Şeytan diyor ki hiç tanımadığın birine mesaj at, saatlerce içini dök, ne varsa anlat… Sonra engeli basıp rahatla. Yapsam mı acaba? 🙄 Siz yapar mıydınız?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şeytan diyor ki hiç tanımadığın birine mesaj at, saatlerce içini dök, ne varsa anlat… Sonra engeli basıp rahatla. Yapsam mı acaba? 🙄 Siz yapar mıydınız?

Dosdoğru söyleyeyim: Yapılır mı? Yapılır. Ama bunu “kimse beni tanımasın, içimi dökeyim, sonra da engelleyip kaçayım” diye romantikleştirmeye gerek yok. Çünkü çoğu zaman insanın aradığı şey yabancı biri değil, yargılanmadan dinlenme ihtiyacı. Tanımadığın birine saatlerce anlatıp sonra engellemek belki o an rahatlatır ama derdini çözmez; sadece konuşmanın kapısını kapatır. Bir de işin dürüst olmayan tarafı var: Karşındaki insanı sırf kendi içini boşaltacağın bir çöp kutusu gibi görüyorsan, bence yapma. Ama gerçekten “Ben şu an anlatmak istiyorum, karşılığında hiçbir şey beklemiyorum” diyorsan ve karşı taraf da bunu bilerek dinlemeyi kabul ediyorsa, bunda dünyanın sonu yok. Yalnız sonrasında engellemek yerine, “Ben sadece içimi dökmek istedim, kusura bakma” deyip çıkmak daha temiz. Şeytan “mesaj at, her şeyi anlat, sonra engeli bas” diyorsa, bence şeytanın planında biraz ergenlik, biraz kaçış, biraz da yalnızlık var. 🙄Ben olsam içimi dökerdim ama insanı harcamadan çıkardım. Çünkü rahatlamak başka, bir başkasını kendi yükünü boşaltacağın geçici bir alan olarak kullanmak başka.
Sen yapar mısın yapmaz mısın bilmem ama öyle insan çok var burada derdini sıkıntısını anlatıp sohbetini Edip engelleyip giden bir çok insan var normal böyle bir yerde sen de gayet tabii yapabilirsin tabi sonra konuştuğun kişi sana beddua etmezse küfür etmezse senin için bir anlamı olmaz etse de zaten görmeyeceksin belki takıntı olup başka hesap açıp yazmaya çalışabilir ama umursama yine engellersin. Ama ben senin öyle biri olduğunu düşünmüyorum. Anlatmak istersen de iyi dinleyiciyim destek olabilirim ama sonunda engellenmek pek hoşuma gitmez 🤭
Buradan birine mi? Yo yooo
Seni anlayabiliyorum uzun yıllardır buradasın buranın nasıl bir yer olduğunu elbette biliyorsun buradaki insanları da biliyorsun seni önceden hatırladığım içindi son teklifim ama soyledigin gibi buradan birine zor senin için daha zordur çünkü herkesi buradaki insanları bunca zaman çok iyi tanımışsındır 🙂
Evet herkesi çok net anladım ve tanıdım..:)) sözüm elbet meclisten dışarı.
Buradaki insanlara önem yüklemeye değer vermeye pek gelmiyor hak etmiyorlar yani çoğunluk soyledigin gibi sözüm meclisten dışarı 🥲😌 haklısın her şey apaçık görünüyor zaten. İnşallah karşına seni anlayan dinleyen gerçekten sana değer veren bir insan çıkar ve içinde ne sıkıntı varsa anlatırsın hepsi gider 🙏🍀
Öyle insanlar zaten var. Hem sitede var hem çevremde.. tanımadığın insana anlatmak yine de farklı :D
Anladım tanıdığın öyle insanlara anlatamadığı şeyler var demek ki o yüzden tanımadığın birine anlatmak istiyorsun çok mantıklı 😅
Ben bunu yapmıştım ama yüz yüze. Üzgün olduğum bir zamanda tanımadığım birine bütün derdimi anlatıp kalkıp gitmiştim o günden sonra da görmedim harika bir şey 😃
Şansa bak benim kesin her yerde karşıma çıkar shfj
Anlatıp öldüreyim mi djfj
Derdimi anlatacam diye şehir mi değiştirecem :D neyse bunu bir düşüneyim fkkg
🥹🥹
Derdini dökebilirsin; ama sonrasında engel koymak onun konuşma hakkını çalmaktır. En aşağılık davranıştır ve karakter meselesidir. Ve bundan şöyle bir sonuç çıkıyor "sen o derdi haketmişsin".
