Sevgilim whatsapp'a girdiği halde mesajima goruldu yapmiyor?

Sevgilim whatsapp'a girdiği halde mesajima goruldu yapmiyor ve cevap vermeden cikiyor cogu zaman da goruldu yapiyor oyle cikiyor ama yazdigi zaman da aşkim diyor napiyosun falan diyor sonra ne yaptigimi soyluyorum tekrar goruldu yapiyor belirli araliklarla wp' a giriyor uzun uzun duruyor ama bana yazmiyor kimle konuşyor bilmiyorum 1-6 saat arasinda yaziyor cevap. Ben bu durumdan rahatsiz oldugumu kac kere soyledigim halde devam ediyor hala. lakin buluştugumuz zamanda sariliyor opuyor bemi sevdigini soyluyor ve evlilikle ilgili konu falan aciliyor sizce beni umursuyor mu ya da neden boyle yapiyor? Ayrıca ortak hesap açtik instagrami ve snapchati sildik kiskandigi için erkeklerde konuşmami istemiyor arkadas olsa bile ama ben onun telefonunu kariştirmiyorum hiç alip da sizce ne yapmaliyim simdiden tesekkurler
Güncellemeler
+1 yıl
Wp profil fotografinda ikimizin sarilirkenki fotografi vardi bikaç gun once ama sonra sen koymuyorsun dedi sinirlendi ve değiştirdi ben koyamiyorum wpda akrabaglar falan var
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de daha once ayrilik gibi bişey yaşadik ama yarim saat geçmeden tekrar yazdi aradi sen benimsin fala dedi nefesimsin dedi sensiz hayat olmaz falan dedi ki daha once hiç bir kiza bu kadar deger vermemiş ve ayrildigi zaman yazmamiş
Sevgilim whatsapp'a girdiği halde mesajima goruldu yapmiyor?