi bekliyim
Sil rahat bırak adamı
bir şey yapmıyorum ki
sende yamuk ustune yamuk yapmıssın bırde anasına kufur etmıssın anaya kufur etmek cınayet sebebı bu ulkede anasına kufur ettıren bır erkek karısına ne yapmaz bence yanlıs olan sensın helal olsun erdemlı bır cocukmus
Ama işi istemeden kaçma noktasına getiren onun söz verip tutmaması oldu. Birde açık açık bana o zaman sana öyle demek zorundaydım dedi.. Ya küfür de çok sinirlendiğim için cümle sonuna yazdığım ikş harf sadece hepsi bu
ıyıde tutarsız seyler soyluyorsun "Kaçmaya karar verip akşam oyun çevirerek geri evime dönmüştüm oda ailesine karşı gururu kırılmıştı." bunu sen soylemedın mı?
Evet. Kaçalım diye zorladı ilişkiyi bitiricem ya da dedi korktum bende tamam dedim sonra ailemi de bırakamadım..
olmaz dıyıp sen bılırsın deseydın emın ol blof yapıyordu ama tamam dıyıp yamuk yapman senı haksız yapar kufurde cabası olmus boş ver oldu bıttı kapat konuyu cevır sayfayı
Evet kendimi suçluyorum zaten. Ben kaçamam diyip ısrar etseydim, ya blof yapıo geri gelirdi ya da bitecekse öyle bitseydi... Bende maalesef çırpındıkça daha dibe battım... İlk 5 6 ay o kadar mutluyduk ki... Heryerden engelliyim zaten ben, zaten 2 aydır rezil ettim kendimi yalın ayak arkasında koştum en son ve bana boşuna ağlama inanmıyorum dedi.. Artık en ufak bir şey yapmıcam. O ne yapar bilmiyorum büyük ihtimalle hayatına devam edicek, başkası olucak... Annesi hala silmemiş beni numaramı ben siliyim mi sence yoksa kalsın mı
sen bısey yapma zamana bırak
Sence ne olur bir erkek olarak
ya eksıkıgını hıssedıp gerı doner ya da tamamen gıder beraber bekleyıp goreces
Dönmez. Benim ömrümü yersin diyip duruyordu inancı yok kalmamış veya hiç sevmemiş bilmiyorum. Bildiğim tek bir şey var seven insan döner hatta gerçekte hiç gitmez. Bildiğim twk şey bu
dogru soyluyorsun ıyıkı kacmamıssın daha kotu olabılırdı
Bilmiyorum. Sevmediyse bu kadar şeyi neden yaptı neden istedi, neden kaçırmayı göze aldı, sevdiyse neden şimdi bunları yapıyor..
konuyu uzatma bence bu sorular senı kararsız yapar kacsaydın ona mecbur kalacaktın kacırmadan once nıkahı bassaydı oyle kacırsaydı madem nıyetı cıddıydı oyle yapması gerekırdı
Bilmiyorum.
Sabah 8de aramış 1 defa, başka arama mesaj falan yok. Bende geri dönmedim. Dönmicem de
donme kossun pesınden kopek gıbı
Dönmem. Ne yapacağını o kadar iyi biliyorum ki şimdi sessiz kalıcak beni yemledi gelmemi bekliyor, sonra bir mesaj atar ters tepki görünce engeller yine haftalarca yazmaz aramaz. Sonra gene arar... Ama yok ağzıyla kuşta tutsa bitti.
tebrıkler kararlı olmana sevındım soyledıklerınde haklısın manipulasyon yapıyor sana
Aynen öyle. Kendini öok akıllı sanıyor da ben akıllandım artık.
Bir daha hiç arama falan yapmadı. Bugün ekleyip baktım anneside silmiş beni 😂
ıyı olmus boş ver
Hayır ne yani bu yaptığı. canım gibi
ıyıkı kacmamıssın senı yarı yolda bırakırdı ne poh oldugunu anladın verılmıs sadakan varmıs
İçim tam soğudu böyle yaptı... Numaramı değiştirdim az önce. Bir daha kafamı karıştıramıcak. İnstagram falanda açıcam hayatıma bakıcam
en mantıklısı sevseydı boyle seyler yapmazdı kafan rahat olsun uzulme
Doğru.. İlk 6 ayda ki insan nerde şimdiki insan nerde...
ınsanları tanımak zordur boyle boyle tecrube kazanıyorsun
Kaçma sebebin neydi ailen mi vermedi
Hayır. Verdiler yani ailem meslekten dolayı pek istemiyordu (pazarcılık yapıyor kendisi - maddi durumu iyş sorun para değil) bunlardan dolayı ama verdi sonra bizim aramızda ev yüzünden tartışma çıktı ayrıldık sonra aileler konuştu. Annemde biz istemiyoruz artık, o olmaz başkası olur tarzı konuşmuş.. Bu konuşmaları kafasına takip aileme düşman oldu resmen.
Geçmiş olsun
Sevmemiş