Deniz kenarına gideyim hiç tanımadığım birinin yanına oturayım içimden gelen her şeyi anlatıp hiçbir şey olmamış gibi kalkıp gideyim istiyorum daha çok..
Yok ya peşine takılır falan 🤦🏼♀️
Çenemle bıktırırız ne yapalım
Güvenli şeyler yapalım o öyle olmaz 🙄 belki seni duymaz dolayısıyla bıkmaz çok tehlikeli çok
Senin güven seviyesi beni çok duygulandırdı.. 😂😂
Bi 10 seneye daha ihtiyacın var sanırım bu seviyeye getirenler utansın :D
Bizde neler yaşadık bizde deriniz bizdeee ajsjs
Allah bildiği gibi yapsınnn
Allah bir daha yaşatmasın kötü şeyler fakat sadece kendimize ve Allah'a güvenmemiz gerektiğini gözümüze kim sokacaktı? 😂 artık ince eleyip sıkı dokuyoruz
Ama kim neden? Okudum yazdıklarını da 🙄
Bu kadar hızlı olması mümkün değil ve kaç hafta önce ki sorun.. Ve neden ben? Neden benim yorumum? Bir b*kluk var sjsjs
Hangi yorumum olduğunu tahmin ediyor musun? 😂
Yok bak bu son yorumu ben kaldırdım okuduktan sonra kaldır demişsin. Anlamadım ya niye öyle bir şey yapsınlar ki?
Onu biliyorum ben dedim zaten. Diğerini bilemiyorum.. 🥲
Valla aklımı çorba ettin :D doğru mu anlıyorum yanlış mı ben neredeyim adım neydi sjfjd
Sana atacağım ama atmam için atabilmem lazım 🥲
Tamam bekliyore
Cevap
90Cevap
Benim bir psikoloğa içimi döküp sonra onu dünyadan engellemem gerek.😃
O iş zor 😅
Taşar o dertler zararlı dışarı dök dışarııı
Kendime bile zor anlatırken başkasına anlatmatı beceremem galiba.
Anlatırsın djd
Ne tanıdığıma ne tanımadığıma derdimi dökebiliyorum ben 😅
Neden
Bazen insanlar beni anlamıyor 🙃 ben derdimi döktüğümde dinleyen değil anlayan lazım. Hayatımda çok sevdiğim insanlar var, ama yine de anlatamam sanırım böyle alıştım. Hep anlatıpta onların da başını şişirmek istemem 😄
Yok anlamasa da olur, anlatayım dökeyim sonra engelleyeyim djxj
Djjsjsjs aslında böyle olmak lazım en güzeli
Hiç benlik ben kendi kendimle konuşuyorum yeri geliyor kavga ediyorum benim için en büyük terapi
Hiç denemedim denesen varsa söylesin zevkli mi 😅
Hemen engelleyemem başıma bela olur djdj
Denedim ama engel atmadım.
Tanımadığım birine derdimi anlatmam. derdimi anlatmam için önce onu tanımam güvenmem ve benim için bir anlam ifade etmesi gerekiyor.
Bence engellemenize gerek yok. Zira profilinizden insnaları tanıyabilen bir hanım efendi olduğunuz belli. Bana bir kız arkadaşım her şeyini anlattı. Bende ona neden anlattın bunlar özel dedim. Güvenilirsin kullanmazsın demişti. Demekki kadınlar bazı şeyleri anlatarak rahatlıyor
:))
Yanlış hatırlamıyorsam bir dizi veya filmde böyle bir seri katil vardı adını hatırlayamadım şimdi. Bu katil kimseye dertlerini anlatamadığı için öldürmeden önce o kişiyle dertleşir gibi konuşur, sırlarını verir ve rahatlardı sonra da zaten o kişi öleceği için yine sırrı güvende olurdu. Biraz buna benzettim senin örneğini.
