Uzun yazıcam okumayacak olanlar yazmasın lütfen okuyup tavsiye verin. Benim 2023'ten beri tanıştığım birisi var başlarda arkadaş gibiydik sonra flört ettik ama zamanla aramız açıldı, 2025 gibi tekrar bir araya geldik bir 5-6 ay sevgili kaldık sonra ayrıldık kavga edip, 2026 Mart gibi barıştık bi kaç ay konuştuk her şey iyiyken Mayıs gibi beni terk etti ve çok kötü bi dönem geçiriyordum üstüne beni terk edince dünyam başıma yıkıldı (kötü bi dönemden geçtiğimi biliyordu aile borç vs) ve bana hiçbir açıklama yapmadı o gece paragraflar yazdım yalvardım sabaha kadar ağladım tek dediği şey istemiyorum seni demek oldu, 5 gün boyunca akşamları kendimi içkiye vurdum (sanki böyle yapınca geçicek benimki de aptallık kendimi avutmaya çalışmışım) bir şekilde kabullenmeye başladım zaten 1 hafta sonra bi kızla flört etmeye başladığını öğrendim tamamen vazgeçtim (ortak arkadaşımızdan öğrendim), o kızla konuştu bana göstermediği ilgiyi gösterdi sonra bi anda bana geri döndü, telefonda ağladı ben de barışmak istemedim doğal olarak seni affediyorum ama barışmak istemiyorum için rahat olsun hakkımı da helal ettim dedim ama konuşmakta ısrar etti pişman olduğunu söyledi, en sonunda buluşup konuştuk benim için çok çabaladı ve gerçekten değiştiğini de fark ettim sonra çıkma teklifi etti kabul ettim şu anda 2 aydır çıkıyoruz ama benim içim gerçekten hiç ama hiç soğumadı, ne zaman aklıma gelse ağlıyorum konuyu açmamaya çalışıyorum ama bazen engel olamayıp laf sokuyorum, o bi kaç hafta konuştuğu kız da mal gibi bize musallat oluyor zaten keko bi şey ortada bi şey yok bizi ayırmaya çalışıyor normal bi tip değil anlayacağınız, ve şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum evet çok güzel şeyler yaşıyoruz gerçekten değiştiğini de gördüm ama içim soğumuyor ne zaman aklıma bana öyle yaptığı gelse çöküp ağlıyorum ama ayrılmak da istemiyorum geçmişe gidip düzeltebileceğimiz bi şey hiç değil, ama gerçekten bıktım bu durumdan hem içim soğumuyor hem de değiştiğinden eminim ayrılmak istemiyorum ama olanları unutamıyorum. Böyle konulardan anlayanınız varsa lütfen bi yol göstersin yoksa ben de kafayı sıyırıcam çocuğun hakkını da yemek istemiyorum gerçekten düzeltmeye çalışıyor ilgileniyor. Zamana mı bırakmalıyım?
16 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer