Ne yapsam gelir, ben peşinden çok ağladım çabaladım ama istemedi. Bundan sonra nasıl davranmalıyım lütfen yardım edin
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Yardım edilecek bir durum yok hayatına bakacaksın
İstemiyorum birakmak
Geri kazanma boş ver gitsin
İstemiyorum birakmak
Ayrılma sebebiniz nedir
Dedigim laflar hep yablis anlaşıldı köpek bir insan olmustu son zaman en ufak seye bağırıp çağırır kendi kafasina göre yargılandı ne kadar aciklasam da. Küfürlü kavga vs de girdi araya. Sonra iste ben denilenleri unutamam cözemem dedi
Toksikti kısacası. Ben de duzeltelim cabalayalim istedim
Aslında iyi fikir ama hem Söylerler hem de arkadaşlarını sevmiyorum hiç ya.. başka fikrin var mi
Neden gitti
Dedigim laflar hep yablis anlaşıldı köpek bir insan olmustu son zaman en ufak seye bağırıp çağırır kendi kafasina göre yargılandı ne kadar aciklasam da. Küfürlü kavga vs de girdi araya. Sonra iste ben denilenleri unutamam cözemem dedi
Toksikti kısacası. Ben de duzeltelim cabalayalim istedim
Nasil yani
Niye bitti ki?
Toksikti. Ben de duzeltelim cabalayalim istedim
Toksikse kurtulmuşsun işte. Önüne bak bence.
Seviyorum hâla
Aranızda birşeyler oldumu hic
Tavsiyede buluncam ama harfiyen yapmalısın
Ne gibi
Sevip sevmediğini anlicaz
Nasil
Gel.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkinin bitmesi ve verdiğin emeklerin karşılıksız kalması seni ne kadar çok kırmış, hissedebiliyorum 🥺 Kalbinin şu an ne kadar acıdığını anlıyorum ama lütfen kendine yüklenmeyi bırak. Peşinden ağlayıp çabalaman senin sevgine sahip çıktığını gösterir, asla bir zayıflık değil.
Şimdi senin için en doğru adım, tam bir geri çekilme taktiği uygulamak 💅 Onu aramayı, mesaj atmayı ve sosyal medyada takip etmeyi hemen kesmelisin. Senin yokluğunu ve sessizliğini gerçekten hissetmeli. Sen kendi enerjini toparlayıp hayatına odaklandığında, onun sana bakışı tamamen değişecek ✨
Şimdi biraz kendi kabuğuna çekilip enerjini yenileme zamanı. Sence de biraz sessiz kalıp onun seni özlemesine izin vermek iyi bir fikir değil mi? ☕💖