O benim bennn
Aga be böyle bir efsaneyle karşılaştığım için heyecanlandım😂
Gerek yok bence sonuçta nerden bulacak beni ya da ailemi de bana musallat olacak ben izin vermedikten sonra yani bisey olmaz.. ama engelleyecegine cevap vermesen de zaten yeter bence.. Hem zaten sana ulaşmak istedikten sonra başka hesap açıp yine ulaşabilir bence bunun yerine güvendiğin kişilerle sohbet etsen konuşsan kafan da rahat olsa daha iyi olmaz mı sosyetic_SheqiiL hanım. Bence yani..
Hayır onlara dökemem içimi
Ama her canın istediğinde de içini dökecek hem ayrıca sana yardımcı da olabilecek kişiyi bulabileceksen hiç durma yap derim..
Amaç sadece içini dökmek ise kendi kendine konuşarak ayna karşısında da anlatarak rahatlayabilin bence. Bu dediğimi bir düşünün
Yok konular basit değil
Bana anlatın deycem sizi dinler size yardımcı olmaya çalışırım ama sonra engellemek isteyeceksiniz Beni onçin size bunu zamana bırakın derim zamanla hersey olacağına varır..
Sorunlu bir kişilik göstergesi altında sadizm yatıyor zarar vermekten hoşlanmak psikolojik bir durum bu. Yapan birkaç kişi var burada tüm hayat hikayesini anlatıp sonra sebepsiz yere engelleyen oluyor açıkçası umrumun sk*nde değiller takılsın kendi kendine 😂
Aha sadist olduğumu biliyordum shdjs hiç yapmadım ya yapmadan vicdan azabı çekiyorum kdfk
Sen insansındır o yüzdendir burası National Geographic'e döndü 😂😂
Sitede bunu yapmasını hiçkimseye tavsiye etmem zaten sjdjs
Soru eğlence sorusu gibi duruyor zaten de üstüne alınan alınmıştır 12'den vururum 🏹🏹
Doğru tespit:) 💞
Yazarım tahtaya alırım haftaya 😂😂🎉🎉
Allah Allah laflara bak 😂
💅🏻💅🏻
Saygısızlık olur. Karşımdaki insana derdimi anlatacağım ama sonrasında engelleyeceğim diye düşündüğümde bana uygun değil. Genelde bana anlatırlar dertlerini çevremdeki insanlar. Böyle yapan birine denk gelirsem hiç hoşlanmam, kendimi enayi gibi hissederdim. :/
Yabancı birisine bir şeyler anlatmak iyi geliyor seni yargılasa bile umrunda olmuyor iyi bir fikir dursa da onu kullanmak gibi de oluyor biraz saygısızlık
Bence de
Ben yapmam. En azından engellemem. Çünkü derdimi (içtenlikle) anlattıysam, güvenmişimdir.
Ve güvendiğim insanı hayatımdan çıkarmam.
