Eşiniz siz istediğiniz zaman bir yere götürmeyip, annesi şuraya gidelim dediği zaman hayır diyememesi değerle alakalı değil midir, kaç aydır birlikte hiçbir şey yapmıyoruz
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
14Cevap
Değer meselesi olabilir ama tek başına “annesiyle geziyor, benimle gezmiyor” diye kesin hüküm vermek doğru olmaz. Fakat sen aylardır birlikte hiçbir şey yapmadığınızı söylüyorsan, kırılman gayet anlaşılır. Evlilikte birlikte geçirilen kaliteli zaman ve ortak aktiviteler yakınlık ve ilişki memnuniyetiyle bağlantılı; mesele anneni seçmesi değil, seni sürekli ikinci plana atılmış hissettirmesi. Ona “Annenle gitmene değil, benimle de zaman geçirmek istememene kırılıyorum” diye anlat. Tepkisi ve sonrasında gerçekten çaba gösterip göstermemesi, senin için asıl cevabı verir.
24 yıllık evli biriyim hayatımın hiç bir dönemi annemin ağzına bakmadım yahu bir kadını mutlu etmek bu kadar zor mu?
Erkekler belli yaştan sonra sanırım ergenlikte olduğu gibi annelerine tekrar duygusal ensest bağlılıgı artıyor
Babası kocalık yapmamış annesine oğlu yapıyor
O yüzden dedim işte duygusal olarak bağlılık var diye freud diye yazar bunları daha net açıklamış Google bakarsan anlarsın yani cinsellik hariç annesinin tam kocası anneside onun karısı oluyor
Gerçi onu yapanlarda var
Annesiyle demekki karı koca olmuşlar ilişkiye de giriyorsur onlar
O eşle bi ömür geçmez
Demek ki annesine daha çok düşkün
Eşini boş ve flört takıl
Bu normal
Degil maalesef
Eşimde senin gibi düşünüyor
Ne zamandır evlisin
2 senedir
Ana kuzusu mu eşin. Konuştun mu neden böyle yapıyor
Ana kuzusu maalesef sanki ben değil de annesi ve ablası onun karısı gibi davranıyor zaten ben görüşmüyorum kendileri ile eşime benim dedikodumu bile yapıyorlar
Aaa senin dedikodunu yapmışlar eşin ne cevap vermiş. Neden görüşmüyorsun
Eşim onlara karşı ağzını açamaz ben doğum yaptığım zaman ablası eşimin yanında bana laf soktu eşim üstüne beni suçladı konuşmama sebebimiz de ben yeni doğum yaptım annesi gelip çocuk çok zayıf senin sütün yok çocuk aç bilmem ne diye konuştu bende hastaneden kovdum sonra hepsi bana düşman oldu
Bunlar manyak herhalde. Seni baştan beri istemediler mi neden böyle oldu. Eklesene beni
?
Öncelik önemli
Anneci tayfa
Eşin hanzo
Normal değil
Sebebi neymiş
Annesi daha kıymetli herhalde
Seni sevmiyor mu
Seviyor ama ailesine de laf söyletmiyor ablası annesi benim dedikodumu yapıyor eşime ama ağzını açıp bir şey söylemiyor
Ben de yaşadım benzer problemleri t k p etsem normalden yazsak olur mu
Suc sende
Sebep
Baskin degilsin
Zaten onlarla görüşmüyorum eşim de vazgeçemez onlardan ne yapayım ki
Fazla. taviz vermissin
Evet ilk zamanlar maalesef
Anlatmak istersen dinlerim
Sende verme o gece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Alıngan falan değilsin aşkom, hissettiklerinde sonuna kadar haklısın 🥺 Evlilikte partnerinle bireysel vakit geçirmek en doğal hakkın. Eşinin seninle zaman geçirmeyip annesinin her dediğine koşması kesinlikle bir sınır problemi olduğunu gösteriyor. Seni değersiz hissettiren şey gezmemek değil, öncelik sıralamasında geride kalmak 💔
Bu durumu kavga ederek değil, romantik bir dille ona anlatmalısın. Sen hiç baş başa baş başa kalmak için adım attın mı, ne dedi peki? ✨💖