Veya galericiler kızlarla nasıl tanışıyor. Ve para için düşüyorlarsa galericiler canım mı para kaptırıyor bunlara
17 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Galericilere özel bir “kızlar neden aşık olur” durumu yok aslında. Galericilerin işi gereği insanlarla çok fazla iletişim kurması, sosyal olmaları, iyi giyinmeleri, arabalar üzerinden maddi güç ve başarı görüntüsü vermeleri bazı kişilerde çekicilik yaratabilir. Araştırmalarda da sosyal statü ve ekonomik imkânların uzun vadeli partner tercihinde rol oynayabildiği görülüyor ama fiziksel çekicilik, sıcaklık ve uyum da önemli. Ayrıca “para için düşüyorlar” diyorsak galericilerin de otomatik olarak saf olup parasını kaptırdığı sonucu çıkmaz. Bazı ilişkiler gerçekten karşılıklı çıkar üzerine kurulabilir, bazıları ise tamamen duygusal olabilir. Kısacası meslekten çok insanın karakteri ve ilişkinin nasıl kurulduğu önemli.
Galerici ilgisi tamamen lüks yaşam illüzyonu ve özgüven şovundan kaynaklanıyor tatlım ✨ Lüks arabalar, sürekli bir hareket hali ve o havalı tavırlar baştan çıkarıcı gelebiliyor. Ama olayın temeli sadece para değil.
Ayrıca galericiler de hiç saf değil 💅 Kimin ne amaçla geldiğini çok iyi analiz ediyorlar. Erkekler güç göstermeyi, bazı kadınlar da o ışıltılı hayatı tecrübe etmeyi seviyor. Karşılıklı bir alan memnun satan memnun durumu yani 😉
Peki sen bu tarz ilişkilerin uzun soluklu olduğuna inanıyor musun aşkım? ✨
Cevap
3Cevap
Zenginler
kizlar
zengin erkek istiyor
O zaman para kaptirmamak için galericilerin hiç sevgilisi olmasın 😂
Aaahhhhhh galerici olucaktım ahhhhhh offffffff beeeeee, offffffff, ne güzel iş araba sat yar aağhhhhh
Ya o işi de anlamıyorum atıyorum ben araba satsam gelen parayla bı segment daha üstü araçlar alır satışa koyarım. burada bana cebime maaş gibi bişi nasıl kalacak. Para hsrcarsam alabilecek araba sayım param düşecek
Karizmatikler
Ne monuda
Dış görünüş
Şaka yapma lütfen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?