İşte tanımadığımız insana güvenmemize gerek yoktur, içimizi dökeceğiz
Kullanmıyorum onu insanları mallaştırdığına inanıyorum 😒
arada boş boş konuştuğum oluyor, yapıyorum yani... bunu yaparken arkadaş edindiğim kişilerde olmuştu sanaldan ama işte
Yok arkadaş edinmek yasak
Saçma sıkıca kapatmak yeterli
😂😂
Engeli basıp rahatlamak ne alaka bnece sen git tedavi ol önce çünkü bu normal bi davranış değil anlatıyorsun o insan seni sinlemek anlamak zorunda değil ayna karşısına geçip de nlatabilirsin ki birde insan kendine anlatabildiği konuları kafaya takmıyo çünkü anlattıkça kendine şefkat göstermesi anlaması onu iyileştirir. Kaldı ki sen bi insana bok atıp pisliğin içinde onu bırakıp kaçar gibi derdini anlatıp engelliyorsun ve bu na tam bok atılmış bi kusur işlemiş gibi hissettirir hiç doğru değşl bence başka yöntemlerle halletmeye çalış ama normal bulmadım engeleme isteğini falan
Psikologlar bunun için var ama onlarda para alıyor, insanlıkta kalmamış
🤣🤣
Yok be yahu , o konu ona ağır gelir acmayayim yasemen
Açalım ya dhdj
Anlasın yalandan hıı vay it falan desin djfj
Evet bela olur başımıza
Zaten tanımıyorsun bir sıkıntı da yok, haliyle engellemeye de gerek yok gbt'ni vermediysen
Hayır gerek var djd
Engellemek hobi gibi bir şey galiba kadınlarda sjdkfjk
Başımıza bela aramıyoruz dkfk
Sana bela olmaya yürek ister zaten istersem hayati sırrını ver sjfkfjk
Ser veriyoruz sır vermiyoruz djfj
Sır da ver be benden çıkar mı ayıpsın (korkudan)
😂😂 uğraşma benimle
Kaşınasım var ama cesaret edemedim 😂
Belanı benden bulma barut gibiyim bu ara dkfk
Oha ya yürüyen tehlike ayarı da verdi artıl istesen de bulaşmam sjfkfjl
😂😂
Tamam yeterince havaya soktum seni gidiyorum 😂
Sen mi havaya soktun :D yürü git lan
Hayır ya zaten havan yansın orası ayrı ama ben de sataşacak gibi olup cesaret edemedim ya alev aldı havan demek istedim hemen saldırma 😃
Yürü git haydee skdk
Dhfkfjfk paçavra muamelesi gördük yine ama sana kızamıyoruz kii
Estağfurullah lan djfjs
Kibarlığı bile sert ya valla bir tek sana yakışıyor şu üslup shfkjfk (tamam affettim)
Valla yolarım ha ciddiye al yoksaa 😏
Tamam pardon ya ben seni ne zaman ciddiye almadım kii 🫡
Valla bana denk gelsen o kadar dert dinleyeceğime ben engellerdim ahsfafa
En azından dürüst
Bunu yapsam kesin akraba tanıdık birinin fakesi çıkar jsjcjd
Nasıl akrabaların var yahu ahshs
Ekfjdkfjjdjg
Anlatıyorsun bu defada yapisiyorlar bu yüzden haklısın engeli bas gitsin😂
😅
Bana yapabilirsin derdini de engellediğini de unuturum zaten b12 problems dmdmdmsgs
B12 eksikliği bizde de mevcut jdjd
Ne anlatacağımı da unuttum djcjs
Olduğum yerde sayıyorum sjfj
Bunu burada biri bana yaptıydı, ne sövdüydüm be
Ayıp olmuş
Saçma fikir. İnsan kullanmaya girer... Biraz empati lütfen...
Onlar seve seve dinliyor belki aaa
Seve seve dinliyor olabilirler. Derdin varsa ben de seve seve dinlerim, ama sonunda engellenmek kötü hissettirir.
Yok hayır sonra saçma sapan bir şeyler diyecek anlamayacak sinir sebebi.
Evet djfj
Sayfaya yazar altına imzamı atıp yakarım 😄 nasıl fikir
Harika 😅
Fena fikir değilmiş aslında.
Kapı zili çalıp kaçmak gibi.
Evet:))
Saçma hareketler. O dereceye gelirsem dostlarım var
Bu başka o başka
Psikoloğa git bence. Hem tanımıyorsun hem de sana iyi gelebilir :)
Soru ciddi değil djfj
Bende ciddi değildim :P
Ben seni her zaman dinlerim kankam hiç tanımıyormuş gibi, içine atma, anlat gitsin 🤣
Yavrum benim 🖤🖤
😘♥️
Güzel fikirmis sjdjf tabii sonradan tanıdık çıkmazsa..
Yok uzaklardan bulacağız dj
bir ıslık öttür yeter kız malum köpekler ve erkekler isliga duyarlı varlıklar sjsjdj
😂 ay çok iyi
Öyle yapan oldu bana sende yapabilirsin bana ben dinlerim seni.
