Boşandıktan sonra sevgili yapmak normal mi, neden hâlâ çekiniyorum?

• 22 yaşımda görücü usulü evlendim 24'ümde boşandım, bekarken hiç sevgilim olmadı, şimdi ise 3 yıl oldu boşanalı ve yine sevgili yapmaya çekiniyorum, etraftaki herkes o kadar rahat ki bana sanki çok kötü ayıp bir şey gibi geliyor çevrem, "aş artık senin de sevgilin sevdiğin olabilir" diyorlar, hatta bazen sevgilim olmadığına inanmıyorlar, sinsilikle suçluyorlar 😄
Güncellemeler
2 gü
yanlış yapmaktan korkuyorum, etraftaki insanlar çok rahat her konuda ve ben hiçbir zaman o kafaya ulaşamam, hep temkinliyim fakat artık ben de sev olsun istiyorum, o duyguları yaşayayım istiyorum ve kabuğumdan sıyrılıp sevgili yaptım, çocuğa çok mesafeli kalıyorum, o da haklı olarak kızıyor, neyse zamanla elimi tutmasına, sarılmasına izin verdim ama bir yürüyüşe çıkarız geceleri, insanların olduğu yerde sarılır, öper, biraz abartır, bu durumu sorgulamak istedim, siz sevdiğinizi ulu orta her yer
Güncellemeler
2 gü
Heryerde öpermisiniz , arkadaşlarınızın yanında falan , ama çok içten sarılıyor , öpüyor kıyamıyorum da , benim istediğim masumane lise aşklarından , o da hiç abartmadı başka türlü hiç yanaşmadı ama ulu orta öpmesi aklımj karıştırıyor
Boşandıktan sonra sevgili yapmak normal mi, neden hâlâ çekiniyorum?