Aşk İlişkileri En kötü date buluşma anınız nedir? ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hiç mi kötü buluşma anısı olan yok En kötü date buluşma anınız nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Hiç ilk buluşmam olmadı 0 0 Yorumla
DeNavarra Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kötü değilde anlattığı gibi çıkmamıştı kız. Çok hızlıydı. Bir gün konuştuk ikinci gün buluştuk hemen yapıştı dudağıma bir dur lan. d 0 0 Yorumla
naxtlokaįl_ Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Açık havada seks yapacaktık ama hava buz gibiydi ve partnerimin penisi bir türlü kalkmamıştı ben de donmuştum 😂 0 12 Yorumla ALTAYBEY +1 yıl Kusura bakmayın ama hava o an -20 derece olsun isterse yapılacaksa buz tutup kırılsın umursamazdım vatandaşin ki nasil harekete geçiremedigini hala anlaya bilmiş değilim 😂😂 Yorumla naxtlokaįl_ +1 yıl Bi dahakine sen de gel puahxjck Yorumla ALTAYBEY +1 yıl Sevgilin izlesin diye mi çok ayıp 😂 Yorumla naxtlokaįl_ +1 yıl Hayır ona da gir gözü kalmasdkxkvobkc şaka şaka Yorumla ALTAYBEY +1 yıl Ahahahahah su içerken suyu püskürttum pc ye 😂😂 Yorumla ALTAYBEY +1 yıl Bu hikayede yanan sevgilin oldu 😂😂😂 Yorumla naxtlokaįl_ +1 yıl Önemsiz biriydi yav insan sevdiğini boş ver mi asjxjjjv neyse biraz daha durursam tüm hayat hikayemi anlatacakmış gibi hissediyorum bye djfbn Yorumla naxtlokaįl_ +1 yıl S*ktirir mi yazmiştım KS çok edepli bir yer biliyorsun xd Yorumla ALTAYBEY +1 yıl Ohaaa ciddi misin anlatırsan dinlemem demem neler neler dinledim ben istek attım sana özelden anlatmak istersen tabi Yorumla naxtlokaįl_ +1 yıl Aramizda gecen muhabbete yonelik dedim ben onu ya gercek degil yani ahahahahaha hem anlatacak bir sey yok hem de buna ayiracak vaktim yok kb Yorumla ALTAYBEY +1 yıl Kırk yılın başı dedim güzel bir hikaye geliyor herhalde neyse artık canın sağolsun ne diyeyim 🤷🏻♂️😅 Yorumla ALTAYBEY +1 yıl Neyse artık bir takibi çok görmezsin muhabbetin hatrina 😂😅 Yorumla
NeoNokta11 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl H*asstikrit olaya gel 0 1 Yorumla ALTAYBEY +1 yıl Okuyunca aynı tepkiyi verdim Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Olmadı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hiç ilk buluşmam olmadı
Kötü değilde anlattığı gibi çıkmamıştı kız. Çok hızlıydı. Bir gün konuştuk ikinci gün buluştuk hemen yapıştı dudağıma bir dur lan. d
Açık havada seks yapacaktık ama hava buz gibiydi ve partnerimin penisi bir türlü kalkmamıştı ben de donmuştum 😂
Kusura bakmayın ama hava o an -20 derece olsun isterse yapılacaksa buz tutup kırılsın umursamazdım vatandaşin ki nasil harekete geçiremedigini hala anlaya bilmiş değilim 😂😂
Bi dahakine sen de gel puahxjck
Sevgilin izlesin diye mi çok ayıp 😂
Hayır ona da gir gözü kalmasdkxkvobkc şaka şaka
Ahahahahah su içerken suyu püskürttum pc ye 😂😂
Bu hikayede yanan sevgilin oldu 😂😂😂
Önemsiz biriydi yav insan sevdiğini boş ver mi asjxjjjv neyse biraz daha durursam tüm hayat hikayemi anlatacakmış gibi hissediyorum bye djfbn
S*ktirir mi yazmiştım KS çok edepli bir yer biliyorsun xd
Ohaaa ciddi misin anlatırsan dinlemem demem neler neler dinledim ben istek attım sana özelden anlatmak istersen tabi
Aramizda gecen muhabbete yonelik dedim ben onu ya gercek degil yani ahahahahaha hem anlatacak bir sey yok hem de buna ayiracak vaktim yok kb
Kırk yılın başı dedim güzel bir hikaye geliyor herhalde neyse artık canın sağolsun ne diyeyim 🤷🏻♂️😅
Neyse artık bir takibi çok görmezsin muhabbetin hatrina 😂😅
Hayatımda hiç gerçek anlamda buluşmam olmadı.
Benimde yok
Date vs yaşamadım. Şanslıyım
H*asstikrit olaya gel
Okuyunca aynı tepkiyi verdim
Olmadı şükür
Olmadı
Buluşma anım olmadı