Bugün bir çocukla date'e çıktım, bir AVM'de çok güzel bir kafe var, orada görüşürüz diye kararlaştırdık. Benden önce geldi, bu y@vşak, konumu itibarıyla güzel bir yerde zaten görüşelim diye kendisi ısrar etmişti. Yemek yeriz, kahve içeriz falan demişti. Gittim buluşacağımız yere, selamlaştık, sohbet falan, yemek yiyelim dedi. Menüye baktım, yemekler çok pahalı dedim içimden, gerek yok bu kadarına. Ben dedim yemeyeceğim, kahve içsem yeter. Bu pizza söyledi kendine, gelen pizza da orta boy pizza ama iki kişi rahat rahat doyar. Garson iki kişilik servis açtı, karşımda o yemeği yedi. Ne ikram etti ne 'yer misin' dedi, bencilce yemeğini yedi, yesin, takılmıyorum ona. Etraftaki kadınları kesiyor, karşılamadaki kadını kesiyor, yani gelen müşterilere bakıyor falan filan, rahatsız oldum. Ben dedim ki hani, bu saatten sonra son görüşmemiz. Vedalaştık, eve gidip mesaj attı bana, ne dese beğenirsin: 'Kokun çok güzeldi, göğüs pedenin nedir anlayamadım, söyler misin?' Ben şok, dedim ki kocam değilsen bu bilgi senin işine yaramaz, sen ne hadle bana bunu söylüyorsun, dedim. Özür dilerim dedi, seni paramparça ederim, dedim. Sildim, nasıl sinirlendim anlatamam.
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Merhaba,
Buluştuğum kız fake resim atmıştı. İçeride en kuytu yerdeydi, ayıp olmasın diye kalmıştım yanında. 😅
Yedirdim içirdim evine kadar bıraktım. 😅
Sonra sektör ettim. Sonradan öğrendim evliymiş çocukları varmış filan! 😅
Buradan buluştuğum ilk kadındı! 😂
Yerken kedi baksa ona da vermeden boğazımdan geçmez, ne sığırlar var arkadaş. Çok arıyorsunuz herhalde?
aradığım yok bencillik yani ona takılmıyorum zaten söylediklerine sinir oldum
Kapasitesi sınırlı demek ki, kafa ancak o kadarına çalışıyor.
Doğma büyüme ankaralıyım. Kız üniversite için başka şehirden buraya gelmişti. Heryeri benden daha iyi biliyodu. Hemen bi bahaneyle topukladım
Böyle bencil insanlar çıkıyor illaki karşımıza bencillerden ve sapıklardan ne olduğu belli olmayanlardan ders almayınca iyilerin kıymetini nerden bileceksin işte
Umduğunu bulamadın psikolojini rahatlatıyorsun.
çok sinirliyim migdeme vurdu sinir eve geldim kustum 🥲
Hayallerin suya mı düştü? Kızım senin amacın belli zaten adamla ilgili ilk yazdığın şey mevkisi parası. Az bile yapıyorlar sizin gibilere.
bana ne onun parasından bana ne bende para kazanıyorum bu yaşıma kadar kimsenin parası umrumda olmadı olmazda sen ne anlatıyorsun hee ne biliyorsun senin karşına çıkanlar demekki paran için seninle görüşmüş
Neyine baktın?
baskalarını keserken gozlerını oyardık kalkardık mesela
git
Hiç kötü bir anım olmadı
Bu baya garipmis
ahahaha.😂 vay anasını silktiimin g vreni vay
😅😅
Çok mu arıyorsunuz bu kekoları😂
keko olduğunu bilmiyordum gayet güzel giyimli efendi terbiyeli birine benziyordu
Dış görünüş her zaman yansıtmıyor gerçeği. Sende deneyimlemiş oldun. Ama okurlen güldüm gece gece çok sağol😁
vur tekmeyi
Ne yaşadım bir bilsennn hala sövüyorum
köpek ısırmıştı