Sağolun djjs
Mersi anlatmam siteden kimseye bir şey 😅
ben yapmam ama seni mental olarak rahatlatacaksa yap gitsin😅
Bilmiyorum işte şimdiden vicdan azabı çekiyorum jsjd
Bunu bi kere yaptımdı çocuğa aşk acımdan bahsettim ertesi gün sevgili olak mı dedi :D adanalı keko ya
Güya dert dinliyorlar var ya bak sinirlendim
😄relax derin bir nefes al ve ver🧘♀️ o halde sana iki sağlam öneri; ya geç aynanın karşısına kendinle konuş dertleş,, ya da içinden geçen tüm negatif enerjiyi kâğıda dök,, ben her zaman ikinciyi uygularım, yazmak her zaman iyi gelir ve sakinleştirir ( sonra kâğıdı yırtıp at ya da yakabilirsin) 🥰🌷
Üşeniyorum sjshjs ama mersi fıstığım 🌸
En yapmak istedim. Şey beklerim bende anlatırım engelleriz sonra cncnnx
🤣🤣
Kanka anlat bana engelleme zaten unutur giderim
Sen beni biliyon siteden djdj
Memlekette herkes çok meraklı zaten, konuşacak birisini çok kolay bulursun. Engel falan basmana bile gerek yok. Herkes herkesle dertleşmek ister bence.
Bu insan kullanmaya girer ve ayıptır yani. Ben kendime böyle bir şeyi yakıştıramazdım. O kişi sana emek verip dinliyor sabırla, tavsiye veriyor belki. Kötü hissederim pat diye engellersem.
Söyle yapalım sen gel buralara oturalım yemek. yiyelim. o. ara ben seni nikah masasina bir şekilde oturturum. daha da sorunun kalmaz nasıl fikir 🤣
Nikah masası mı derdim benim başıma daha büyük dertler açmaya niyetim yok sndj
Ahahah 😁
Yapan kadinlar var evet, hatta isin icine fantezilerini de katanlar var. Erkekler acisindan cok sinir bozucu birsey.
Tanıdığım tanımadımadığım hiçbir insana derdimi yük eğlemem gider denize dökerim içimi dalgalar alır götürür...
Bunu yapma şansım sıfıra yakındır. Tanıdıklarımdan kimse derdimi umursamıyor ki elalem de aynısını yapar.
Macera mı arıyoruz 🙄
Belki de..
İnsan yerine koyup derdimi dinlemiş niye engelliyorum, yapmam öyle şeyler olmadı fake hesaptan dertleşirim
bence öyle bir şey yapma çünkü o kişi seni bir ömür boyu arar ((:
Engelleyecem ya
Hiç düşünmemiştim ama kafama yattı ben de deneyeceğim
Musluğu aç suya anlat su ile akıp gider derdin
Geçmişte yapıldı denenmez bile bu saatten sonra çevremdekiler bana yeterli
kızların yaptıgı bir şey bu klasik :) ama muhim değil obsesiflik kadınlıgın içinde gizli
Olmaz ya öyle vicdan meselesi derdimi söylediğim kişiyi hiç unutmam
Yapmam saçma sapan iş, derdini dökmek isteyen varsa bana dokebilir iyi moral veririm dkxkx
Çok canım sıkılırsa yapıyorum zaten c 2 de suffle alıp
İçini dökmek kolay… Asıl mesele, döktüklerinden sonra kendini toparlayabilmek.
Ben yapmam öyle şeyler, giderim dağa taşa anlatırım o dağı taşı delerim gelerim..
Ben yapdim ya bunu hatta bir ara sesli arayıp ağlayıp ağlayıp karsiyi da tribe sokup uyuyordum bence çok iyi fikir jsjsjs
Bende tek sorun engelleyememek :D
Tanımadığım birine derdimi anlatmam bazı şeyler herkesle paylaşılmayacak kadar özeldir
İnsanlar kötü senin dertlerinden faydalanmaya çalışan olacaktır bence o topa girmeyin
Saçma ve kişilikli biri yapmaz bence @Sosyetic_SheqiiL
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?