Sürekli bakılıyorum. İlk adımı asla atmıyorlar. Beğenmeseler asla bakmazlar, neden olabilir sizce?
51 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli bakılıyorum. İlk adımı asla atmıyorlar. Beğenmeseler asla bakmazlar, neden olabilir sizce?
Cevap
5Cevap
senin gidip şansını denem lazım
gelmezler
kanka o kilidi nasil acabilirim mesela gidipte ne dicegimi ne konuscagimi bulamiyorum
Yollu değilse yanaşmaz gerçi yollularda sala yatıyor senin konuşman lazım
bakislarindan bazılari o dedigini bilerek yansıtıyor. ben konusmak istesem ne diyebilirim mesela?
Herhangi bir konudan muhabbeti aç havadan sudan adını sor şıksın de falan filan muhabbeti kahveye bağla zaten hoşlanıyorsa önemi yok devamı gelir güler falan yoksa ben duraıym o gelsin diyorsan o iş olmaz
olmuyo cidden utaniyorlar cok
Ben söyledim reis devamını sen bilirsin
yollulardaki amac nedir para karsiligi bisey mi yasamak?
Para karşılığı olur ortam kızı olur huyundan gitmek lazım konuşmak lazım yoksa eskortun eskort oldugunu bilme muhabbet etmeden ayıkamazsın
Seçenek çok onlarda kral bizler gibi değiller, bir bakış ile istediğini elde ediyorlar, bizim öyle bir lüksümüz yok bir baksak w ye bakmaya korkuyoruz
kesinlikle haklisin. peki oyle durumda ne yapmami tavsiye edersin. yabanciya karsi cok yabanci kaliyorum
Baktığın için bakıyorlar ya da meraklı oldukları için. Etrafı izliyorlar, muhabbet yoksa tanıyamazsın ne düşündüğünü
evet zor
Kuşlar kediler de bakıyor aynı mantık. Yolda yürü köpek bile bakar 🤣
dostum yasaman lazim bu oyle bi bakmak degil gorsen beni zaten haa tamam dersin
Kadınlar maymun iştahlıdır hep bana hep bana derler, açtırlar ama belli etmiyorlar, iradeleri zayıf
bakmalarindaki dusunce ne olabilir sence?
Kendilerini koruyorlar, dışarda pitbull görünce kaçarsın ya o misal
kendini korucak olsa neden bakarlar?
Köpek saldırır diye bakıyor, erkeklere güvenmiyorlar, bakıyor napacak diye
ohaa hırt olsak eyvallah ama sende şimdi 😀
Önyargıları yüksek, yarısı erkekleri düşman görüyor. Malı çalacak hırsız gibi görüyorlar
Gülümseme var mı bana da bakıyorlar ama gülümsemiyorlar
gulumseme yok. gulumsuyorsa ne demek oluyor
Belki sadece sen öyle düşünüyorsun.
yok yok cidden oyle degil surekli olan bisey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bakışlar geliyorsa özgüvenin ve havan kesinlikle yerinde demektir ✨ Ancak bazen dışarıdan çok ulaşılmaz veya cool görünmek kadınları çekimser kılabilir. Senin ilk adımı atmanı bekliyor olabilirler. Küçük bir gülümseme veya göz temasıyla o hayali duvarı yıkıp alanı yumuşatmayı deneyebilirsin 💅 Sonuçta bakışmak güzel ama tatlı bir selamla taçlanınca anlam kazanır. Sen peki hoşlandığın birini görünce ilk adımı atar mısın yoksa bekleyen tarafta mısın? 💖