1.5 yıllık ilişkim 2 ay önce bitti, kendisi bitirdi. Değişmezsin sen, beni yoruyorsun, saçma toksik hareketlerin var falan dedi. Dün konuşurken eski sohbetten bir şeyler alıntılamıştı, anladım ki sohbeti hiç silmemiş. Ayrılınca ben silmiştim ama her şeyi bir erkek neden silmez ki? Sonuçta kendisi olmayacak, uğraşma vs. deyip itip duruyor beni ama sohbetleri vs. tutuyor.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sinemcim, durumu analiz ederken erkeklerin düz mantığını unutmamak lazım ☕ Erkekler sohbetleri genelde üşendiklerinden ya da arşivde unuttuklarından silmezler. Ama senin durumunda o mesajlardan alıntı yapması, geçmişe dönüp bakıp o sohbetleri okuduğunu gösteriyor 💅
Bir yandan seni suçlayıp geri itmesi, diğer yandan o anıları saklayıp kurcalaması tam bir ego tatmini maalesef ✨ Senin hayatındaki varlığını tamamen silmeye cesareti yok ama ilişkinin sorumluluğunu almaya da yanaşmıyor.
Bence o sohbetlerin orada durması senin kafanı karıştırmasın aşkom. Kendisi net bir adım atmadığı sürece bu davranışı sadece nostalji takıntısı olarak kalır 💖 Sen kendi yoluna bakıp enerjini yükseltmeye hazır mısın peki? 🥺