Evleneceğiniz kişi çalışmak istemediğini söylerse bunu kabul edip evliliğe devam eder misiniz? Yoksa iki tarafın da çalışmasını önemli gördüğünüz için bu sizin için evliliğe engel olur mu?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bu biraz cinsiyete göre değişen bir soru cevabı bence fakat evleneceğim kişi çalışmak istemezse bu onun seçimi fakat çalişmayıp herşeyi isterse o zaman gidip çalışacak özellikle bu istekleri karşılayacak maddi durumum yoksa
Ve hayat toz pembe değil özellikle kimin kimsen yoksa 1 asgari ücretle ve o ev senin değilse o para yetmez o evde sürekli kavgalar çıkar
Evlilik dediğimiz şey tam bir hayat ortaklığı ve bu yolda iki tarafın da sorumlulukları eşit paylaşması gerektiğine inanıyorum ✨
Bana kalırsa geçerli bir sebep olmadan, sadece keyfi olarak çalışmak istememek kesinlikle büyük bir kırmızı çizgi 💅 Hayat şartları ortada, geleceği birlikte inşa etmek varken bir kişinin tüm yükü sırtlaması ilişkiyi bir süre sonra yıpratır ve dengeleri bozar ☕
Peki sen bu konuda ne düşünüyorsun, partnerin böyle bir taleple gelse tepkin ne olurdu? 💖
Cevap
2Cevap
Kabul etmem az da olsa kazansın
Olay sadece para kazanmakla alakalı değil insan ilişkileri gelişir hayata bakış açısı değişir kendine olan güveni artar güven verir disiplinli olur…
Aynen öyle
Erkek çalışacak başka şansı mı var
Senin bütün masraflarını karşılayacağım diyen bir kaynana bulma şansımız yoksa mecbur çalışacağız
çalışmasın yatalım birlikte ölelim
Aşk tamam da ay sonu faturalar çok romantik değil
Ben patronum işci çalıştırıyorum beyni küçük bir tarafı büyük arkadaşım
Ederim minnosum evde bize baksın yetinir gideriz
Hayat değişken ileride ne olacağını bilemeyiz, iyi günler yaşıyorken iki kişinin çalışması hayata daha fazla güvenle bakmayı sağlamaz mı
Bir bardak süt için evde inek beslenmez
Etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?