En kötü date anınız neydi, böyle saygısız ve bencil davranan oldu mu?

Bugün bir çocukla date'e çıktım, bir AVM'de çok güzel bir kafe var, orada görüşürüz diye kararlaştırdık. Benden önce geldi, bu y@vşak, konumu itibarıyla güzel bir yerde zaten görüşelim diye kendisi ısrar etmişti. Yemek yeriz, kahve içeriz falan demişti. Gittim buluşacağımız yere, selamlaştık, sohbet falan, yemek yiyelim dedi. Menüye baktım, yemekler çok pahalı dedim içimden, gerek yok bu kadarına. Ben dedim yemeyeceğim, kahve içsem yeter. Bu pizza söyledi kendine, gelen pizza da orta boy pizza ama iki kişi rahat rahat doyar. Garson iki kişilik servis açtı, karşımda o yemeği yedi. Ne ikram etti ne 'yer misin' dedi, bencilce yemeğini yedi, yesin, takılmıyorum ona. Etraftaki kadınları kesiyor, karşılamadaki kadını kesiyor, yani gelen müşterilere bakıyor falan filan, rahatsız oldum. Ben dedim ki hani, bu saatten sonra son görüşmemiz. Vedalaştık, eve gidip mesaj attı bana, ne dese beğenirsin: 'Kokun çok güzeldi, göğüs pedenin nedir anlayamadım, söyler misin?' Ben şok, dedim ki kocam değilsen bu bilgi senin işine yaramaz, sen ne hadle bana bunu söylüyorsun, dedim. Özür dilerim dedi, seni paramparça ederim, dedim. Sildim, nasıl sinirlendim anlatamam.
En kötü date anınız neydi, böyle saygısız ve bencil davranan oldu mu?